• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla problemlerimiz var. Yardım edin lütfen

Sevgilinin ifade tarzi hic hosuma gitmedi. Cok dusuncesizce ve bencilce bir uslup.
Evet iliskilerde elbette duragan donemler olur ama, bunu patpat yuze vurmak yerine ne bilim guzel bi yemek ayarlayip sana cokguzel bi kiyafet alip bu kac sefer bi yerlere goturse, arkadas cevresine soksa seni velhasil seni acmaya calissa inan sevgisini ispatlamis olurdu. Ama, bu uslupla sadece seni uzer.

Bunun evliligi var, dogumu var daha bu kadar bencil olmamali.

Brn senin yerinde olsam epey surat yapar, sebebini soylemez ve hayatimdan onu dislardim. Evet bunu yapardim. Severdim ama, dislardim..
Daha suslu olur, sosyal aglarda acayip aktif olur, mutlaka ona kacmak uzere olan baligi gosterirdim.
Ayrica bencilliginden ve de sacmaligindan dem vuran subliminal mesajlar verirdim..

Şimdi başkalarına bakıyo vs kısmını demeseydin normal diyecektim.

Sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz ben iki yıldır adamın elini tutuyorum ama evlendikten sonra nasılsa her halini görücem diye de yanıma bakımsız gelsin istemem keza o da istemez benim için bi'yerde saygı demektir bu yanıma gelirken özensin isterim kaç sene olursa olsun. Sonuçta aynı evde yaşamıyoruz.

Bence insanlar en çok aman evlenince her halimi zaten görüyo mantığıyla saldıkça salıyo kendini.

aynen bende çekingen insanım.. arkadaşım hiç yok denecek kadar az :1: o yuzden bende erkek arkadasımın basının etini yiyorum dırdırdır :1: ama canım neden öyle diyor ki aynen seven her halinle sever.. mesela benimki hep der. biz evlensek hasta olsan sana bakarım elimden geleni yaparım hastasın diye bakmamazlık bosvermişlik tiksintim falan olmaz der hep.. bu konuda hassastır yani bi hastayım desem üstüme titrer şimdi bile.. kaldıki süslenmeyi püslenmeyi bahane etcek :19: canım iyi düşün üzülen sen ol istemem.. acaba arkadasnını bi sıkıntısımı var neden seni böyle konularla gelip üzüyor :50:

Bence ya aldatılıyosun ya da aldatılmak üzeresin

Hiç bu kadar soğuk değildi diyosun
Arkadaş çevremin az olmasını sorun ediyo diyosun
Bakımsız buluyo diyosun ( Ohooo daha dur bakalım, hastalığı var, evliliği var, sabah uyanınca çapağına kadar görmesi var, doğumu ve kilosu var bu işlerin. Bi gelecek düşünüyosanız )
Başkalarına bakmaya başladı diyosun

Bunlar hiç iyiye işaret değil
Nasıl çözerim diyosan da süslensen bile nafile diyorum
Gözü dışarıya kaymış bi kere, yapmadıysa da yanlış bi hareket yapacak..

ay allah korusun ya.. 3 senelik emek var ilişkimizde o emekleri çöpe atıcak bir hareket yapmaz diye düşünüyorum.
canım çok doğru söylüyosun hastalık doğum kilolar filan... fakat şuan biz aynı şehirde okuyoruz ve genelde beraber kalıyoruz. beraber yaşıyor gibi birşeyiz yani haftanın 5 6 günü beraberiz. hal böyle olunca aldatma konusu biraz imkansız duruyo canım ya sürekli gözümün önünde yani :1:

Sevgilinin ifade tarzi hic hosuma gitmedi. Cok dusuncesizce ve bencilce bir uslup.
Evet iliskilerde elbette duragan donemler olur ama, bunu patpat yuze vurmak yerine ne bilim guzel bi yemek ayarlayip sana cokguzel bi kiyafet alip bu kac sefer bi yerlere goturse, arkadas cevresine soksa seni velhasil seni acmaya calissa inan sevgisini ispatlamis olurdu. Ama, bu uslupla sadece seni uzer.

Bunun evliligi var, dogumu var daha bu kadar bencil olmamali.

Brn senin yerinde olsam epey surat yapar, sebebini soylemez ve hayatimdan onu dislardim. Evet bunu yapardim. Severdim ama, dislardim..
Daha suslu olur, sosyal aglarda acayip aktif olur, mutlaka ona kacmak uzere olan baligi gosterirdim.
Ayrica bencilliginden ve de sacmaligindan dem vuran subliminal mesajlar verirdim..

canım yemek kıyafet hediyesi filan 20 senede geçse beklemem çünkü adamın içinde gram romantizm yok :1: ama başka şeyler yapabilirmiydi eveet yapabilirdi. okulda arkadaş çevremiz aynı onun samimi olduğu arkadaşlarını filan tanıyorum. ama yaşadığı şehirde bir tane bile kız arkadaşıyla tanıştırmadı beni sürekli görüştüğü dışarı çıktığı arkadaş grubundan. bu bile beni şüphelendiriyor acaba beni onlarla tanıştırmak istemiyor mu yanına yakıştırmıyor mu.... :43:

aynen bende çekingen insanım.. arkadaşım hiç yok denecek kadar az :1: o yuzden bende erkek arkadasımın basının etini yiyorum dırdırdır :1: ama canım neden öyle diyor ki aynen seven her halinle sever.. mesela benimki hep der. biz evlensek hasta olsan sana bakarım elimden geleni yaparım hastasın diye bakmamazlık bosvermişlik tiksintim falan olmaz der hep.. bu konuda hassastır yani bi hastayım desem üstüme titrer şimdi bile.. kaldıki süslenmeyi püslenmeyi bahane etcek :19: canım iyi düşün üzülen sen ol istemem.. acaba arkadasnını bi sıkıntısımı var neden seni böyle konularla gelip üzüyor :50:

bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum canım. yani çok özel yada aile meseleleri dışında herşeyi paylaşıyoruz. bellide etmiyor hiç birşeyi yani şundan şundan rahatsızım şöyle şöyle oldu canım sıkkın demese ben anlamam onun canı mı sıkkın moralimi bozuk. şöyle diyim ama benim yanımda surat asıyor pek konuşmuyor. ama arkadaşlarının yanına şen şakrak eğleniyor... çoğu kişi seninle aynı şeyi söylemiş canım hastalık evlilik doğum filan evet doğru söylüyosun :44:

Bence cogu insanin aksine arkadasin olmasini ve biraz daha sosyallesmeni tavsiye ediyorum. Ben bir ara psikolojik bir kitap okumustum iliskiler üzerine. Sürekli birlikte vakit gecirildiginde bir süre sonra insanlarda bir kirilma noktasi yasanirmis. Bir de sosyal olan kisi, sosyal olmayani yargilamaya basliyor. Aslinda bu bende de var. Ben sosyal bir insanim, esim o kadar degil, düsün bak bes sene oldu artik birbirimizi bileli, bazen patliyorum, sen de arkadaslarinla cik gezsene azicik diyorum. :) Normalde kadinlar eslerini eve sokmaya calisir degil mi? :9:

Bence senin de sosyal cevrenin olmasi arkadaslarinin olmasi biraz daha acilman, hem senin kendi gelisimine hem kendine güvenine katkida bulunur. Bunun üzerine yapilmis cok cesitli arastirmalar var bak, dogruluguna inan. Kendini birazcik degistirmeye calis. Sen sosyallestikce ve biraz daha farkli seylere ilgini ayirinca, sevgilin hem seni özleyecek hem de sendeki degisime yeniden asik olacaktir.

Diger konuda bakimsizlik konusunda sevgilin biraz acik sözlü davranmis. Bence bakim önemli bir konu, benim de zaman zaman stresten yasadigim sorunlardan, aklimdaki durumlardan kendime bakasim gelmez. Esim sinyalleri verir, sunu giysene, bunu taksana, bak bu cok yakisiyor sana diye :) Biraz daha bakimli olmaya özen göster.

Yalniz diger kizlara bakmasi konusu pek iyi degil. Cünkü ilerde cok kötü hastaliklara yakalanma durumumuz olabilir, bunun üzerine git biraz sorgula, seni yari yolda birakmayacaksa, sevginiz tamsa, cok da büyütme, her uzun iliskide böyle dönemler olur.

Sen kendine bak ve sosyalles, bak o zaman onun gözleri seni görünce tekrar nasil parlayacak. Sevgi emek ister. :4:

bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum canım. yani çok özel yada aile meseleleri dışında herşeyi paylaşıyoruz. bellide etmiyor hiç birşeyi yani şundan şundan rahatsızım şöyle şöyle oldu canım sıkkın demese ben anlamam onun canı mı sıkkın moralimi bozuk. şöyle diyim ama benim yanımda surat asıyor pek konuşmuyor. ama arkadaşlarının yanına şen şakrak eğleniyor... çoğu kişi seninle aynı şeyi söylemiş canım hastalık evlilik doğum filan evet doğru söylüyosun :44:

canım senin yanında surat asıpta arkadaslarının yanında gülüp eglenmesi normal bişey değil :2: o zaman seni ya artık istemiyodur ya gözü dısarlardadır.. işin aslını iyice ögren ve bu ilişkiyi bitirip yada devam edeceğine karar ver canım :25:

bence bakımlı olmanı istemesi normal ama bunu söylerken seni kırabilme ihtimalini de düşünmelıydi...daha uygun bır dille soylemelıydı boyle bahaneler sıralamammalıydı bence

Back