Erkek arkadaşımla problemlerimiz var. Yardım edin lütfen

bubug

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
11
0
6
34
İstanbul
Merhaba kızlar.
3 senedir erkek arkadaşımla beraberiz. bu 3 senede ne büyük bir kavgaya tutuştuk ne de herhangi bir ayrılık yaşadık. şöyle söyliyim en büyük kavgamızda bile konuşmayı kesmedik. kırılmış olsak bile biribirimizi tanıdığımız için ne yapmamız gerektiğini iyi biliyorduk. ben onu kendi haline bırakıyorum mesela üstüne düşmüyorum kafasını toplasın diye bekliyorum. fakat bu aralar uzaklaştık soğuduk hareketlerinde çok büyük değişimler oldu. herşeyi birbirimizle paylaştığımız için bunuda oturduk konuştuk. Ben sosyal bir insan değilim biraz içime kapanık ve çoğu insana güvenemiyorum. bu da böyle olunca arkadaş sayım 1 yada 2dir. bunu dert ediyor benden başka hayatın yok ben arkadaşlarımla çıktığımda seni düşünüyorum aklım sende kalıyor diyor. 2. sorun ise artık kendime bakmayışımmış yani eskisi gibi giyinip süslenemiyormuşum. beni garanti olarak görüyorsun kendini saldın gibi hissediyorum diyor. eskiden dışarda kızlara bakmayan adamı her çıktığımızda 4 5 kere yakalıyorum bakarken.
bu arada seni seviyorum sadece sorunlarımız var. ben sana kötü birşey yaşatamam diyor.
yardım edin kızlar napıcağımı şaşırdım.
uzun oldu kusura bakmayın

içine kapanık olman senin karakterinle alakalı birşey, değiştirmen zor..
diğer konuda ise madem bakımlı olmanı istiyor, sende dediklerini yap bakalım, hoşuna gidecek mi...
fakat konunun geneline bakınca sanki erkek arkadaşın bahaneler yaratıyor gibi.
beğenmemeler, gözü dışarda olmalar filan..
hayatında başkası olma ihtimalini de göz önünde bulundur cnm..
nolur nolmaz erkek milleti

tavsiyelerin için sağol canım. biraz daha bakımlı olmaya çalışıyorum dikkat ediyorum bazı şeylere.
ama başka biri ihtimalini düşünmüyorum. aynı şehirde okuyoruz zaten beraber yaşıyoruz gibi birşey haftanın çoğu zamanı onunla beraberim. bende dedim bahanemi üretiyor diye ama beni sevdiğini benimle bir gelecek istediğini çoğu zaman dile getiriyor bilemiyorum ki belkide kötü bir dönemden geçiyoruz diye düşünüyorum.

bence spora basla kılo ver suslen puslen.. makyaj yap kendıne bak... kuafore gıt sacını kestır kokten bı degısıklık yap

okula gıdıyorsan kluplere katıl hem cevren genısler hem de erkek arkadasının bu sefer paçası tutusur :)

Son düzenleme:

canım zaten düzenli olarak spor a gidiyorum. kiloyla ilgili bir sorunum yok. süsleniyorum giyiniyorum. sonra bana bu halde dışarı çıkılır mı diyor ama çıkıncada öylelerine bakıyor. korumacı davranıyor biliyorum. klup işi biraz zor ya son senemdeyim zaten böyle geldi böyle gidecek muhtemelen. bende biraz tutuşsun istiyorum. sanırım beni kaybetme korkusu yok. bu da ilerde daha büyük sorunların habercisi bana göre...

3 yildir cikiyorunuz.. 3 yildan sonra.. bakimsiz demeye getiriyor sana.. salmisin diyor.. ne alaka bence? Evlenince, yaslaninca basina bir kaza, hastalik ( allah gostermesin), kendine bakamicagin zamanlar olucak ve olabilir.. sus puslen nereye kadar? Bir erkek seni her halinle sevmeli? Cok sacma bir tavir geldi bana bu.... hic kalkipta kendini suslenme moduna koyma.. nasilsan oyle kal. Degisme. Seni begenen naturel halinle sevsin gitsin begenmiosa disardaki kezbanlari sevsin.

Kaybetme korkusu yok benimde oyle gibime geldi.. altan almaya birak.. sert davran... yumsak mi davraniosun? korkusu yoksa yok.. sende korkma !.. soyle sende ona kilo almisin zayifla kendine bak cirkinlesiosun diye. Bakalim ne dicek. Alta kalma hic.

Kaybetme korkusu yok benimde oyle gibime geldi.. altan almaya birak.. sert davran... yumsak mi davraniosun? korkusu yoksa yok.. sende korkma !.. soyle sende ona kilo almisin zayifla kendine bak cirkinlesiosun diye. Bakalim ne dicek. Alta kalma hic.

evet genelde alttan alan taraf ben oluyorum. ağzımızın tadı bozulsun, boş yere tartışma çıksın istemiyorum. içime kapanığım zaten çoğu şeyi içime atarım kendime zarar veriyorum biliyorum ama üstüne gitsem daha beter olucak biliyorum. dediğini bende düşündüm kilo aldın çirkinleşiyosun filan o kadar demesemde bu kıyafetini beğenmiyorum şunu giyme ben şu tip kıyafeti erkeklere çok yakıştırıyorum onlardan alsana filan.
aslına bakarsan bende biraz kendimde değişme görüyorum yani sürekli spor giyiniyorum fakat okulda başka nasıl giyinilirki. kendimi rahat hisedemiyorum farklı bi tarzda giyindiğimde hele hele okulda...
bende hep kendime diyorum beni olduğum gibi beğensin diye ama insan yinede kendini beğendirmek istiyor sevdiğine işte

bende fazla süslenmediğm halde sevgilim başımın etini yiyor, şunu giyme bunu sürme diye
süslü olmadıgım halde beni süslü buluyor.
senınkıde garipmiş gerçekten.

oluruna bırak bazı şeyleri, birbirinize sarıldıgınız sürece varsınız
olmuyorsa zorlamamak gerek.
her söylenilene de inanma
öyle sevmek sadece kelimelerle ifade etmekle yetseydı keşke, icraat gerek

Bende cok icine kapaginim.. hic bir tane arkadasim yok.. ama diyorum iste sorun alta kalman.. monotonluk yaratiyor iliskinize..
Sen korkuyorsun onu uzucem kaybedicem dahada kotu olucak diye..
Dusunme!

Bak bende cok sessiz sakin bir insanim..
ama sevgilimin basinin etini yerim. Sevgilim diyor dirdirlaman triplerin cok hosuma gidiyor diye.. beni sevdigini beni taktigini belirliyorsun diyor.. ( tabiki herkes ayni degil) genelde erkekler oyle dusunur emin ol. Hoslarina gider.
Ve banada demisti ilk baslarda boyle yap soyle yap diye. Ben yapmicam dedim. Beni boyle sev dedim. basini etini 3 gundur yedim. Bidahada demedi :))

Uste cikman fazlada abartili olmiyacak tabikide ( yeri gelince tabikide alta alicaksin.. herzmn uste cikmak olmaz bir iliskide..

sen üstüne fazla mı düşüyorsun ki asıl o seni garanti olarak görüyor olmasın canım dervişin fikri neyse zikri odur konuştuklarınızı bi düşün sana söylediklerini ona göre yorumla mesela sen daha iyi tanıyorsun eminim nedenini bulursun canım

seninkide garipmiş ya
benimki ikizler erkeği seninki ne

benimkinde üstte çıkma az dırdır etme hemen ters tepiyor işte yoksa çok güzel dırdır ederim orda sorun yok monoton bir zamana girdik onunda farkındayım o yüzden yakında 3 senemiz biticek güzel planlar yapmaya çalışıyorum. ilişkimize renk katmak için daha önce hiç değişik bir şeyler planlamamıştım belki yararı olur ilişkimize...

canım hiç bu açıdan düşünmemiştim. adam öyle garipki 10 senede olsa çözemezsin napacağını bilemezsin valla :) ama bakamadığım bi noktadan bakmışsın olaya canım böylede düşüncem :)

Canım benimde toplasan 2 yada 3 kişiyi geçmez arkadas sayım. Üni mezunuyum ve 1 senedir de işsizim durum böyle olunca her konuda sevgilime sarıyorum gerçi iş arıyorum Hüsnü hat kursuna da gıdıyorum farklı aktıvıteler de yapıyorum ama yıne sarıyorum yani kulüp olarak cok aktıf seyler gelmesın aklına mesela kitap kulubu olur, hat ney gibi sakin ve seni daha huzurlu hale getırecek kurslara da yazılabılırsın. sevgilim artık bana kendı demeye baslamıstı kursa yazıl falan dıye o ara da kavga edınce doga yuruyus gruplarına katılacagım kursa da yazılacagım dedıgımde cıddı dıyorum tutuşmuştu farklı cevre edınırım unuturum falan dıye.. doga yuruyusu ıptal oldu ama dıger kursa gıdınce o da gordu en azından kendıme aıt bır hayatım oldugunu. kıtap okumayı artırdım ve ona msj atmayı seyrekleştırdım. şimdi herşey tıkırında şükür. Yani velhasıl kelam kızlarında dedıgı gıbı bıraz kaybetme korkusu ve kendıne ait bır hayatının oldugunu ona gostermen gerek ki kendının merkezde olmadıgını anlasın..Allah yardımcın olsun tatlım

canım çok sağol tavsiyelerin için ben zaten mesajlarımı çok seyrekleştirdim. artık bana niye mesaj atmıyosun demeye başladı. ama dediğim gibi her an yanyanayız zaten yavaş yavaş onuda azaltmaya başladım arada biraz özlem olsun diye. kendime ait onun sevmediği benim yapmaktan hoşladındığım hobilerimde var fakat seninde dediğin gibi yinede sarıyorum ona

spora yazıl.. az makyaj iki güzel kıyafet..

Bence ya aldatılıyosun ya da aldatılmak üzeresin

Hiç bu kadar soğuk değildi diyosun
Arkadaş çevremin az olmasını sorun ediyo diyosun
Bakımsız buluyo diyosun ( Ohooo daha dur bakalım, hastalığı var, evliliği var, sabah uyanınca çapağına kadar görmesi var, doğumu ve kilosu var bu işlerin. Bi gelecek düşünüyosanız )
Başkalarına bakmaya başladı diyosun

Bunlar hiç iyiye işaret değil
Nasıl çözerim diyosan da süslensen bile nafile diyorum
Gözü dışarıya kaymış bi kere, yapmadıysa da yanlış bi hareket yapacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…