3 aylık uzaktan başlayan bi ilişkimiz vardı ama sık sık görüştük buluştuk 2 saatlik mesafede. Hiç ayrılık yaşamadık tartışmalar oluyordu ama hallettik. En son biraz fazla yakınlaştık ben böyle şeyleri sevmiyorum vicdan yapıyorum çok üzülüyorum bu da karşımda kine yansıyor ve ayrılmak istiyorum dedim seni çok seviyorum ama hiç huzurlu değilim gibisinden oda bi kaç güne geçeceğini bildiği için zaman ver bize dedi 2 gün geçti ben yine kendime gelememiştim ondan uzaklaşmak istiyodum belki de birde sinirlenmiştm yine ayrılmak istiyorum dedim o sıra da eski sevgilimi instagram dan arattımı görmüştü sorun olmamıştı ama. Sonra dedi ki 2 kez ayrılmak istiyorum dedin yeter ben sen mutsuz olma diye eski sevgilini arattığnı bile görmezden geliyordum zaten bunu affedemem dedi bitti dedi. Sonra ben kendimi savunmaya geçtim ne alaka onunla falan derken olay iyice patladı hayır beni aldattın istemiyorum seni dedi. 1 kaç hafta sürkli konuşmaya çalıştım tamam saçmaladık uzatmayalım barışalım diye olmaz affedemem bunu dedi ama engellemedi sevmiyorum demedi. Bugün 3 hafta oldu ayrılalı ben hâlâ uğraşıyorum şansımı deniyorum ama yok olmaz diyo nefret etmiyorum sevgisizlik falan değil ama seni hayatımda istemiyorum dedi. Bana inanmıyor güvenmiyor. Yalan söylediğimi düşünüyor. Hayatında kimse de yok. Yanına gitmek istiyorum yüz yüze gelsek belki inadı biraz kırılır ama ona da bazen ikna oluyor bazen hayır olmaz diyo sanırım yumuşamaktan korkuyo. Ben onu gerçekten çok seviyorum işlerin buraya nasıl geldiğini anlamıyorum gayet iyiydik. Nasıl davranmalıyım napmalıyım barışmak için??