Kız İsteme erkek arkadasimla evlenmek ailem karshi

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
merhaba arkadaşlar benim erkek arkadaşim var onunla evlenmek istiiyorum ama ailem kabul etmiyor tanimadigimiz aileye kiz vermeriz diyorlar baska bir sey demiyorlar. erkek arkadasimin ailesi babama kizinizi istiyorum dedikleri gun konşumuzda ogluna beni istedim. ailemde komşumuzun ogluna gitmemi istiyor. bense istemiyorum.Komşuya 4 kez kiz istemiyor kiz dediler ama yine geliyorlar. ailemde her gun israrlariyla beni bunaltiyor ne yapa bilirim

Son düzenleme:
Heralde bu minik kızımız yurtdıshından,avrupa klavyeyle katılıyor aramıza..
"Ş" yi vurgulamak istemish,anlamayız diye

Ailen neden istemiyor damat adayını?
Tanıshmazlarsa tanıyamazlar ki
İshi gücü yok mu? yoksa bashka bi aileye önceden verilmish bi söz mü var seninkiler tarafından:82:

Bence komshuya söz vermishler..sözlerinden dönmek istemiyolar...

pardon konunun ismi icin erkek arkadaşımla evlenmeme ailem izin vermiyor karşı çıkıyor
konunun ismini değişemiyorum

evet canim yurtdişindan yaziyorum. komşuya onceden söz verilmedi. komşuda erkek arkadaşimda ayni gün istediler beni malesef . ailemde komşuyu taniyoruz nasil aile olduğunu biliyoruz diyor. ama benim erkek arkadasimi tanimiyorlar offfff..

Nazlı kaç yaşındasın?
Sanırım çok gençsin. Bence evlilik için acele etme. İlla birisiyle evlenmen gerekmiyor herhalde

aynı dert benım arkadasımın basındada var onlarda tanımadıgımız aıleye kız vermeyız dıyorlar bu nasıl bı dusunce anlamıyorum onunda aılesı gelıp tanısmaya bıle karsı cıkıyor baska dusunduklerı bırıde yok ama kıza sevdıgıylke evlenmesınede ızın vermıyorlar arkadasım tavır yapıor babasıyla konusmuyor ama amcam hiçç umursamıyor sızde araya sevdıgınız kısılerı sokun barı tuhh yaa neden cıkarkı bole sorunlar tabı aıleyıde yıpratmamak lazım Allah korusun bı sorun cıksa ılerde bız sana demıstık derler hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…