Erkekler seni terkediyorum demez terk ettirirler.Terk etse anlarim ne oldugunu. Su an resmen bana birakti gibi bisey ve bana bagli onun hareketleri gibi davraniyo
Galiba oyle.. anlamadigim hala neden ilgi ve sevgi verdigi madem istemioErkekler seni terkediyorum demez terk ettirirler.
Haklisiniz.. ne yazikki ortada samimiyet diye bisey kalmadi kendisiyle aramizda. Kisasa kissas diye bakiyo olayaben şöyle düşünüyorum. muhtemelen adam sizin fevriliğinize karşı hep sabretmiş ve fevrilik yaptığınız konularda hep kendini savunmaya çalışmış ama sizin baskınlığınızdan dolayı başaramamış.. şimdi siz yardım alıyorsunuz ama o kafasında sizi fevri diye kodlamış zaten. bu yüzden artık her sert çıkışmanızda sizi değişmiş biri gibi görmediği için eskisine göre sabredemiyor ve üste çıkmak için hemen savunmaya geçiyor. bu da tahammülsüzlüğü meydana getiriyor. sizi sevmediğinden demiyorum ama sizden en ufak fevrilik görünce eskiye döneceğinizi, yardım almadan önceki gibi olacağınızı düşünüyor.. oturup her şeyi güzelce konuşun, çözmeye çalışın bu durumu.. eğer bu ilişki ilerlesin istiyorsanız sizde değiştiğinizi gösterin.
Belki karsinizdakinin de sizin değiştiğinizi görmeye ihtiyacı vardır. Yorumlardan birinde boşa zaman kaybetmek istemediğinizi yazmışsınız. Karşınızdaki de bu durumda sizinle boşa mı vakit kaybetmiş oluyor? Siz kendinizi düzeltmeden (biranda elbette düzelmez bunda haklısınız) karşınızdakinde bir şeyler değişmesin o eski yumuşaklığına devam etsin istiyorsunuz. Ben de olsam sevgiliniz gibi yapardım muhtemelen. Fevri çıkışlarınıza (haksızsanız) alttan almak zorunda değil ki (uzun süredir alttan almış, sabrı tükenmiştir onun da) Hâl böyle olunca da acaba zaman mi kaybediyorum diyorsunuz. İlişki düzelir mi düzelmez mı bilmiyorum ama her şeyden önce kendiniz için değişmeye çalışın, kendinize zaman verin bu ilişkiniz için zaman kaybı olur mu olmaz mı bilemeyiz ama kendiniz için zaman kaybı olmaz. Çünkü bu hatalı davranışlar sizi de çevrenizdekileri de yorar.Sizi pasiflige itmesin ne demek tam olarak? Ben bilmiyorum o cumleyi
Ve evet sanki sadece benim elimde hersey gibi. Ben duzelince hersey duzelcekmis gibi davraniyo ama benim ondan gelen bi yumusakliliga gercekten khtiyacim var
Tesekkur ederim yorumun icin. Ben kesinlikle degismek istiyorum bunda kararliyim inshallah tahmin ettigimden daha kisa sure alir.Belki karsinizdakinin de sizin değiştiğinizi görmeye ihtiyacı vardır. Yorumlardan birinde boşa zaman kaybetmek istemediğinizi yazmışsınız. Karşınızdaki de bu durumda sizinle boşa mı vakit kaybetmiş oluyor? Siz kendinizi düzeltmeden (biranda elbette düzelmez bunda haklısınız) karşınızdakinde bir şeyler değişmesin o eski yumuşaklığına devam etsin istiyorsunuz. Ben de olsam sevgiliniz gibi yapardım muhtemelen. Fevri çıkışlarınıza (haksızsanız) alttan almak zorunda değil ki (uzun süredir alttan almış, sabrı tükenmiştir onun da) Hâl böyle olunca da acaba zaman mi kaybediyorum diyorsunuz. İlişki düzelir mi düzelmez mı bilmiyorum ama her şeyden önce kendiniz için değişmeye çalışın, kendinize zaman verin bu ilişkiniz için zaman kaybı olur mu olmaz mı bilemeyiz ama kendiniz için zaman kaybı olmaz. Çünkü bu hatalı davranışlar sizi de çevrenizdekileri de yorar.
Sevginin hemen bittigini dusunmuyorum dedigim gibi cok iyi zamanlarimizda oldu. Benim fevriligim sinirlendigim ve tartisma sirasinda. Gercekten kafam karisik ve kendimi iliskimize veremiyorum. Benimle olan konusma tarzini kabul edemiyorum bi turlubunu siz daha iyi anlarsınız bunu siz daha çabuk kendinize gelin toparlayın diye yapıyor ve sizi hala seviyor mu yoksa sevgi bitmiş tamamen işi inada mı bindirmiş? bunu ancak siz anlarsınız ona göre hareket edin bence
Somut bir örnek vermen mümkün mü, sakıncası yoksa. Mesela ilgisini ve sevgisini gösterdiğini, sevgi sözcükleri kullandığını söylemişsin. Hangi durum karşısında sert oluyor, umursamaz davranışı nelerdir mesela?Tesekkur ederim yorumun icin. Ben kesinlikle degismek istiyorum bunda kararliyim inshallah tahmin ettigimden daha kisa sure alir.
bana herhangi guzel kelime vad etmedigi icin ona ayirdigim zamanin kayib olacagini dusunmeye basladim. Erkek arkadasim kafami cok karistiriyo, hala canim cicim askimli yaklasiyo bana, ilgi vermeye calisiyo. Benim kafam karisiyo okadar sert bil dille tavrini koyup umursamaz davranip hala nasil seviyorum diyip ilgi verebiliyo anlamiyorum. Demek istedigimi anlatabildim mi?
Uhm ben fevri davranip mesela yine mi oyun oynuyosun dedim en son sinirlendi. Butun gun ilgi gosterdim az bi oyun oynamisim noldu diye kizdi ve cok abartti. Oyun degil baska biseyle ugrasiyodu ve oyun mu oynuyosun dedigim icin onyargili davranmis oldum onun gozunde.Somut bir örnek vermen mümkün mü, sakıncası yoksa. Mesela ilgisini ve sevgisini gösterdiğini, sevgi sözcükleri kullandığını söylemişsin. Hangi durum karşısında sert oluyor, umursamaz davranışı nelerdir mesela?
Bu ilişkinin sonu ayrılık be güzelim.
evet bende bunu soruyorum. Net ayrilik diyosun yani cok mu gec kalinmis yani anlamadim. Karsimdaki ne olursa olsun hersey duzelir kafasinda
Ama hepimiz insanız. Erkekler de robot değil ki. Bu sitede bir konu açıldığında o erkeğin burnunu sürt, sonra konuş vs deniliyor bazı basit konularda bile. (Bunu çoğunlukla doğru bulmuyorum) Ama demek istediğim ben değiştim, ben değişecegim sözleriyle karşımızdakinin aa tamam o zaman deyip eskisi gibi davranmasını beklemek pek de mümkün olmuyor.Uhm ben fevri davranip mesela yine mi oyun oynuyosun dedim en son sinirlendi. Butun gun ilgi gosterdim az bi oyun oynamisim noldu diye kizdi ve cok abartti. Oyun degil baska biseyle ugrasiyodu ve oyun mu oynuyosun dedigim icin onyargili davranmis oldum onun gozunde.
Bana dedigi sey positif ol negatif olma sana sevgim net. Kendin davranmadigin sekil benden bekleme artik beni cok kirdin simdi sen kiriliyosun ama senin bana davrandigin sekil davraniyorum yumusaklik bekleme kanitla dedi.
Yani benim yapmayip ondan bekledigim seyler karsisinda fena tepki gosteriyo. Onun disinda umursamaz denemez genel gun icinde
Benimle konustugu tarz hosuma gitmiyo ve hic bir konuda gram haklilik vermiyo bana. Benim derdim bu.. onu anliyorum hep alttan alamaz ama bize deger verdigini bunu istedigini soyleyip fark ettirebilir. Evet sevgi gosteriyo ilgi veriyo sarip sarmaliyo ama bu konuda acayip sert konusuyo kaldiramiyorumSakin insanlar fevri çıkışlar karşısında çok rahatsız olabiliyor. Zaten herhangi bir konuda fevri çıkış yapmak dinlemeden önyargılı davranmak doğru değil, siz de bunun farkındasınız. Sevgiliniz belli ki zaman için de o alttan aldıkça bir yere varamadığınızı görmüş ve artık alttan almamaya karar vermiş. Siz kendiniz diyorsunuz, normalde sevgiyi ilgiyi eksik etmiyor sadece ben fevri çıkış yaptığımda artık hiç dinlemiyor diye. O konuda da adam haklı bence sürekli alttan alamaz ki sizi. Sizin hatalı olduğunuz bir konu var, kendinizi doğru ifade edemediğiniz için adam da sizi dinlememe yoluna gidiyor. Sıkıntılarınız bence siz fevri davranmayı bıraktığınızda çözülür. Eskiye dönmesinden kastınız sizin rahatça davranmanız onun hep alttan almasıysa öyle olmayabilir. Ama siz ona anlayışlı davrandıkça o da eski sakin tavrına geri döner bence. Şu an alttan alması için bir sebep yok çünkü.
Anladim sizi dogru soyluyosunda. Ben kendimi degistirmeliyim evet ama ona zaman harciyorum. Ailemin sirf irki dolayisiyla desteklemedigi bi adamla birlikteyim. Ben ondan hep emin oldum ileriye donuk iyi bir es olabileceginede dair. Iletisimimiz her zaman iyiydi ve su an boyle olunca ben bi arada bi derede yasayamiyorum. Ya hep ya hic kafasinda oldugum icin netlik istiyorum. Sadece bu..evlenmeyeceksek boşuna kendimi değiştirmeyeyim mantığı hatalarımın farkındayım düzelmek istiyorumla aynı şey değil.
siz önce motivasyon kaynağını değiştirin gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?