Erkek arkadasimla aram duzelir mi

O size çektirmek istiyor.
Sizin o halinizi, o demek ki onu sindirmek icin kullandiginizi falan düşünmüş, alttan aldıkça üste cikmissiniz, o da kendini enayi gibi hissetmiş.
Simdi aynisini size yapıyor hirsini alana kadar.
Destek almaya da baslamissiniz. En azından bu adiminizdan dolayı, o da size şefkatle destek olabilirdi.
Ne kadar süredir böyle?

Evet hirs gibi bilemiyorum. Bu konusmalarin disinda bana tekrar sevgi gosterebiliyo. Buda var.. yani beni dusundugunu herseyimle sevdigini soyluyo ve hissettiriyodu.

yani bu konusmalar kendisine gore yanlis yada fevri bir hareketimden sonra gerceklesiyo. Bana dediki sen tepkilerini on yargilarini degismedigin surece bende sana sert davrancam. Kendin yapamiyosan bendende yumusaklik bekleme diyo. Halbuki hak veriyorum altttan aliyorum sadece daha ilimli olmasini istiyorum. Onuda yapmiyo.
Bi ay olcak.

Bazen sabır biter ya adam da o hale gelmiş. Asla eskisi gibi olamazsınız. O tüketmiş sabri hoşgörüyü. Siz de değişemezsin en ufak olayda o sizi terkedecek çok net.
Terk etse anlarim ne oldugunu. Su an resmen bana birakti gibi bisey ve bana bagli onun hareketleri gibi davraniyo

Bunlar bana biraz tuhaf geldi. Sanki sizin davranislarinizin boyutunu büyütüp sizi hasta moduna sokmuş gibi.
Yaziklariniz "sert ve önyargiliyim". E, olabilir. Tamam çok güzel bir durum degil ama davranış bozukluğu ve sizden intikam alacak kadar mi kül ettiniz iliskiyi? Sevgilinizin yaptigi da çocukça. Siz gercekten bu kadar mi burnundan getirdiniz adamın ya da sizi sindirmek icin mi bazı durumları abartıp kullanıyor?

Ne oldugunu bilmiyorum kafasinda kuruyo dicem oda olmicak. Cunku var bi haklilik payi ama bana bu sekilde davranip uzattigim elimi gormuyo.. ne soylersem soyleyim ulasamiyorum kendisine havada kaliyo etki etmiyo samimiyetim

Duzelir mi bilmem ve zamanimi harcamakta istemiyorum cunku cok sert bi dilde konusuyo. Sende sabret eski beni geri alabilmek icin kanitla diyo. Diyoki benden biseye soz vermemi yada kendime ceki duzen vercemi soylememi bekleme dedi.

Adamin tahamülü bitmis olabilir buna birsey diyemem, ama onun su son cümlelerini asiri gereksiz buluyorum ve realist bulmuyorum. Her yasadigimiz ve hissettigimiz bizim bir parcamiz oluyor iyi veya kötü. "Eski beni geri alabilmek icin kanitla" mesela: siz su anda degisme yoluna girdiyseniz kimse sizden birden 180 derece degismenizi bekleyemez. Degistirdigimiz bir sac modeli ve kiyafet degil. Davranislarimizi ve huylarimizi degistirmek zaman aliyor. Bazen tekrar ayni hataya düstügümüz de oluyor. Bunlar normal. Lakin biri size "kendime ceki düzen vercime söylememi bekleme" diyorsa o zaman gercekten bu iliskiyi bitirmeye göze almaniz lazim. Ben sunu iliskide hep cok tehlikeli buluyorum: Sizinki zamaninda yalnis davranislar ve cikislar olmus olabilir. (Ben bunu en cok daha önce yara almis insanlarda görüyorum). Oda bikmis olabilir. Ama su anda sizin iliskiniz bambaska bir noktaya geliyor. Artik göz seviyesinde degilsiniz farkindamisiniz? Su anda sizin onu onu "cekerek" geri kazanmanizi bekliyor ve size niyetini hicbir sekilde acik göstermeyerek. Daha önceki iliskileriniz nasildi bilmiyorum, ama bu bir kadin icin hic iyi bir nokta degil bir iliskide. Dikkat edin sizi pasiflige itmesin cünkü onu asla toparliyamazsiniz. Dedigim gibi hatanizi biliyorsunuz ve degistirmeye niyetiniz var, ama bu bu iliskiyi sürdürmek zorunda oldugunuz anlamina gelmiyor

Bıktırmışsınız ne bekliyorsunuz hala...size hiç güveni yok yakında ayrılırsınız gibime geliyor..

Sizi pasiflige itmesin ne demek tam olarak? Ben bilmiyorum o cumleyi

Ve evet sanki sadece benim elimde hersey gibi. Ben duzelince hersey duzelcekmis gibi davraniyo ama benim ondan gelen bi yumusakliliga gercekten khtiyacim var

Ablacım adamı bıktırmışsın, bezdirmişsin, son noktaya getirmişsin. Şimdi de adam dolmuş, ben çektim şimdi de o çeksin diyip eziyet yapma, intikam alma derdinde. Yani adamın nedne ayrılmadığını anlayamıyorum, belki de hırs yaptı. Ama doğru olan iş bu noktaya gelmeden adamın terk edip gitmesiydi. Bence bu adam geçmişi unutamaz, bu işten bu noktadan sonra normal bir ilişki çıkmaz.

Bu senin için hayat tecrübesi olsun . Diğer ilişkilerinde neler yapmalısın ? Neler yapmamalısın öğrendin şimdi .
Ben fevriyim , ben sinirliyim , ben böyleyim deyip seni alttan almasını beklemen çok yanlış .
Kırılmış olsa da size sevgi dolu sözlerle mi gelsin ? Neden ???? İlişkide yıpratan taraf siz olmuşsunuz .
Kırılan kalp tekrar düzelmiyor maalesef. Düzelmiş gibi olsa da yeri ve zamanı geldiğinde tekrar çatlıyor .
İlişkinizde birbirinizi daha çok yıpratmayın . Bitirip herkes yoluna baksın.
Düzelirsiniz asla demeyeceğim. Hatalarınızdan ders çıkararak yeni ilişkinde daha farklı davranabilirsin .
İlişkilerde genelde bu seviyey gelmeden önce zaten taraflar birbirine bir çok kez şans verir . Siz bence tüm kredinizi kullanmışsınız bu ilişkide .
Ayrıca ben senin yazdıklarına göre yorum yaptım .
İhanet evet ama şiddetin de telafisi veya affı olmaz . Diyelim ki eşiniz sizi darbetti , ağzınızı burnunuzu kırdı ama aldatmadı affedebilecek misiniz ? Ya da sizi sürekli kırdı , küçümsedi , insanların ortasında küçük düşürdü affedebilir misiniz ?

Evet bende anlamiyorum ayrilmadigini ve ustune halada sevgisini gosteriyo cekinmiyo. Svegiye ve ilgiye boguyo

Ben hic bi zaman boyleyim kabul et demedim. Bana yardimci ol dedim. Cok kiricisiniz yinede tesekkurler yorumunuz icin.

Sizi pasiflige itmesin ne demek tam olarak? Ben bilmiyorum o cumleyi

Ve evet sanki sadece benim elimde hersey gibi. Ben duzelince hersey duzelcekmis gibi davraniyo ama benim ondan gelen bi yumusakliliga gercekten khtiyacim var

Simdi bir iliski saglikli ise iki insan göz seviyesinde iletisim kurar. Ortada bir sorun varsa ortak bir cözüm yoluna girilir ve iki taraf da iliskiyi yürütmek icin elinden geleni yapar. Sizde su anda dengeler degisiyor. Pasiflige itmekle demek istedigim: Siz onu cekerek geri kazanacaksiniz ya, bu sizi cok zayif bir noktaya koyar. Cünkü siz hakli veya haksiz onun davranislarina tepkisiz kalmak zorunda olacaksiniz zamanla. Ve bu iyi bir pozisyon degil. Bence sizin onun sefkatina ihtiyaciniz oldugunun farkinda oldugundan durum daha da vahim. Bu sekilde sizi de terbiye edebilecegini zannediyor bir taraftan (ama sonuc da acik, bir seyin sözünü vermiyor), bir taraftan sizde öyle belirsizlik icinde kaliyorsunuz. Bilemedim kardesim..öyle veya böyle durum parlak degil.

Kendinizi gerçekten iyi yönde kendinizicin değiştirmek istiyorsanız, kitaplar okuyun. Adil yıldırım izleyin. Meditasyon yapin. Sinirlendiginizde telkin edin. Kendi kendinize. Bence biraz kaybetme korkusu da gerek size. Adamı bunaltmayin, ofkelendiginizde kendinize 1 saat bekle diyin. Tepkini 1 saat sonra ver şuan değil diyin. Yoksa kaybedersiniz erkek arkadaşınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…