Erkek arkadasimla aram duzelir mi

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Merhaba kizlarr, hayirli aksamlar hayirli ramazanlar

Ben 28 yasindayim, erkek arkadasim 30 yasinda. Ciddi bi iliskiliz var diye dusunuyorum ileriye donuk. Beni ailesiyle tanistirdi, simdiye kadar lafinda sozunde bi yalan yanlis gormedim.

malesef ki benim tepkilerim bazen asiri fazla, gereksiz ve onyargili. Ona gereksiz yere kizginliklarim oldu uzattigim oldu. Onu kirdigim doktugum oldu. O hep alttan aldi. Kizlar bana kizabilirsiniz yalniz ben bunun icin gercekten yardim almaya basladim. Yani dogru degil bunu biliyorum ve terapiye girdim bunun icin. Tepkilerimden dolayi.

soyle bisey var ki artik erkek arkadasim cok sert ve sogukkanli oldu. Ben henuz tam dogru tepkileri veremiyorum, ve yanlislarimi terkrarlayinca yani tekrar sert onyargili davraninca bana asiri kiziyo sert oldu ve dinlemiyo beni tepkilerimfen dolayi. Anlamaya dahi calismiyo. Bu durum beni cok uzuyo. Yanlis oldugumu biliyorum yinede ondan bi sicaklik motive bekliyorum. Sen davranmiyosan bende davranmam, beni sen bu dereceye getirdin diyo. Kizlar bu durum degisir mi bende tepkilerimi dogru vermeye baslayinca? Tekrar daha anlayisli bi insan olur mu?

bana diyo ki ben cok sabrettim sana, sen hic sabirli davranamiyosun. Ben buna gelemem diyosun ozaman ben coktan bitirmeliydim dedi. Bana diyoki: Sende sabret madem dogru davran bende geri eskisi gibi olabiliyim dedi. Beni az uzmedin diyo.

ben kendimi duzeltmek istiyorum yardim aliyorum bunun icin. Yalniz sadece erkek arkadasima bosa zaman ayirmak istemiyorum tekrar hosgorulu kalpten biri olmasini istiyorum cunku su an asiri inat ve sinirleniyo ben tepki verecek olunca.

ne dusunuyosunuz?

İlişkiniz tekrar eskisi gibi olabilir mi bilmiyorum fakat akışına bırakın. Olabildiğince sakinliğinizi koruyun. Erkek arkadaşınıza tepki vermeden önce telefonunuzun notlar kısmını açın, ona söylemek istediklerinizi yazın. Bu yöntem sakinleşip mantıklı hareket etmenize yardımcı olur. Fevri biri olarak çok faydasını gördüm

Simdi sabrini tasirmissiniz bundan sonra duzelmez bu bir
Ikincisi de belki de idare ediyordu ama artık etmiyor ve evlenseniz de sizi hep suclu görecek bence gerek yok
Az çektirmedin moduna girdiyse yarin bir gün artik ben sana cektirmeliyim diyebilir, tahammulu sizden bekleyebilir.
Bence siz önce kendi psikolojinizi düzeltin sonra da duzgun biriyle saglikli bir ilişkiniz olur zaten bu adam icin ugrasmaya değmez

iyi de siz psikolojik bir sorundan dolayi ona fevri davraniyormussunuz ve bunun icin destek aliyormussunuz, o sirf siz ona oyle yaptiniz diye simdi size ters davraniyor. eger boyle yapacaksa bitirseydi.

saglikli bir iliski devam etmez diye dusunuyorum. adam resmen madem oyle iste boyle diyor yani.

Tahammülü bitmiş geçmiş olsun. İstediğiniz gibi yumuşak başlı olacağını hiç sanmıyorum. Kendimden biliyorum. Tahammülümün bittiği kişiye fevri davranmamak elimde olmuyor. Ve bu kısır döngü haline giriyor.

Belki davranış bozukluklarınız belki sevgilinizle uyumsuzluktan ötürüdür. Belki enerjileriniz uyuşmuyordur. Bazı insanlar arasında manasız itim olabiliyor.

Ya bu kaprisli tavırların da sorun olduğunu hayatınızdaki kişiyi kaybedeceğinizi anlamadan algılayamamanız çok garip. Siz neden onu üzdüğünüzde bunu farkedip alttan almadınız zamanında mesela?

Her ilişkinin bi sabır kotası var. Sizinki dolmuş. Aklı başında hiç kimse böyle bir ilişki içinde debelenmez ikiniz içinde söylüyorum. Bu ilişkinin amacı sizin sorununuzun farkına varmanızmış demek ki. Düzelmez.

Maalesef düzelmeyecek..Gecmisteki tavirlari ile kıyaslama yaptıgınız da bu sizin canınızı yakıyor ve eskiyi o zamanlarda ki "sizi" özlüyorsunuz..

Aslinda beklediginiz hosgoru ve sizin düzelme icin harcadiginiz cabada ılımlı yine eskisi gibi sakin davranmasi..Bu sinirlenmekten öfkelenmekten mutsuz edip /olmaktan cok daha basit evet ama erkekler düz.

Sizi sevse de gecmisteki tavirlardan dolayi gelecekte belki haksiz oldugu konularda bile yinr sivrilecegini düsünüyorum.

Benzer bişeyi yasamıstım erkek arkadasımı bıktırmıştım ama ben lisedeydim yani cocuktum siz 28 yaşında nasıl böyle davrandınız anlamadım... Düzelmez en azından bizde düzelmedi ki cocuk cok haklıydı yani burda da sevgiliniz haklı... İnsanoglu biraz daha bükebilcegini sandıgı her şeyi sonunda kırıyor... Kırmıssınız geçmiş olsun

Adamın tahammülü kalmamış.insaoğluyuz nihayetinde yanlışlar yapıyoruz ama siz bu zaman zarfında ,bir iki defa bu yüzden kırdığınızda kendinizi hiç sorgulamadınız mı? Yaptığım yanlış bu durumumu köreltmeliyim demediniz mi?Anladığım kadarıyla sevgilinizin tavırlarından geç kalmışsınız anlayışını ve duygularını incitmişsiniz.Boşa zaman ayırmak istemeyen bence bu saatten sonra anca sevgiliniz olur.Aranız düzelirse bilemeyeceğim tabi.

Şimdi tam tersini düşünelim , yani rolleri değişin , cinsiyetleri değişin öyle düşünelim .
Erkek arkadaşınız sürekli size aynı böyle davransa , yoluna devam et derdik sana .
Yani kusura bakma ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil .. Erkekler de kadınlar da hayatın karmaşasından , yorgunluğundan uzak huzur bulacağı , mutlu olacağı ilişki ister en önce . Kaprissiz, yalansız , saf , temiz , anlayışlı ....
Siz bunları paylaşamammışsınız . Şimdi de bu yola girmesindeki sorumlu sizken diyorsunuz ki boşa zaman ayırmak istemiyorum.
O zaman ayrılın bence . Tamam kadınlara bazı konularda pozitif ayrımcılık yapalım ama bu konuda tam eşitlik olmalı .

Üzülerek eski günlere dönmeyeceğimizi söylemek isterim . Bu bir döngü içine girdi . Sen düzelseniz dahi onu kaybetmemek için daha fazla üzerine düşeceksiniz ve o da bu hareketlerine farkında olmadan devam edecek . Bir şeyler adı konmasa da bitmiş

Ben sana simdi ahhh kac yasinda kadinsin felan demem, cünkü benimde iliski/evlilik basinda küsme huyum vardi (o zamanlar 30 yasindaydim). Sinirlensem zehir sacabilen bir insan/dim. Esim tam tersi cok sabirli bir insan. Ben tabi o sürecte kendime ceki düzen verdim, oda o sabretti. Ama bu sürec 6-9 ay arasi sürdü. Her insanin davranma "bozukluklari" olabilir. Bunu zamaninda görüp düzeltmek lazim. Lakin erkek arkadasdaki sorun simdiki tutumu "ben seni cektim simdi sen beni cekeceksin" diye bir tutum olamaz. Herkes kendi karakterinden sorumlu. Siz kendinize ceki düzen veriyorsaniz, oda bunu yapmak zorunda bu ilsikinin yürümesini istiyorsa. Yok ben simdi intikamimi alicagim diyorsa size tek tavsiyem bitirmeniz. Kimse kendini bir iliskide kücük düsürmemeli.

Lamiha, ben seni eski konularından hatırlıyorum. Kocanla yaşadığın sorunlardan beri. Beni yanlış anlama, mutlu olmanı çok isterim. Fakat boşandığından beri hayatına sürekli birilerini almaya çalışıyorsun. Ben açıkçası kendine yonelmeni öneririm. Kolay bir evlilikten de çıkmadın. Önce kendini dinle, sorunlarının farkına var. Kendinde sorun olarak gördüğün problemleri düzelt. Daha sonra sağlıklı ilişkiye basla derim. Ve kaç yaşında insanlarsiniz, ailesiyle tanıştıran insanın böyle saçma hareketler yapması bana garip geliyor. Belli ki o da çok kirilmis ve tukenmis. Lütfen ilk önce kendini düşün

Adam haklı. O size katlanmış onca zaman, nazını kahrını çekmiş, dolmuş artık belli ki. Şimdi de siz kendinizi kanıtlayana kadar onun bu karşı tepkilerini çekeceksiniz.
Boyacı küpü değil ki, ha deyince değişin ikiniz de.

Cok tesekkur ederim mesajin icin. Beni anladigin icin sende ayni seyleri yasamissin. Ben ne yazikki senin gibi dikkatli olamadim ve karsimdaki artik resti cekti gibi bisey oldu. Bana yinede sevgisini eksik etmiyo. Ginede ilgi vermeye calisiyo kendince. Sadece benim fevri bir hareketimde feci bi sekilde uste cikiyo ve beni katiyen dinlemiyo. Hic bi sekilde ugrasmak istemiyo ve her lafimi yanlisima baglayip dinlemek istemiyo. Anlamaya calismak hele hic istemiyo. Duzelir mi bilmem ve zamanimi harcamakta istemiyorum cunku cok sert bi dilde konusuyo. Sende sabret eski beni geri alabilmek icin kanitla diyo. Diyoki benden biseye soz vermemi yada kendime ceki duzen vercemi soylememi bekleme dedi.

Evet kanitlamami istiyo.. ama ben korkuyorum bu davranisi dusuncesizligi dinlemek istemeyisi degismez diye korkuyorum. Zamanimi sonucta bosa harcamak istemem cunku bana demiyo duzelir umarim diye. Tek dedigi ben sabrettim sen edemiyomusun

Evet haklisiniz. Sadece soyle bisey var ki ben fevri biriyim. Onun disinda cok ilgili sevecen ve sicakta davrandim kendisine. Oyle bi yazmissinki sanki ben sadece kotu davranmisim gibi.
Ben zaten herkesin ikinci bi sansi hak ettigini dusunen bi insanim. Ihanet disinda herseye sans verilebilir

evet biraz bencilce zamanimi harcamak istemiyorum diyorum cunku bana umut vad eden yada sevgi dolu sozlerle gelmiyo her ne kadar kirilmis olsada. Malesefki bende insanim.

Sorgulamaz olurmuyum. Tabi sorguladim hatta bana mutlu oldugunu cunku degisiklik fark ettigini soyledigi zamanlar oldu. Son donemler farkli konulardan dolayi tekrar fevrilesmeye basladim. Ve ben tekrar duzeltmeye calisiyodum, en azindan deniyodum ama onun icin yetmedi. Keske uyuyup uyanip baska bi insan olabilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…