Tahammülü bitmiş geçmiş olsun. İstediğiniz gibi yumuşak başlı olacağını hiç sanmıyorum. Kendimden biliyorum. Tahammülümün bittiği kişiye fevri davranmamak elimde olmuyor. Ve bu kısır döngü haline giriyor.Merhaba kizlarr, hayirli aksamlar hayirli ramazanlar
Ben 28 yasindayim, erkek arkadasim 30 yasinda. Ciddi bi iliskiliz var diye dusunuyorum ileriye donuk. Beni ailesiyle tanistirdi, simdiye kadar lafinda sozunde bi yalan yanlis gormedim.
malesef ki benim tepkilerim bazen asiri fazla, gereksiz ve onyargili. Ona gereksiz yere kizginliklarim oldu uzattigim oldu. Onu kirdigim doktugum oldu. O hep alttan aldi. Kizlar bana kizabilirsiniz yalniz ben bunun icin gercekten yardim almaya basladim. Yani dogru degil bunu biliyorum ve terapiye girdim bunun icin. Tepkilerimden dolayi.
soyle bisey var ki artik erkek arkadasim cok sert ve sogukkanli oldu. Ben henuz tam dogru tepkileri veremiyorum, ve yanlislarimi terkrarlayinca yani tekrar sert onyargili davraninca bana asiri kiziyo sert oldu ve dinlemiyo beni tepkilerimfen dolayi. Anlamaya dahi calismiyo. Bu durum beni cok uzuyo. Yanlis oldugumu biliyorum yinede ondan bi sicaklik motive bekliyorum. Sen davranmiyosan bende davranmam, beni sen bu dereceye getirdin diyo. Kizlar bu durum degisir mi bende tepkilerimi dogru vermeye baslayinca? Tekrar daha anlayisli bi insan olur mu?
bana diyo ki ben cok sabrettim sana, sen hic sabirli davranamiyosun. Ben buna gelemem diyosun ozaman ben coktan bitirmeliydim dedi. Bana diyoki: Sende sabret madem dogru davran bende geri eskisi gibi olabiliyim dedi. Beni az uzmedin diyo.
ben kendimi duzeltmek istiyorum yardim aliyorum bunun icin. Yalniz sadece erkek arkadasima bosa zaman ayirmak istemiyorum tekrar hosgorulu kalpten biri olmasini istiyorum cunku su an asiri inat ve sinirleniyo ben tepki verecek olunca.
ne dusunuyosunuz?
Şimdi tam tersini düşünelim , yani rolleri değişin , cinsiyetleri değişin öyle düşünelim .Merhaba kizlarr, hayirli aksamlar hayirli ramazanlar
Ben 28 yasindayim, erkek arkadasim 30 yasinda. Ciddi bi iliskiliz var diye dusunuyorum ileriye donuk. Beni ailesiyle tanistirdi, simdiye kadar lafinda sozunde bi yalan yanlis gormedim.
malesef ki benim tepkilerim bazen asiri fazla, gereksiz ve onyargili. Ona gereksiz yere kizginliklarim oldu uzattigim oldu. Onu kirdigim doktugum oldu. O hep alttan aldi. Kizlar bana kizabilirsiniz yalniz ben bunun icin gercekten yardim almaya basladim. Yani dogru degil bunu biliyorum ve terapiye girdim bunun icin. Tepkilerimden dolayi.
soyle bisey var ki artik erkek arkadasim cok sert ve sogukkanli oldu. Ben henuz tam dogru tepkileri veremiyorum, ve yanlislarimi terkrarlayinca yani tekrar sert onyargili davraninca bana asiri kiziyo sert oldu ve dinlemiyo beni tepkilerimfen dolayi. Anlamaya dahi calismiyo. Bu durum beni cok uzuyo. Yanlis oldugumu biliyorum yinede ondan bi sicaklik motive bekliyorum. Sen davranmiyosan bende davranmam, beni sen bu dereceye getirdin diyo. Kizlar bu durum degisir mi bende tepkilerimi dogru vermeye baslayinca? Tekrar daha anlayisli bi insan olur mu?
bana diyo ki ben cok sabrettim sana, sen hic sabirli davranamiyosun. Ben buna gelemem diyosun ozaman ben coktan bitirmeliydim dedi. Bana diyoki: Sende sabret madem dogru davran bende geri eskisi gibi olabiliyim dedi. Beni az uzmedin diyo.
ben kendimi duzeltmek istiyorum yardim aliyorum bunun icin. Yalniz sadece erkek arkadasima bosa zaman ayirmak istemiyorum tekrar hosgorulu kalpten biri olmasini istiyorum cunku su an asiri inat ve sinirleniyo ben tepki verecek olunca.
ne dusunuyosunuz?
Üzülerek eski günlere dönmeyeceğimizi söylemek isterim . Bu bir döngü içine girdi . Sen düzelseniz dahi onu kaybetmemek için daha fazla üzerine düşeceksiniz ve o da bu hareketlerine farkında olmadan devam edecek . Bir şeyler adı konmasa da bitmişMerhaba kizlarr, hayirli aksamlar hayirli ramazanlar
ne dusunuyosunuz?
Adam haklı. O size katlanmış onca zaman, nazını kahrını çekmiş, dolmuş artık belli ki. Şimdi de siz kendinizi kanıtlayana kadar onun bu karşı tepkilerini çekeceksiniz.Merhaba kizlarr, hayirli aksamlar hayirli ramazanlar
ne dusunuyosunuz?
Cok tesekkur ederim mesajin icin. Beni anladigin icin sende ayni seyleri yasamissin. Ben ne yazikki senin gibi dikkatli olamadim ve karsimdaki artik resti cekti gibi bisey oldu. Bana yinede sevgisini eksik etmiyo. Ginede ilgi vermeye calisiyo kendince. Sadece benim fevri bir hareketimde feci bi sekilde uste cikiyo ve beni katiyen dinlemiyo. Hic bi sekilde ugrasmak istemiyo ve her lafimi yanlisima baglayip dinlemek istemiyo. Anlamaya calismak hele hic istemiyo. Duzelir mi bilmem ve zamanimi harcamakta istemiyorum cunku cok sert bi dilde konusuyo. Sende sabret eski beni geri alabilmek icin kanitla diyo. Diyoki benden biseye soz vermemi yada kendime ceki duzen vercemi soylememi bekleme dedi.Ben sana simdi ahhh kac yasinda kadinsin felan demem, cünkü benimde iliski/evlilik basinda küsme huyum vardi (o zamanlar 30 yasindaydim). Sinirlensem zehir sacabilen bir insan/dim. Esim tam tersi cok sabirli bir insan. Ben tabi o sürecte kendime ceki düzen verdim, oda o sabretti. Ama bu sürec 6-9 ay arasi sürdü. Her insanin davranma "bozukluklari" olabilir. Bunu zamaninda görüp düzeltmek lazim. Lakin erkek arkadasdaki sorun simdiki tutumu "ben seni cektim simdi sen beni cekeceksin" diye bir tutum olamaz. Herkes kendi karakterinden sorumlu. Siz kendinize ceki düzen veriyorsaniz, oda bunu yapmak zorunda bu ilsikinin yürümesini istiyorsa. Yok ben simdi intikamimi alicagim diyorsa size tek tavsiyem bitirmeniz. Kimse kendini bir iliskide kücük düsürmemeli.
Evet kanitlamami istiyo.. ama ben korkuyorum bu davranisi dusuncesizligi dinlemek istemeyisi degismez diye korkuyorum. Zamanimi sonucta bosa harcamak istemem cunku bana demiyo duzelir umarim diye. Tek dedigi ben sabrettim sen edemiyomusunAdam haklı. O size katlanmış onca zaman, nazını kahrını çekmiş, dolmuş artık belli ki. Şimdi de siz kendinizi kanıtlayana kadar onun bu karşı tepkilerini çekeceksiniz.
Boyacı küpü değil ki, ha deyince değişin ikiniz de.
Evet haklisiniz. Sadece soyle bisey var ki ben fevri biriyim. Onun disinda cok ilgili sevecen ve sicakta davrandim kendisine. Oyle bi yazmissinki sanki ben sadece kotu davranmisim gibi.Şimdi tam tersini düşünelim , yani rolleri değişin , cinsiyetleri değişin öyle düşünelim .
Erkek arkadaşınız sürekli size aynı böyle davransa , yoluna devam et derdik sana .
Yani kusura bakma ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil .. Erkekler de kadınlar da hayatın karmaşasından , yorgunluğundan uzak huzur bulacağı , mutlu olacağı ilişki ister en önce . Kaprissiz, yalansız , saf , temiz , anlayışlı ....
Siz bunları paylaşamammışsınız . Şimdi de bu yola girmesindeki sorumlu sizken diyorsunuz ki boşa zaman ayırmak istemiyorum.
O zaman ayrılın bence . Tamam kadınlara bazı konularda pozitif ayrımcılık yapalım ama bu konuda tam eşitlik olmalı .
Sorgulamaz olurmuyum. Tabi sorguladim hatta bana mutlu oldugunu cunku degisiklik fark ettigini soyledigi zamanlar oldu. Son donemler farkli konulardan dolayi tekrar fevrilesmeye basladim. Ve ben tekrar duzeltmeye calisiyodum, en azindan deniyodum ama onun icin yetmedi. Keske uyuyup uyanip baska bi insan olabilsem..Adamın tahammülü kalmamış.insaoğluyuz nihayetinde yanlışlar yapıyoruz ama siz bu zaman zarfında ,bir iki defa bu yüzden kırdığınızda kendinizi hiç sorgulamadınız mı? Yaptığım yanlış bu durumumu köreltmeliyim demediniz mi?Anladığım kadarıyla sevgilinizin tavırlarından geç kalmışsınız anlayışını ve duygularını incitmişsiniz.Boşa zaman ayırmak istemeyen bence bu saatten sonra anca sevgiliniz olur.Aranız düzelirse bilemeyeceğim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?