• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yıllardır görmediği arkadaşına kurduğu cümle

Mizuki Luna

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
20
8
6
23
Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama kız arkadaşının nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar sizlerle dişüncemi paylaşmak istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Öncelikle benden 7-8 yaş büyük bir erkek arkadaşım var 5 yıldır beraberiz dün uzun yıllardır iletişim kurmadığı üniversite arkadaşıyla konuşmaya başladı.Yıllardır kadınla birbirlerini merak etmişler bazen bakmışlar ulaşmak için ama iletişim kuramamışlar kadın o zaman zarfında evlenmiş kariyer yapmış çocuğu var kadın erkek arkadaşımı rüyasında görmüş ve merak etmiş mail adresinden numarasını bulmuş sabah mesaj atmış işte kadın merak etmiş öldü mü kaldı mı diye üniversiteyden yakın arkadaşlarmış her neyse bir sorun yok ama arkadaşımın nasılsın nasıl gidiyor öldün mü kaldın mı sorusuna ölmedim ama yaşıyor gibi de değilim demesi beni sinirlendirdi ve böyle bir şey demesi çok gereksiz ve saçma geldi bugünde araştılar yine kadına aynı cümleyi kurdu telefonu kapattıktan sonra böyle bir cümle kurmasının gereksiz ve saçma olduğunu neden kendini başka insanlara böyle negatif gösteriyorsun özellikle yıllardır görüşmediğin birine karşı dedim o da ne fark eder ne var bunda dedi bana çıkıştı sizce benim düşüncem yanlış mı ? Siz ne düşünüyorsunuz
Bazen bende ölmedim ama yaşıyor sayılmam diyorum art niyet aramayın bence. Sıradan genel geçer bi cevap gibi daha çok

Ciddi manada bir derdi, sıkıntısı, tasası yoksa ergen arabesk kafalarına girip kadının ilgisini çekmeye çalışıyor gibi bir imaj oluşmuyor değil
Ülkece herkesin yaşadığı sıkıntılar iş vs vs ekstra büyük bir dedi yok o yüzden zaten böyle bir cümle kurması saçma geldi

Arkadaş değil o, eski sevgili ya da platonik. Kadın hayatına devam etmiş, evliliği ve çocukları var, sizinki de umduğunu bulamadığı için koymuş bu durum işte.
Valla bilemiyorum biraz olumsuz biri ama bunu bu şekilde gereksiz yere samimiyeti olmayan insanlara lanse etmesine gerek yok diye düşünüyorum :/

Peki eşiniz genellikle böyle mi konuşur? Bi ortamda nasılsın diye sorduklarında çelişkili cevaplar veriyorsa ve her zaman ki haliyse çokta takmayın bence. Ben de mutluyken çok mutlu mutsuzken ise aşırı mutsuz depresif biri olabiliyorum ama bir başkasına hiçbir zaman bunu yansıtmam çünkü yapım bu.

Peki eşiniz genellikle böyle mi konuşur? Bi ortamda nasılsın diye sorduklarında çelişkili cevaplar veriyorsa ve her zaman ki haliyse çokta takmayın bence. Ben de mutluyken çok mutlu mutsuzken ise aşırı mutsuz depresif biri olabiliyorum ama bir başkasına hiçbir zaman bunu yansıtmam çünkü yapım bu.
Bazen konuşuyor benim de yapın sizinki gibi o yüzden özellikle yıllardır görmediği birine iletişim kurduktan sonra ilk kurduğu cümlenin bu olması bana gereksiz ve yanlış geldi :/

10 yıl belki daha fazladır iletişim kurmamışlar hayatları değişmiş oradan yola çıkarak öyle düşündüm

Bazen konuşuyor benim de yapın sizinki gibi o yüzden özellikle yıllardır görmediği birine iletişim kurduktan sonra ilk kurduğu cümlenin bu olması bana gereksiz ve yanlış geldi :/
Yani insan tabi kendini kötü yansıtmak istemez diye düşünüyorum ben de ama annem de benim tam tersimden şükür ile başlar ağıt yakar bazen :) biraz ağız alışkanlığı bence bu. Sanırım siz eşinizin sizinle olan mutlu evliliğini yansıtmasını istediniz ama olumsuz bir cümle kurunca benimle mutlu değil mi acaba? diye düşündünüz gibi geldi bana.

Yani insan tabi kendini kötü yansıtmak istemez diye düşünüyorum ben de ama annem de benim tam tersimden şükür ile başlar ağıt yakar bazen :) biraz ağız alışkanlığı bence bu. Sanırım siz eşinizin sizinle olan mutlu evliliğini yansıtmasını istediniz ama olumsuz bir cümle kurunca benimle mutlu değil mi acaba? diye düşündünüz gibi geldi bana.
Evet belkide :/ yani bilemiyorum kendi açımdan bakınca biri bana böyle bir cümle kurarsa genel olarak hayatındanki çoğu şeyden mutlu değil diye algılarım

Evli değiller

Back