Aldatan bi insanın düşüncelerini merak ediyorum, amacı ne olabilir ki 2dakikalık zevk için mi gerçekten hepsi.. her kadın farklı farklı da değil ki bu nedir yani tövbe estağfrullah..
yaşlarınız kaçtı?
Ya ev arkadasi iki aydır kendi memleketindeEv arkadaşının sevgilisi yok demişsin. .
o olamaz mı?
Belkide şüphelerin yerinde..
ama bence güven gittiyse bitmiştir..
Ya ev arkadasi iki aydır kendi memleketindeEv arkadaşının sevgilisi yok demişsin. .
o olamaz mı?
Beni seviyorsa bekleyecektir.Affetceğini soylemissin zaten. Unut gitsin yıpratma ilişkini anladğm kadarıyla hakta veriosun cünkü cinsel birliktelik yasamadığını belirtmişsin, bu demek oluo ki sen yasamıosan baskasıyla yasayabilir bu gecerli bi sebep yani senin için. Eğer gecerli değilse cinsellik neden yasamadğnı belirttin merak ettim.
Ev arkadaşı iki aydır memleketindeEv arkadaşının sevgilisi yok demişsin. .
o olamaz mı?
Nasil yani :) her kadın farklı degil mi :)
Toka salonda koltuk yastığı olur ya onun arkasındaydı bir hafta önce salonu toplamistim daha toka da büyük siyah bir toka tel de değil. Ev arkadaşı olamaz çünkü o iki aydır bu şehir de degilBirlikteyken mutlu degil miydin son kısımda kafam karıştı. Yani ne olsa mutlu olursun öyle soruyum ya da. Ne ayrılmak ne birlikte olmak istiosun. Toka onun odasında mıydı belki doğru soyluyordur ev arkadaşını yokladin mi?
öhö söylemeye çalıştığım şey biraz ağır kaçınca öyle dedim
yalan mı ama bedenden bedene koşan bu erkekleri anlamıyorum.
öhö söylemeye çalıştığım şey biraz ağır kaçınca öyle dedim
yalan mı ama bedenden bedene koşan bu erkekleri anlamıyorum.
ama olur mu kokusu genisligi dokusu sivisi her seyi farkli. Hepsinden tatmasalar ölürler..
ama olur mu kokusu genisligi dokusu sivisi her seyi farkli. Hepsinden tatmasalar ölürler..