Toka salonda koltuk yastığı olur ya onun arkasındaydı bir hafta önce salonu toplamistim daha toka da büyük siyah bir toka tel de değil. Ev arkadaşı olamaz çünkü o iki aydır bu şehir de degil
Eminim tabi başka ne olacak o tokayi kendi takacak değil ya.:) ayy bir de yalanları duysaniz utanmasa tokayi sana almıştım diyecek o dereceSalonu sana toplatip koltuga baskasini mi atiyor vala arkadaşını götürsen hak boylelerine ya. Cesarete bak cocuktaki. Eminsen hazmedemiyorsan yapilcak olan belli. Yok bosverebilirim ztn ciddi olcak halimiz yoktu diyorsan takıl.
ama olur mu kokusu genisligi dokusu sivisi her seyi farkli. Hepsinden tatmasalar ölürler..
Kayınvalidem 'bazıları ballı badem oluyor' derdi. Aklıma geldi bu yorumunda. :) Aldatan erkek için de sanırım bazıları ballı badem oluyor.
gül gibi karısı olupta elin ballı bademlerine bakanlar da var karakter meselesi galiba
EEee kimi gül sever kimi kuruyemiş.önemli olan tek noktada sabit kalmak.
Ev arkadaşı iki aydır memleketinde
O zaman gitsin o kızla sevgili olsun o kadar hoslandiysa . beni neden arıyor. Simdi aradı beni hic bir şey olmamış gibi yarin okul çıkışı bana gel diyo. Resmen dalga geciliyorum ciddiye alindigim yok.seninle yakınlaşmak istedi..olmayınca..başka kızla yakınlaşmıştır..bırak yavrum böyle şeyine düşkün erkeklerden hayır gelmez..onlar sadece yalanlar söyleyerek hayatlarını sürerler..bu adamla mutlu olcağını da hiç sanmıyorum..adam çapkın ve yalancı..tekmele gitsin..
Nasil yani :) her kadın farklı degil mi :)