erkek arkadaşımın yalanları

Toka salonda koltuk yastığı olur ya onun arkasındaydı bir hafta önce salonu toplamistim daha toka da büyük siyah bir toka tel de değil. Ev arkadaşı olamaz çünkü o iki aydır bu şehir de degil

Salonu sana toplatip koltuga baskasini mi atiyor vala arkadaşını götürsen hak boylelerine ya. Cesarete bak cocuktaki. Eminsen hazmedemiyorsan yapilcak olan belli. Yok bosverebilirim ztn ciddi olcak halimiz yoktu diyorsan takıl.

1 senelikmis.
Bisy olmaz gecer.
Barisirim diyosun, aklini basina devsir.
Barisma tut kendini.

Salonu sana toplatip koltuga baskasini mi atiyor vala arkadaşını götürsen hak boylelerine ya. Cesarete bak cocuktaki. Eminsen hazmedemiyorsan yapilcak olan belli. Yok bosverebilirim ztn ciddi olcak halimiz yoktu diyorsan takıl.
Eminim tabi başka ne olacak o tokayi kendi takacak değil ya.:) ayy bir de yalanları duysaniz utanmasa tokayi sana almıştım diyecek o derece :KK70:

:KK70: ama olur mu kokusu genisligi dokusu sivisi her seyi farkli. Hepsinden tatmasalar ölürler..

Kayınvalidem 'bazıları ballı badem oluyor' derdi. Aklıma geldi bu yorumunda. :) Aldatan erkek için de sanırım bazıları ballı badem oluyor.

gül gibi karısı olupta elin ballı bademlerine bakanlar da var karakter meselesi galiba o_O

seninle yakınlaşmak istedi..olmayınca..başka kızla yakınlaşmıştır..bırak yavrum böyle şeyine düşkün erkeklerden hayır gelmez..onlar sadece yalanlar söyleyerek hayatlarını sürerler..bu adamla mutlu olcağını da hiç sanmıyorum..adam çapkın ve yalancı..tekmele gitsin..o_O

seninle yakınlaşmak istedi..olmayınca..başka kızla yakınlaşmıştır..bırak yavrum böyle şeyine düşkün erkeklerden hayır gelmez..onlar sadece yalanlar söyleyerek hayatlarını sürerler..bu adamla mutlu olcağını da hiç sanmıyorum..adam çapkın ve yalancı..tekmele gitsin..o_O
O zaman gitsin o kızla sevgili olsun o kadar hoslandiysa . beni neden arıyor. Simdi aradı beni hic bir şey olmamış gibi yarin okul çıkışı bana gel diyo. Resmen dalga geciliyorum ciddiye alindigim yok.

Ayrılınca üzüntüsünden ölen görülmedi ama aldatmayı affedince sağlam kazık ile yeniden aldatılmayan olmadı bu Dünyada.

1 yıllık ilişkim ama hala tam güvenim oluşmadı diyorsun, 1 yılda güven oluşmadı ise bu saatten ve bu olaydan sonra hiç oluşmaz.
2 gün 2 ay ağlarsın, sonra unutursun.
Bence yol yakınken bırak. Güvensiz ilerlemek çok zor.

Bir gün duanız kabul olur da Allah sizin canınızı alırsa kalanlar için bişey değişmeyecek.
Değmeyecek biri için öbür tarafa itmiş olacaksınız ve aileniz yıkılacak.
Ne şuursuz bir cümle kurmuşsunuz.

benim sevgilim de çok sadıktı güya sürekli benden şüphelenirdi kısıtlardı, face şifresi vardı cüzdanımda saklıyodum, facesini kapamıştı bayadır kapalıydı meğer bizim ki başka face açmış kızın birine asılıyo kız reddetmiş bu hala hoşlandım senden falan diyo kendini de farklı tanıtmış, mesaj görüntülerini çektim yolladım şok oldu, kızı buldum konuştum kız karşılık verse aldatmaya devam edecekti, sevgilimin arkadası arıyo o kız benim eski sevgilim ben yazdım o mesajları falan, kıza sordum bu kişi senin eski sevgilinmi diye hayır dedi güldü, düşünün hala kandırmaya aptal yerine koyuyo, sonra da bana çamur atıyo sanal da olsa aldatma aldatmadır

X