Erkek arkadasimin sorumsuzlugu, fikirlerinize ihtiyacim var

burcu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
594
130
123
Kizlar, sizinde fikirlerinize ihtiyacim var, en yakin arkadaslarima danistim ama ne kadar cok tecrübe okadar cok iyi..
Beyefendiyle yaklasik 3 aydir, fazla görüsemiyoruz, sadece telefonda, onuda toplasam galiba en fazla 10 kez, hep ben aradim, cogu zamanda birde ulasamiyorum, ve bunu bildigi ve gördügü halde, geri dönüs yapmiyor. Su an sinav stresinde.. sürekli sikintilarini bahane ediyor.. bir keresinde tam 1 ay aramadim denemek icin, ve hic merak etmedi, 1 kez aradi, 1-2 kere mesaj atti nasilsin vs. diye. Ben cevapsiz biraktim ama yinede umursamadi, basima birsey gelebilecegini bile düsünmedi.. sonra ben bunu aradim, bütün olan bitenlerden sikayetlendim ve acilen görüsmemiz lazim dedim. Bana derslerini ve ailesini bahane etti. Yok programi varmis onlarla.. istesen benide araya sikistirabilirsin dedim, sadece 1 Saat. Orali olmadi, 5-6 gün sonra bulusalim dedi. Tamam dedim. Bulusamadik. Aramadi, ayarlayamadi...
Bende artik o konusmanin ardindan yine 2 hafta gecince, mesaj attim bitti diye.. cok yipranmistim, sürekli cabalayan taraf ben oldum..
Bir kac kez aradi, arama Birdaha diye mesaj attim. 2 hafta hic ses cikmadi... Vicdanim el vermedi, belji gercekten sorunlari vardi, winav stresi üstelik, haksizlik yapip Ahini almak istemedim, bunu aradim, aya bir ulasmaya calistim, okulun bana fazla uzak olmasina ragmen ayagina kadar gittim orada bulurum diye. Yoktu. Kardesine ulastim, aksam yemegine ailesini yanina gidecegini söyledi, bu arada aielsi 2 Saat uzaklikta.. kisa keseyim:
En sonunda ulastim, özür dilerim dedim, seni ve sinavlarini hic birsekilde etkilemek istemedim vs. biraz konustuk. Ve yüz yüze tekrar bir konusalim dedim. Ok dedi. 1 hafta oldu, yine bundan ses yok... Ne yapayim ben simdi, ortada 5 yillik bir iliski, ve ilk baslarda hic böyle degildi... Iki arada bir derede kaldim, bir yandan istiyorum, öbür yandan cok öfkeliyim..

bu sevgilililikse benim bildiğim sevgili olma anlayısı yanlıs sanırım. boyle bı ınsandan sevgılıyı bırak arkadas olmaz. keyfıne gore adam arıcak ya da aramıcak oldu paşam !

uzun suredır berabermıssınız , bu durum sınavlarla alakalıdır dıye dusunuyorum ama aılesıne zaman ayırıp sana ayıramıyor(!) olması benı dusundurdu.. yanı sınav stresı de olsa arayamıyor mu en azından ? uzak da olsa ıyı hıssettırebılırdı senı ustelık sen bu kadar caba gostermıssın .. uzaklasmıs demem ıcın de bısey olması lazım , ama anı degısıklık var madem bu da sınavdandır dıye dusunuyorum.. tek soyleyebılecegım fazla ustune dusme ama bekle bıraz , az daha sabret sınavlardan sonra degısecek mı bakalım.. baktın degısmıyo , sınavlar bahane demektır , gerekenı yaparsın ..

Benimde kafama takilan bu, ailesine vakit ayirabiliyor ama bana olmuyor.. nasil bir sinav stresidir bu anlayamadim, bende ayni yollardan gectim ama böyle bahanelerim olmadi.. maddi sikintilarida var, kirasini zar zor ödüyor..
Onun yanindami olsam, yaptiklarina ragmen yoksa köstekmi olsam bilemiyorum...

buluşmak istıyorsan kapısında yatacaksın..

başka turlu sana vakıt ayıracağını sanmıyorum..bence seni hatırlamıyor bile..

o senden kopalı cok olmuş..

maddı sıkıntı var ustune bır de stres yapmış dıyosun.. adam bıtırecek olsa 5 yıl beklemezdı bılırsın erkekler bızım kadar sabırlı anlayıslı degıl.. cok bunaldıysa su an senın ıcınde oldugun durumu dusunemıyor olabılır.. ben derım kı 5 yılın hatrına madem zor durumda yalnız bırakma , ama eskısı gıbı de davranma o da az cok farkına varsın artık senı uzdugunun.. umarım hersey yoluna gırer cnm..

Bence ortada bir ilişki yok. Yanlış anlama beni ama 1 ay içinde sadece 1-2 kere konuşmak çok saçma. Ben okul arkadaşımı bile 1 ay aramasam, hayırdır neden aramıyorsun der. Bence zaten o bişeyleri bitirmiş, sen de bitir kendine yazık etme.

Sınavı ne zaman? bence sınavı bekleyin öyle karar verin. Zor bir durum ama geçici bir dönemse yıkmayın hemen ilişkinizi yazık olur.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

5 yıldan sonra senden bu kadar kopuk olması inanılır gibi değil
Bence cok ciddi bir problemi var hem stresli hem de senle ilgili diye dusunuyorum
Benim iliskimde de 5 yıl bitti ve 1 telefonla dahi konusmamak nasıl olur ya
Bu cocugun sana eyvallahı kalmamıs

Ne sınavlara giriyor ki :44:

5 yildir boylemiydi? Yada ara ara yapiyordu bu aralar cok mu sıklastı.

Benim fikrim kim olursa olsun merak eder hic arayip sormamis en azindan haber verse boyle boyle durum var arayamazsam yanlis anlama diye bosuna sende hirpalanmamis olurdun.
O yuzden buna benzer bisey yasadigim icin bitir gitsin degmeyecek biri icin cabalama 5 yilina yazik etmissin onundeki yillarida heba etme lutfen

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Seni üzmek istemem ama bu hiç normal değil.
Wc ye gitmiyor mu? Yemek yemiyor mu?
Seven adam bir elinde çorba kaşığı bir elinde telefon arar.
Sesini duyar, stres atar.
Hepsini geçtim sevdiğini merak eder.
Senin başına kötü bir şey gelse ruhu duymayacak.
O nasıl birliktelik?
Ayrılırım sevgilim yok, yalnızım derim bari..
Duygularına,zamanına yazık arkadaşım..

Ellerinden kayıp giden bir ilişki sen uzatmaları oynuyorsun maalesef..

bence ortada bir ilişki filan yok herkesin sınavı stresi vs var ama herkes nasıl görüşüyor bu adam wc yede mi gitmiyor wcde bile sana msj atabilir çok saçma geldi bana ayrıca özür dilenemni gerektirecek birşeyde yok şımartmışsın yani ben olsam yüzüne bakmam

Ben bu yazıda ne ilişki ne de erkek arkadaş göremedim..sadece kendini küçük düşürmeyi ve kandırmayı borç bilmiş bir kadın ve bu kadından kurtulmak için heryolu deneyen bir adam gördüm..

Öncelikle hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum cevap verdiginiz icin...
En basindan beri hep böyle olsaydi zaten bu kadar uzun süre yürümezdi bu iliski.. bir gün konusmasak sorun cikardi...
Thesini yazip verecek.. daha önce bir hakkini kaybetti, o yüzden simdi daha fazla bir strese girdi... Pesinden kosmak istemiyorum sürekli.. benimle ayni veya benzer durumu yasayan, bana biraz yol gösteritse cok sevinirim...

5 yıl olması etkilemişmidir acaba..ilk yıllarda ilk aylarda görüşme sıklığınız telefonda yada yüzyüze nasıldı?

Ben bu yazıda ne ilişki ne de erkek arkadaş göremedim..sadece kendini küçük düşürmeyi ve kandırmayı borç bilmiş bir kadın ve bu kadından kurtulmak için heryolu deneyen bir adam gördüm..

Canim durumlar cok karisik biliyorum, ama dedigim gibi 5 yildir ilk defa böyle bir durumdayiz. Kirici olmayalim lütfen..

Hergün konusurduk, ortalama 3-4 günde bir yüzyüze görüsürdük..

herkes sevgili olmayı aynı şekilde yaşayamaz zaten..
geçen yıllarda bu durumu etkiliyor tabii ama size yaptığını sorumsuzluk düşüncesizlik..
en önemli tezide verse bi sesini duymak 1 dk bile yeter...Eğer sizin varlığınız ona iyi geliyorsa,,sizi önemsediğini hissettiriyorsa..
uzun aralardan sonra özür dileyip açıklama yapıyorsa devam edersiniz belki ama siz zaten bi ilişki için gereken fedakarlığı yapmışsınız?
Bekleyin tezini verince ne olacak acaba??
hayat boyu kariyer mutluluktan daha önemli değildirki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…