Erkek arkadaşımin son günlerde ilgisizleşmesi

Aldatılıyorsun canım.

Bu cümledeki “kimse “ sizsiniz. Ayrılık sinyalleri kendini yırtıyor o terk etmeden önce davranın bence.
İnanın şu an bir sürü şey düşünüyorum.

Ben bu gibi durumlarda asla acabamı,öylemiki,böylemiki diye duygu karmaşası yaşamam,öyle anlamlar yükleyip kafamda aklamam teselli yolu aramam,görünene bakarım ailesi yada işi farketmez bana mesafe koyuyorsa konu benimle ilgili demektir,ayrılık msjı atarım tenezzül edip arayıp açıklama yapsın yada ben uzun bir konuşma yapayım zahmetine girmem,msjı atar her yerden engeller bidahada yaşadığını unuturum,kimki bu sonuçta öylemi böylemi diye debelenip duracam.

1.5 yıllık ilişkim o yüzden pat diye silip atamıyorum şu an

Biriyle seks yapıyordur ondan ilgisizleşmiştir

Sen keyfine bakıyormuş gibi yap. Gez eğlen. Ama bunu gözüne sokarak yspma. Dogal yoldan.
Dışarı çık. Sinemaya git.
Ararsa canim sinemadatim.tiyatrodayim. çıkınca arayayım de.
Dışarıdayım müsait olunca arayayım de.
Tripli olma cevap ver ama herkese verdiğin cevaplar gibi sıradan olsun.
Dönerse senindir daha uzaklasirsa zaten onun istediği de budur.
Bu arada sen beni anlamıyorsun beni yalnız bıraktın vb vb derse yapabileceğim birşey olursa söyle.ne yapabilirim senin için de.
Veya ne istedin de yapmadım de.
Suçu sana yikmasina izin verme.
Ayrılık konuşması yaparsa da tamam hoşçakal de bitir.
Neden nicini yok. İstemiyor.

Ayrılık görüyorum üç beş güne. Bu arada ailesine sizden niye bahsetmiyor ,evlilik diyorsunuz tamam zaten hayatımda biri var şuan durumlar müsait değil vs dese aile susar.

Ailesi evlilik baskisi yapmıyordur tatlim o sana diret suratina soyleyemedigi icin evlenmek istemiyorum ama nazla beni diyor off böyle bir tiple cook uzun zaman önce benfe görüşmüştüm uzak dur net olmayan tipler yorar

Ailesi birilerini buluyor evlen diye, size bunu anlatıyor. Akabinde böyle soğukluk giriyor.
Yani net başkası var/
Nişanlandım zorla diyecek yakında size.
Birileriyle bir yola girecek çok net
Yok sonraki gün ilk uçakla geldi. Ailesiyle ilk kez yaşadığı bazı sorunlar sebebiyle yaşadığı hayal kırıklığı onu kendi içine cekmis biraz. Benim yanında olmam gerekirken kendimi çektim kendi üzerime alındım. En doğrusu arayip ne ne değildir öğrenmek soğuk yapmak yerine onu anladım.

Ailesi evlilik baskisi yapmıyordur tatlim o sana diret suratina soyleyemedigi icin evlenmek istemiyorum ama nazla beni diyor off böyle bir tiple cook uzun zaman önce benfe görüşmüştüm uzak dur net olmayan tipler yorar
Gelecek konusu actim her sana yaklaştığımda bisey yaşanıyor aramızda diyor geçen bir tartışma vs. Bunlar da beni geri çekiyor vs dedi. Evlilik için biraz zaman lazım. Bana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…