Birisi var der demiyorum zaten yapamıyorum ayrılalım der diyorum.
Hayir evet bu sekilde olabilir. Yanımda değilken wp bilgisayarda acıktı o isteydi. Şüpheli birsey olmadı gün boyu bu tarz şeyleri düşününce kimse yoktu diyorum.Ya cidden adamin bi kadin görüp o kadinla daha dogru durust gorusmeden tanismadan etmeden aralarinda hic bisey yasanmadan pat diye sizden ayrilmak isteyecegini mi saniyorsunuz?
Baskasi var diye ayrilacaksa bile ayrildigi gun o kişi zaten bir süredir hayatindadir flörtleşilmiştir filan ve emin oldugunda sizden ayrilir.
Ha siz bunu aldatmadan saymayip birbirlerini tanimişlar derseniz o baska.
Ayrılık kapıda.. sizi soğutup üste çıkacak ayrılmanızı sağlayacak. Aldatıyor veya birinden hoşlandı
Oralıdır o. Kendi gibilerine bırak. Sende önüne bak.Kız tavsiye ediyorlardı da oralı olmuyordu istemiyorum bir daha böyle birsey duymak vs diyordu
Kusura bakma çok geç donebildim gunaydin yazmıştım. Az önce evet çok geç oldu yazdı.Oralıdır o. Kendi gibilerine bırak. Sende önüne bak.
Sizi kastediyor konu sahibikimseye yatirim yapasim yok
insanlar aile bireylerinden bahsederken yatırım yapmak tabirini kullanmazlar genelde. Bu tabir genelde arkadaşlık ya da romantik ilişkiler içindir.ailesini kastetigini dusundum
O an konduramıyor insan çabalıyor ama ben aynılarını yasadım ikisinde de başkaları vardı .. umaırm sizde öyle değildir. Aramayın sormayınO zmn hicbisey yapmamak daha mantıklı.
O zmn kendimi geri çekip duruma göre bakicm. Yanındayım hep vs vs demiştim destek olmak için ama görüyorum ki o uzaklaşmak istediSizi kastediyor konu sahibi
insanlar aile bireylerinden bahsederken yatırım yapmak tabirini kullanmazlar genelde. Bu tabir genelde arkadaşlık ya da romantik ilişkiler içindir.
gecen gece sesli konuştuğumuzda kimseye yatirim yapasim yok hevesim yok
Umarım. Mesaj atti az önceO an konduramıyor insan çabalıyor ama ben aynılarını yasadım ikisinde de başkaları vardı .. umaırm sizde öyle değildir. Aramayın sormayın
Doğru ama pat diye bitirmek de doğru değil diye düşünüyorum.Bence kendinizi yipratmayin ayrilin bi iliskide seviyor sevmiyor mu diye dusunuyorsaniz sevilmiyorsunuzdur
O acaba sureci cok zor ama boyle surekli mesaj atacak mi diye beklemekDoğru ama pat diye bitirmek de doğru değil diye düşünüyorum.
Pat diye soğuk ilgisiz davranıp kafa karıştırmak ne kadar normal? Hak ediyor ghostlayın aklı basına gelsinDoğru ama pat diye bitirmek de doğru değil diye düşünüyorum.
Bunlara yanındayım demek işe yaramaz ki. Sorunlarım var, sana karşı değil herkese karşı böyleyim derler hep. Ama sadece sana karşı böyledir aslında. Benim de erkek arkadaşımla son zamanlarda aramda bir soğukluk var ordan biliyorum. Çok can sıkıcı bir durum farkındayım ama varlığı yokluğu hiçbir şey değiştirmezmiş gibi davranmak belki onları kendilerine getirebilir.O zmn kendimi geri çekip duruma göre bakicm. Yanındayım hep vs vs demiştim destek olmak için ama görüyorum ki o uzaklaşmak istedi
Yazdı mesaj da birsey yok ortada.O acaba sureci cok zor ama boyle surekli mesaj atacak mi diye beklemek
Öyle davranıyorum şu an ama daha ters teper diye endişeleniyorumBunlara yanındayım demek işe yaramaz ki. Sorunlarım var, sana karşı değil herkese karşı böyleyim derler hep. Ama sadece sana karşı böyledir aslında. Benim de erkek arkadaşımla son zamanlarda aramda bir soğukluk var ordan biliyorum. Çok can sıkıcı bir durum farkındayım ama varlığı yokluğu hiçbir şey değiştirmezmiş gibi davranmak belki onları kendilerine getirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?