- 15 Nisan 2014
- 1.702
- 732
- Konu Sahibi feyzabulut
Öyle deme bence, işlev bence erekte halini uzun süre koruyorsa sorun yokİşlev mişlevv falan hikaye yaa.. Küçücük şeyin ne işlevi olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme bence, işlev bence erekte halini uzun süre koruyorsa sorun yokİşlev mişlevv falan hikaye yaa.. Küçücük şeyin ne işlevi olacak.
Abartmakta bir sanattir zencilerle beraber olduysan ok de turk erkeklerinin ortalama boyu 18-19 degil canimBamya yani. Hiç iyi değil. 19 dan aşağısı kurtarmaz
MaşallahBamya yani. Hiç iyi değil. 19 dan aşağısı kurtarmaz
Evet, keser sapı da olsa kullanmasını bilmeyen işkenceden başka işe yaramıyor. 10 cm altı ciddi sıkıntı ama gerçekten.Abartmakta bir sanattir zencilerle beraber olduysan ok de turk erkeklerinin ortalama boyu 18-19 degil canim
ayrica bencede islevi cok daha onemlidir, demekki senin karsina bu konuda becerikli biri cikmamis
Ben bu ise bu kadar takinti yapilmasina anlam veremiyorum dogrusu. Yani kadinlar ozellikle eslerinin seylerinin boyunu yaristiriyor yani dedigin gibi koskoca olsa ne yazar adam beceremiyorsa..Evet, keser sapı da olsa kullanmasını bilmeyen işkenceden başka işe yaramıyor. 10 cm altı ciddi sıkıntı ama gerçekten.
Kedi gibi yaladı mı? Ya bişe dicem, zaten para için yapıyorlar, zen son düşünülecek şey zevk almaktır heralde, öncelik zevk vermek olur zaten.Ben bu ise bu kadar takinti yapilmasina anlam veremiyorum dogrusu. Yani kadinlar ozellikle eslerinin seylerinin boyunu yaristiriyor yani dedigin gibi koskoca olsa ne yazar adam beceremiyorsa..
bi belgesel izlemistim
Cok
Oluyor.. hayat kadininin biri anlatiyordu, ona sormuslardi: hayatinda en zevk almadigin cinsellik yasadigin nasildi? Anlatti: adam geldi kedi gibi yaladi dedi ve tiksinti geldi dedigini hatirliyorum. Yani ayni sey opmek var opmek var gibi..
Evet ama bu isi kendi istegiyle yapiyormus, o yuzden zevk almayada bakiyordu demekKedi gibi yaladı mı? Ya bişe dicem, zaten para için yapıyorlar, zen son düşünülecek şey zevk almaktır heralde, öncelik zevk vermek olur zaten.
Yok zencilerle beraber olmadım. Türk erkeklerinin ortalamasını da bilmiyorum, öyle diyorsanız öyledir tabiiAbartmakta bir sanattir zencilerle beraber olduysan ok de turk erkeklerinin ortalama boyu 18-19 degil canim
ayrica bencede islevi cok daha onemlidir, demekki senin karsina bu konuda becerikli biri cikmamis
Ölçme boşver mutlu olup olmadığına bak, ben yıllar sonra öğrendim, yatak odamıza bir katkısı olmadı bilmeninMeziro aldim aksam olcucem
Ben 12 diye okumuştum, küçük ise istediği kadar uzun sürsün bir manası olmayacaktır diye düşünüyorumEvet, keser sapı da olsa kullanmasını bilmeyen işkenceden başka işe yaramıyor. 10 cm altı ciddi sıkıntı ama gerçekten.
En çok zevk alınan yerler vajinanın girişinde zaten, çok ilerde fazla bişey yok ki.Ben 12 diye okumuştum, küçük ise istediği kadar uzun sürsün bir manası olmayacaktır diye düşünüyorum
Dogru ic taraf birsey hissetmiyormuaEn çok zevk alınan yerler vajinanın girişinde zaten, çok ilerde fazla bişey yok ki.
Bi de en az 18 - 19. Yumurtalıklara varır herhal.18-19 diyenler ne yaşıyor, nereye varsın istiyor
Yumurtalık olsa iyi daha tepeden bir yerden kendini gösterebilir konuyu okurken bi taraftan hesap yapıyordum ajandain arkasında cetvelli bir bölüm var şeytan dürttü 18-19 cm.e baktım gözlerim yerinden çıkıyodu vallaBi de en az 18 - 19. Yumurtalıklara varır herhal.
Kizlar cetvel meziro gerek yok ki 1 karisiniz kac cm geliyorsa olcun sonra o isi yapmadan partneriniz fark etmeden olcunYumurtalık olsa iyi daha tepeden bir yerden kendini gösterebilir konuyu okurken bi taraftan hesap yapıyordum ajandain arkasında cetvelli bir bölüm var şeytan dürttü 18-19 cm.e baktım gözlerim yerinden çıkıyodu valla
Ben penis ölçmedim ki ajanda üstünde 19 cm. Nereye geliyor ona baktım 19 dan aşağısı kurtaramaz diyen biri olmuş da yukarıdaKizlar cetvel meziro gerek yok ki 1 karisiniz kac cm geliyorsa olcun sonra o isi yapmadan partneriniz fark etmeden olcun