- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 23
- 38
Aynı okul mezunusunuz yaşı da küçük ama senden mantıklı yani siz adres belli olsun diye gitmiş gibisiniz çocuk o kadar mantıklı bir şey diyor ki elinizin ekmeğini yemeden evlenmeyin kız da olsanız erkekte herkese sesleniyorum önce bir kendiniz hayatı sonuna kadar yaşayın evlenmek çok mattah şey değil yani artı sen en güzel yaşlarındasın geç kalmışlığın da yokKızlar ben 28 yaşındayım
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık
Ama başkaları diyor ki o bi sene tatlı gelecek sonra bi sene daha sonra bi sene daha diyorlar?Aynı okul mezunusunuz yaşı da küçük ama senden mantıklı yani siz adres belli olsun diye gitmiş gibisiniz çocuk o kadar mantıklı bir şey diyor ki elinizin ekmeğini yemeden evlenmeyin kız da olsanız erkekte herkese sesleniyorum önce bir kendiniz hayatı sonuna kadar yaşayın evlenmek çok mattah şey değil yani artı sen en güzel yaşlarındasın geç kalmışlığın da yok
Ona o zaman karar verirsin. Şimdi hayır desen ne değişecek? Daha iyiya karakteri değişirse sende yanlış bir evlilik yapmaktan kurtulmuş olursun.Ama başkaları diyor ki o bi sene tatlı gelecek sonra bi sene daha sonra bi sene daha diyorlar?
Ama ben atama için başka şehre gitme ihtimalim var sırf bu isteği için uzun mesafe ilişkisini göze alması normal mi pekiAferin çocuğa. 24 yaşında aileme paramı götürmek 1 sene maaşımı onlara vermek ve yaşamak istiyorum demesi büyük olgunluk bence. Şöyle düşün. Çocuğun oldu ve okuttun eli ekmek tuttu ve maaşını kazanıp al anne sayende bugünleri gördüm bunu harca dedi. Heranne bunu görmek ister. Bence çok makul ve olgun bir istek. Ben çok beğendim düşüncesini ama eğer bu mantıkla söylediyse tabi. Yoksa paramı kazanıp harvurup harmansavurmak istiyorum dese ayrı. Seviyorsan zaten tamam diyeceksin ve bu 1 sene içerisindede niyetini göreceksin. Acele etmenin anlamı yok bence.
Canim bu konuda herkesin görüşü farkli olabilir. Ben de senin gibi düşünüyorum, belki de biraz daha duygusal insanlariz. Belki yetistirilme tarzi, belki kisilik...Ama ben atama için başka şehre gitme ihtimalim var sırf bu isteği için uzun mesafe ilişkisini göze alması normal mi peki
Güvenmediğiniz biriyle nasıl evlenmeyi dusunuyosunuz sorması ayıptır???Yaşım büyük ve oyalanıyo olmaktan korkuyorum kızlar
Nişanlansanız seninlemi gelecek? Tabiki hayır. Sen kendini garantiye almak istiyorsun ama bence çocuk haklı. Onun için erken sonuçta.Ama ben atama için başka şehre gitme ihtimalim var sırf bu isteği için uzun mesafe ilişkisini göze alması normal mi peki
Aferin çocuğa. 24 yaşında aileme paramı götürmek 1 sene maaşımı onlara vermek ve yaşamak istiyorum demesi büyük olgunluk bence. Şöyle düşün. Çocuğun oldu ve okuttun eli ekmek tuttu ve maaşını kazanıp al anne sayende bugünleri gördüm bunu harca dedi. Heranne bunu görmek ister. Bence çok makul ve olgun bir istek. Ben çok beğendim düşüncesini ama eğer bu mantıkla söylediyse tabi. Yoksa paramı kazanıp harvurup harmansavurmak istiyorum dese ayrı. Seviyorsan zaten tamam diyeceksin ve bu 1 sene içerisindede niyetini göreceksin. Acele etmenin anlamı yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?