• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın niyeti ne? anlamam lazım mutlaka

Ben sizin yerinizde olsam beklemezdim. Ki buna benzer bir durumu yaşadım. Beklemek istemeyecegimi bi sekilde belirttikten 3 ay sonra evlendik :KK53:

Hakli ve mantikli dusunuyor. Ama siz bekleyemem diyorsaniz o ayri. Sahsen benim fikrim 24 yas zaten evlenmek icin erkege gore cok erken bir yas

Erkek arkadaşınız mantıklı düşünüyor. Hayatta evlilik sorumluluğundan başka tadılması gereken şeyler de var. İnsanda farklı bir tatmin hissi oluşturan şeyler... Siz yaşınız yüzünden acele ediyorsunuz ama 24 yaşı da düşünmek lazım, bu da erken bir yaş. Siz de geç kalıyor değilsiniz. Ailesinin imkanlarıyla sürmüş bir hayattan sonra, kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmış bir insanın, biraz bunun tadını çıkarması hakkı değil mi? Siz mezun olduğunuzdan beri bunu tatmıyor musunuz mesela? Üzülmenizi anlıyorum ama erkek arkadaşınızın bu isteğinin size olan sevgisiyle alakası yok bence.

Mezun olunca hemen iş bulacağı ne malum? İş bulduktan sonra 1 sene bekleyeceksin yani 1 seneyi de geçer...
Senin yaş panik yapılacak bi yaş değil acele etme..
Bu çocuk oyalıyor mu bilemem ama eline maaşını almamış adamla evlenmeyi nasıl düşünüyorsunuz neyle geçinirsiniz diğer arkadaşların hemen evlendi neyle geçiniyor hiç anlamadım...

Çocuğa yaşım ilerlediği için evlenmek istiyorum hemen düşüncesini vermişsin. O da senin onu sevdiğinden değil de bu sebeple evlenmek istediğini düşünüyor bence...

Ben olsam sen bilirsin derim..Bu süre içinde de onu bekler konumda kalmam hayatımı yaşar önüme biri çıkarsa değerlendiririm...Kendine çalışan, 30 üstü bi adam bulsan çok daha iyi

Hayır demeyin öyle aslında burda o kadar çok anne olmak evlenmek konusu geçiyor ki irrite oldum sert tavrım ondan .
Çocuk tabiki anlamsız degil .
Ben hiç düşünmüyorum açıkçası . Anne olmak bütün kimliklerinin üstüne geçiyor ister istemez olunca .
Ben buna uygun biri değilim:)
Saygı duyuyorum tabi ki ama en güzel anneler de sizin gibilerden çıkıyor :) Çok çocuk diye delirmek aslında iyi anne olmak demek değil. Çocuk için de kendisini seven ama tek merkez olarak görmeyen anne daha sağlıklı. Diğer kimliklerini unutan anneler hayatı çocuğu odaklı yaşadığından çocuk da bir yerden sonra boğuluyor ve bu sorumlulukta eziliyor.

Yani demem o ki anne olunca diğer kimlikler ölecek illa diye bir şey yok. Bu kişinin kendiyle alakalı. Karakteriyle. Sevgiler:)

Bence evlenmek istemiyor hemen. 1 sene diyor ama o 1 sene uzayacaktır muhtemelen. Biraz akışına bırakmak istiyor belkide,yada iş ciddiye binince korktu ufak ufak yan çiziyor.
Ailesi ısrar ediyor da olabilir,biz seni okuttuk ettik,artık birazda sen destek ol tarzında ama niyeti olan insan nişanlanalım, iş konularını oturtunca eksiklerimizi alalım,,evlenelim derdi.

Sonunuz şöyle olacak sen baskı yaptıkça adam uzaklasacak seni sevmekten vazgececk. Ayrılacaksınız ve sonra o kısa sürede başkasıyla evlenecek. Ilişkiniz sağlamsa biraz oluruna bırak çok zor farkındayım

Bende onun yerinde olsam aynen öyle yapmayı tercih ederdim. Onun bu düşüncesinde sıkıntı göremiyorum

adam 24 yaşinda ve hayatini yaşamak istiyor
yani demiş ki
benim biraz eğlenmeye ihtiyacim var. evlenmeye degil diyo.
para birktirmek felan düşünmüyor
ciddi olsaydi seninle evlenmeyi düşünürdü.
sende 28desin. yeni mezunsun. bence evliliğe acele etme derim.

Ben 28 yaşındayım demişsiniz de evlenmek için çok geç bi yaş değil ki. İnsanlar artık nasıl dahaa geç evlenebilirim derdine düşüyor.Bence yaşa bu kdr takılı kalmayın erkek arkadaşınızın da elbet onu okutmuş büyütmüş insanlara karsı yapmak istedikleri vardır.Buda çok normal bi istek bence siz fazla evlilik olayının üstüne düştüğünüz için böyle düşünüyorsunuz

adam 24 yaşinda ve hayatini yaşamak istiyor
yani demiş ki
benim biraz eğlenmeye ihtiyacim var. evlenmeye degil diyo.
para birktirmek felan düşünmüyor
ciddi olsaydi seninle evlenmeyi düşünürdü.
sende 28desin. yeni mezunsun. bence evliliğe acele etme derim.
Yok dedi zaten bu arada para da biriktirmem lazım diye

ileride başına kakmasından daha iyi bence... bırak 1 sene içinde kalan, almak isteyip alamadığı şeyleri alsın, ailesine destek olmak istiyorsa olsun.. sonra evlenince sorumluluğu değişecek. öncelik siz olacaksınız. bir de çocuk olursa zaten kazanılan parayı keyfi harcamak lüks olmaya başlıyor. bence ileride laf edeceğine bırak yapsın. yaşınız normal bence sizin de. ben 30 yaşında evlendim. hiç pişman değilim. hiç de geç değil. doktorlar bile çocuk için 35 yaşa kadar genelde sıkıntısız doğum oluyor diyorlar. o yüzden dert edeceğin bir şey yok bence

edit: hovarda olarak baktığın sanmıyorum adamın. ben geç çalışmaya başladım 28 yaşında. 2 yıllık da ilişkim vardı. şuanki eşim de ısrar ederdi evlenelim diye ama bende ilk yıl kazandığımı harcıycam dedim. 1 yıl sonra nişan yaptık. ondan sonraki yıl da evlendik. yani gerçekten azıcık paramı kendime harcıycam demek, gerçek anlamda o demek olabilir. alt metin aramaya gerek yok bence

Gayet normal bi istek bana göre
Bayan olarak bekarken çalışıp kazandığım yediğim günleri deli gibi özlüyorum
Ve iyiki yemişim diyorum

Büyük ihtimal sen evlilik delisi birisin oda tam tersi özgürlüğüne düşkün, sizin iş olmaz o cocuk evlenmez senle

İster erkek olsun ister kadın , kesinlikle kendi parasını bir süre kazanmalı ve sorumluluğa girmeden istediği gibi harcanmalı düşüncesindeyim , adam haklı bence

bencede eşim işe girdi iki ay sonra hemen evlendik işe girmesini bekliyorduk suan adam para para diye beynimi yedi bırakın herseyi yaşasın sonra sizi darlar

zaten ömründe hiç dış dünyaya açılmamış kendi hayatını yaşamamış adamdan korkacaksın. bırak istediğini yapsın biraz daha flört edin. evlilik yaşı zaten olmuş 30-35 kasma bu kadar.
etkinlik konser vb. ne yapmak istiyorsa sende sevgiline katıl. bu bir fırsat senin için. daha çok tanırsın. ölçer biçersin.

Back