• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

İyi bir fikir aslında içlerine girersem belki bunu atlatırım ..Ama kız kardeşinin benle yakınlaşmaya pek meyili yok evin tek kızı biraz sımarık büyümüş.. hatta suan düşündümde bence beni kıskandığından yapıyor olabilir tüm bunları yani paylaşmak istemiyodur belki abisini yoksa niye hep biz kamera açmışken telefondayken yada onların yanındayken böyle seyler oluyor ? .O

Bence muhtemelen bu kız kardeş güzel ve alımlı. Asıl siz onu kıskanıyorsunuz. Birkaç yorum önce de yazmışsınız ki kız ailesinin dikkatini çekmek için içini gösteren bluz giymiş. Siz kızla bozmuşsunuz kafayı, düşünceleriniz de hastalıklı. Dayanamayıp dayanamayıp yazıyorum şu yorumları okudukça. Ne kıskanacak kız sizi ya, her türlü o kız sevgilinizin en yakını, sizle kendini kıyaslamasına dahi gerek yok. Kaldı ki farklı şehirdesiniz, zamanının da çoğunu zaten abisiyle geçiriyor kız, sizi neden kıskanacak? Hayır onu geçtim bi kız ailesinin nasıl dikkatini çekecek içini gösteren bluzle? Yok artık ya...

Ne yalan söyleyeyim, en büyük fobim konu sahibi gibi bir gelin adayı.. :37:

bizde var işte maalesef:ssz: üstelik biz kardeşime öyle konu sahibinin anlattıgı gibi de değiliz durduk yere kıskanıyor hatun. Allah gelinin de hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Yok artık saçmalıyorsun gerçekten.
Oldu olacak açık açık bilerek dar giydi göğüsleriyle dikkatleri üstüne toplamaya çalıştı yaz ki zaten onu ima etmişsin.
Bildiğin ayıp ediyosun, erkek arkadaşın şu yazdığını okusa asıl senin hakkında ne düşünür:53:

O kız seni kıskana da bilir çok normal bunca senelik abisi, sanırım yaşça da senden küçük azıcık anlayışlı olursak bi'şey kaybetmeyiz. Kaldıki kızın sana bi'zararı yok.

değil mi...:31:

Bence muhtemelen bu kız kardeş güzel ve alımlı. Asıl siz onu kıskanıyorsunuz. Birkaç yorum önce de yazmışsınız ki kız ailesinin dikkatini çekmek için içini gösteren bluz giymiş. Siz kızla bozmuşsunuz kafayı, düşünceleriniz de hastalıklı. Dayanamayıp dayanamayıp yazıyorum şu yorumları okudukça. Ne kıskanacak kız sizi ya, her türlü o kız sevgilinizin en yakını, sizle kendini kıyaslamasına dahi gerek yok. Kaldı ki farklı şehirdesiniz, zamanının da çoğunu zaten abisiyle geçiriyor kız, sizi neden kıskanacak? Hayır onu geçtim bi kız ailesinin nasıl dikkatini çekecek içini gösteren bluzle? Yok artık ya...

Şu yorumları niye artık pat pat beğenemiyoruz ya çatladım burada beğendime tıklayamadım diye:25::9::9:

Önce telefonda konuşuyırdul boxer varmış dediniz sonra kamerayla konuşuyorduk demişsiniz iyi de erkek arkadaşın üzerinde boxer varken mi kameralarda konuşuyorsunuz ayrıca onun kardeşine laf diyorsunuz da bi kendinizi sorgulayın daha 19 yaşındasınız farklı bir şehire nasıl cesaretse aynı güni dönemeyeceğinizi bile bile dönebilseniz bile zaten dönüş bileti bile almamışsınuz aranızda söz yok nilan yok tanımadığınız bir ailede kalıyorsunuz zaten kalmaya gitmişsiniz o ailede buna izin vermiş sormadılar mı kızım ailen bişi demez mi diye yaş zaten küçük ailene ne dedin ya yalan söyledin ya ailen çok geniş kusura bakma. O kız daha 16 yaşında ve kardeşi onun gözünde daha çocuktur giysisinden sütyeni belli plıyor diye sütyenle abisinin yanında dolaşıyordur ne demek. Çok cesaretlisimiz bende farklu şehire evlendim nişanlanana kadar tek başıma gelmedim buraya eşimde geldiğinde hep otelde kaldı.

Aklıma kötü düşünce geliyor demedim. Samimiyetlerini ayıp buluyorum kıskanıyorum bunu abartıyormuyum sizce dedim.

Dar bluzu giyme mevzusuda şöyle üzerinde normal bir tişört varken içeri gidip üstünü değişti ve içini gösteren dar bi tişört giydi ne alaka yani abisi ilgilensin evdekiler onunla ilgilensin diye sanırım . Zaten öylede oldu beki oda beni kıskanıyordur bilmiyorum ve

Abisi südyenlede görebilir tabi kız kardeside erkek arkadasımı boxerla görebilir aynı evdeler sonucta ama görmesi ayrı resimlerini çekmesi ayrı
Aklına kötü düşünce gelmiyorsa takma herkesin aile yapısı farklıdır.Aslında farklı aile yapılarında olduğunuzu görmen iyi olmuş.İleride daha farklı şeylerle karşılaşabilirsin.

bizde var işte maalesef:ssz: üstelik biz kardeşime öyle konu sahibinin anlattıgı gibi de değiliz durduk yere kıskanıyor hatun. Allah gelinin de hayırlısını versin.

amin amin Rengina. Valla konuları okudukça potansiyel gelin adaylarına gıcık kapmaya başladım :27: şimdiden kardeşlerimizi bol bol öpelim bari, sonra kıskançlıkla falan da suçlanabiliriz demek ki :27: bir de beni kıskanıyor demezler mi :27:

Önce telefonda konuşuyırdul boxer varmış dediniz sonra kamerayla konuşuyorduk demişsiniz iyi de erkek arkadaşın üzerinde boxer varken mi kameralarda konuşuyorsunuz ayrıca onun kardeşine laf diyorsunuz da bi kendinizi sorgulayın daha 19 yaşındasınız farklı bir şehire nasıl cesaretse aynı güni dönemeyeceğinizi bile bile dönebilseniz bile zaten dönüş bileti bile almamışsınuz aranızda söz yok nilan yok tanımadığınız bir ailede kalıyorsunuz zaten kalmaya gitmişsiniz o ailede buna izin vermiş sormadılar mı kızım ailen bişi demez mi diye yaş zaten küçük ailene ne dedin ya yalan söyledin ya ailen çok geniş kusura bakma. O kız daha 16 yaşında ve kardeşi onun gözünde daha çocuktur giysisinden sütyeni belli plıyor diye sütyenle abisinin yanında dolaşıyordur ne demek. Çok cesaretlisimiz bende farklu şehire evlendim nişanlanana kadar tek başıma gelmedim buraya eşimde geldiğinde hep otelde kaldı.

Değil mi ya?
Bende 19 yaşındayım,ailem aynı sokaktaki arkadaşımda kalmaya bile zor izin verir.
Ne söyleyip de izin aldın merak ettim.

LG-P710 Tapatalk

amin amin Rengina. Valla konuları okudukça potansiyel gelin adaylarına gıcık kapmaya başladım :27: şimdiden kardeşlerimizi bol bol öpelim bari, sonra kıskançlıkla falan da suçlanabiliriz demek ki :27: bir de beni kıskanıyor demezler mi :27:

oooo sen bir içine gir bu işlerin o zaman anlıyor ınsan:27:
bana mesaj atıyor mesela . ben dersanede dersteyim diye sonra cevap atarım diye düşünüp derse dönüyorum. sonra kardeşim arıyor x.e cevap atmamıssın dıye:27: böyle şikayet de ediyorlar durduk yere :9:

Amin ben nekadarda hiç bişeyi takmayan bi insanım yaa :27: ama bu konuyu gerçekten şaşkınlıkla okuyorum böyle bişey olurmu arkadaş :19:

aman dikkat et giydiklerine canım falan töbe töbe:47:

Amin ben nekadarda hiç bişeyi takmayan bi insanım yaa :27: ama bu konuyu gerçekten şaşkınlıkla okuyorum böyle bişey olurmu arkadaş :19:

ahh ahhhh daha ne konular vardı.annesinin öpmesinden,annesinin sarılmasından huylanan üyeler vardı:27:

Abim yok ama 2 erkek kardeşim var . Biri 21 , biri 14 yaşında . Ikisini de boxerla gördüm ne olmuş yani . Neden ayıp yada yanlış olsun ki onlar benim kardeşim . Şaplak atmaya gelince büyüğe atmam çünkü ümüğümü sıkabilir ama küçüğü yakalarsam hiç affetmem yani en büyük zevkim onun totoşuna vurup onu sinirlendirmektir . :9: ve kusura bakmayın ama ikiside benim küçük kardeşim ve gözümde asla büyüyemezler ve inşallah art niyetli eşler edinmezler. Sizin erkek arkadaşınızında kız kardeşi küçüğü ve kaç yaşına gelirse gelsin küçük kız kardeş olacaktır .

Ben evde sütyen bile takmam, millet askılı giyince utanıyomuş ben hep askılı şortlayımdır. Babamla kardeşim bana kötü niyetle bakacak herhalde:53: Valla kardeşimin kız arkadaşı "bu ne samimiyet" falan dese kızı evden kovarım.

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Bence haklısınız. Kardeş ilişkisi diyenler olucaktır elbet kardeş ilişkisi bu değil bence. Evet insan kardeşinin yanında rahat olur ama bu kadarı fazla. Ne demek kucağına oturmak boxerla resmini çekmek. İnsan utanmaz mı yahu. Benim erkek arkadaşımda ablasını südyenle görmüş bir kere yanlışlıkla bana anlatmıştı ne kadar utandığını. Yaş ilerledikçe kız-erkek kardeş birbirlerine saygı göstermeli ve araya ufak bir mesafe koymalı. Ha bu demek değildir ki hiç yakın olmasınlar vs.. Böyle bir şey mümkün mü. Kardeşler sonuçta tabiki her dk birlikte olucaklar yakın olucaklar ama böyle laçkalaşmış şekilde benim görüşüme göre uygun değil.

Ama şu sorun var ki; bunu dillendirirseniz fesat ve takıntılı durumuna düşebilirsiniz.. Allah kolaylık versin..

kızlar lütfen bana kızmayın.fikrinize saygı duyarım
ama kız küçük değil 17 yaşında.bana normal gelmedi.

haa cinsel anlamda tabiki abisi birşey yapacak değil.onun için demiyorum
ama abide olsa bu tür şeyler bence hoş değil.EDEP HAYA HOŞ GEREK.

insan öldügünde bile ewladıyla kardeşi yada abisi koyuyo mezarına gerisine haram ken ben bu kızın açık giyinmesine bişi diyemem ama kardeş abi kardeş hakkında nasıl kötü düşünecekki ben arkadaşın kardeşini kıskanmasını yadırgadım yoksa bende abimin yanında o şekil giyinemem kesinlikle benim aile tarzıma uymuyo ama abiyle kız kardeşi kıskanacak kadar hastalık tarzı ruha sahip deilim...

. ağabeyim var. ve bizdede bunlar gayet normaldir...
yani abartacak bir şey değil.

aa çok ayıp falan diyemiyecem olabilir sizin yadırgamanızda yetiştirme tarzınızdan olabilir yani kimi aileler o abin vs diye erkek ve kız çocuklarını farklı yetiştirir kimiside kardeşsiniz der benim abimde var erkek kardeşimde abim 30 erkek kardeşim 25 yaşında ama bizde enseye tokat ız yani bence birbirlerine ağız dolusu küfredip düşman gibi hırslanan kardeşlerden olsalar birbirlerine girseler sürekli dahamı iyi kardeş arasındaki bağ iyidir ne kadar samimilerse okadarda iyidir zarar gelmez kardeş en iyi dost tur

Ya rahatsız olmak için illa sapık damgasını vurmaya gerek yok açıkçası ben bu kadar samimiyetten rahatsız oldum kocaman kız neticede.

Konu sahibi tek çocukmusunuz cok merak ettim kardeşiniz var mı?
Ben tek çocuğum kardeşim yok ama bana kıskançlığınız cok abartı geldi. Kardeşi sonuçta . ÖZ kardeşi. Annesi babası gibi yakınlık derecesi.

Back