• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

Benimde abim var ama ne kadar da olsa bu tarz şeyler kulturden yada yasama tarzindan degil.insanin birbirine olan saygisindan bence.bana gore ters olan seyler bunlar.bence allah basimiza bu tarz konulari dusunen insanlar vermesin,,,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Degişuk bi durum..
ama daha degisigi hadi onlarn ailesi farkli diyelm(yargilamak haddime dglde) ondan böyleler,,,
peki sizin ailenizin haberi varmıydı kaldıqınızdan?
Dha 19 yasindasinz 1 yıl olmuş oda 21 yasnda(çocuk denilck yaşta bi erkek)smdi olgun ama faln demeyn 21 yani:) tanişmaya başka bi memlekete gtmk bide :)bence asil gereksiz samimiyet ve yanlslık burda;) çuvaldızı kendinize igneyi onlara:)

Erkek arkadasımın evine ailesiyle tanısmak için gittim ailesiyle beraber oturduk yemek yedik film izledik sonra uyku vaktindede herkes odaya çekildi eee bunda ne kötülük var.
Evim 1 mahalle otede olsa bende evime giderdim herhalde .Hem benm yasımdakiler en azından cevremde olanlar=) erkek arkadaslarıyla tatillere gidiyor sehir dısında aylarca kalıyor.Rahatlık onlara denir ben sadece ailesyle tanıstım :3:

Erkek arkadasımın evine ailesiyle tanısmak için gittim ailesiyle beraber oturduk yemek yedik film izledik sonra uyku vaktindede herkes odaya çekildi eee bunda ne kötülük var.
Evim 1 mahalle otede olsa bende evime giderdim herhalde .Hem benm yasımdakiler en azından cevremde olanlar=) erkek arkadaslarıyla tatillere gidiyor sehir dısında aylarca kalıyor.Rahatlık onlara denir ben sadece ailesyle tanıstım :3:

ailesiyle tanismaya niye gidiyorsun ki? ailesinin seninle tanismaya gelmesi gerekmez mi ? :)

kardesiyle iliskileri vicik vicik tasvip etmiyorum samimiyetin siniri vardir.

Belliki bir cok kadin erkeklerin fitratindan habersiz.
Dinimizde koyulan bazi mahremiyet kurallari kotulukleri engellemek icindir.
Hollandalilarin bu konuyla ilgili cok guzel bir atasozleri vardir: Tedbirini almak, sonradan iyilestirmekten iyidir.
Internette arattirirsaniz 10larca abisi tarafindan tecavuze ugramis kizlarin haberleri dolu.
Ortalama ayda bir boyle bir olay memleketin bir yerinde yasaniyor.
Hani abi-kardestiler? Noldu? Onlarda belki masum dusuncelerle samimiydiler ama bir anlik seytanin durtusunden dolayi insanlar cok buyuk hatalara dusebilirler.
Hele hele abin veya baban bile olsa bir kizin yetiskin bir erkekle uyumasi asla dogru degildir. Saglikli bir erkek gece buyunca en az 3 defa ereksiyon gecirir.
Aklindan belki yaninda yatan gecmez ama nolur nolmaz, bu haberler bosuna cikmiyor. Birde daha elaleme rezil olmamak icin bu olaylari ort baz eden aileler vardir. Benim sahsi fikrimi soracak olursan bu konuda konu sahibinin rahatsiz olmasina hak veriyorum.
Benimde erkekkardeslerim var, senede bir gun belki sirtlarina cikar sakalasiriz ama surekli sirnasip kucak kucaga oturmayiz.

Bende abimin kucagina otururum denize gideriz bikiniyle valla omuzundan inmem denizde yazin boxerla uyur oyle gezer evde bunlar cok dogal ki yani bence dusunceniz hem cok yanlis hem cok cok ayip erkek arkadasiniza bunu bence hic soylemeyin cok ters bir tepkiyle yaklasir cunku anladigin kadariyka onlarda bizim gibi.valla afedersin allahta dusurmesinde ben abimin gerekirse altindan bile alirim o benim kardesim cunku erkek olarak degil kardesim olarak gordugum icin bunlar cok cok dogal.bide sizi su konuda uyariyim ben evinde kalmissiniz bilet almamistm demissiniz bence bu cok yanlis ben acikcasi 22 yasinda universite mezunu gayet modern biri olarak bile abimin kiz arkadasi gelse bizde kalsa asla o kiza saygi duymam ve onaylamazdim.iyi aksamlar diliyorum...

Bide uzak şehirlerde olunca katlanmak çok daha zor oluyo. kamera açıyoruz kız kardesi geliyor altında şort var kısacık abisinin kucağına oturuyor. Bana sapıkça değil ama ayıp geliyor böyle seyler . Hiç bi sekilde cinsel ya da sapıkça düşünmüyorum iğrenç düşünüyorsun diyenler olmuş ama sadece ayıp geliyor :18:
kisa sort giymesindeki sorun ne canim ben anlamadim.sevgilisinin evinde kalabilicek kadar modern bir bayanin bu kadar dar dusunmesi beni cok sasirtti acikcasi.

Benim kardeşim evde boxer ile dolaşıyor ben de yanında gayet rahat üstümü değiştiriyorum. Kardeşim o benim, hayatta ondan yakın kimim var ki? Allah gecinden versin ama bir gün annem babam olmadığında ikimiz birbirimize kalıcaz. Biz kardeşimle yaşıyoruz, bazı sabahlar hatta bakarım kardeşim yanıma gelmiş. O 20 ben 23 yaşımdayım. 40 da olsak değişmez bu. Herkesin samimiyeti aile yapısı farklıdır yadırganacak bir durum göremedim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Kesinlikle ama kesinlikle bu konuya dair en ufak bir laf bile etmemelisin gerçekten hoş olmayan bir bakış açısı.
Benim de bir abim var ve o antalya da yaşıyor bense istanbulda.Hala gittiğimde ilk yaptığım şey şakalaşmak , sırtına atlamak ,uzun uzun sarılmaktır :16:
Yani hiç bi zaman abimin yanında da ne giydiğime dikkat etme ihtiyacı hissetmedim.Abidir o sonuçta. Tabii sevgilinin ailesi fazlasıyla rahatmış bu konuda
ama aile içi ilişkileridir bunu sorun etmemek gerekir.Ensest ilişki diye bir şeyin olduğu doğru ama o şerefsizlikte olduğunu düşündüğün biriyle zaten birlikte olmazsın yani.Dertsiz başına dert yaratma derim ben :)

İlk önce, inş. erkek arkadaşınızla konuşmamışınızdır.
Üzgünüm ama üstünüze vazife değil, şu anki durumunuz itibari ile... (ve görüldüğü gibi kıskançlıkla da suçlanırsınız)
Eşiniz olmuş olsa neyse
Ki
Erkek arkadaşınızın evinde kalmanız arkadaşlarında bahsettiği gibi ayrı bir konu...

Asıl meseleye gelirsek
Bahsettiğiniz mesele birçok arkadaşında bahsettiği gibi tamamen yetiştirilme tarzı ile ilgili
Bana ters... Bazılarına gayet normal...
Denize gidiyorsun mayoyla şortla görmüyormusun diyen arkadaşlarda var da, evde sahil varda biz mi bilmiyoruz.
Herşeyin bir yeri adabı var canım.
2 erkek kardeşim var, bir de ufak kız kardeşim.
Erkek kardeşimin biri benden 1 yaş küçük, ne ben onu öyle boxerla ortalıkta dolaşırken gördüm ne de o beni sütyenle.
Ne kucağına oturdum, ne oturttum.
Boxerla resmini çekmeye girmiyorum bile, o nedir öyle yahu..

Yaşımız ufakken elbet şakalaştık, güreştik ama hepsininde zamanı var yani, kardeş bile olsa
Şimdi sevmiyormuyum kardeşimi kucağına oturmuyorum diye, ya da boxerla görmüyorum diye.
Hiç alakası yok.
Samimiyet var, düstursuzluk var yani.
İkisi arasında fark var.

Kesinlikle katılıyorum..Her şeyin bir adabı ve zamanı vardır. 10 yaşındayken oyun da oynanır şakalaşılır da, birlikte de uyunur..
Ama ergenlikten sonra kız-erkek kardeşler arasında bir mesafe olmalı.

Bilemiyorum, erkek kardeşim ya da abim yok ama kuzenlerim var..Kardeşten öte..Biz böyle gördük böyle yetiştik.

Eski görümcem de abisinin yanında donla dolaşırdı, sarılarak uyumak falan isterdi. Yedi benden bir defa sağlam fırçayı..Ne münasebet yahu? Koca koca insanlar.

Babamın yanında bile eğilip kalkarken dikkat ederim ben, kaldı ki bu yaşta donla sütyenle dolaşıp kucağına falan oturucam..üstelik çocukluğum da babamın tepesinde geçti, koyun koyuna uyurduk falan, samimiyizdir yani..

Son düzenleme:
Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Abi kardestir deyip gecemicem. Herseyin yeri adabi vardir. Belli bi yasa gelmisler daha oturakli davranmalari gerekir. Benim en kücük kardeslerim kiz 13 erkek 11. Erkek kardesim arada evde donla gezer cocuk oldugu halde git pantolon giy gel burda 3 tane kiz var derim. Kiz kardesim ise asla onun yaninda soyunup kiyafet bile degistirmeZ. onlarin samimiyeti ne derece bilemem ama olmamasi gereken seyler cocuk degiller sonucta

Son düzenleme:
Pardon da yuh diyorum artik kadinin akli karismis cani sklmis gelmis size dert yaniyor sozce abartiyor muyum diyor bu mu yani cevabiniz? Herkes bir canavarllasmis kaedes onlar doye yok efendim namus bekcisi olmus sen niye orda kaliyorsun diye... 1- bu devirde neler goruyoruz kadinin bu şekilde korkmasi(ki korkmamis kiskanmis) cok dogal kaldiki ben de abikle vok cok yakinim ama bunu kadincagiza hakaret etmeden anlatsaniz icim parcalandi ya size mi cevap versin sorununu mu düşünsun yardim mi ediyorsunuz elestiriye mi geldiniz sakin olun bayanlar...

Aynen ya insanlar konu açmaya korkar oldu normald e iki kelimeyi bir araya getiremeyen kişiler sanal ortamın verdiği cesaretle esip gürlüyor

Son düzenleme:
Kalbini bozma kardes bilmem ne herkes normal bulmus. Sastim kaldim. Bilmiyorum ama bir pedagogle gorusseydi aileler zaten bunun onlemini cocukken aldirirdi. Ben 26 kardesim 13 yasinda erkek. Bn evlenmeden once geceleri korkunca yanima gelirdi. Cocuk sonucta dimi sarilir oper uyurdum. Psikologa gidiyordu kardesim dikkat daginikligi icin. O kadina bzm ufaklik ablamla uyumayi cok seviyorum demis. Kadin annrme saatlerce konusmustu bir daha beraber uyumadik. Kardesimin yannda giyinirdim. Bi daha giyinmedim. Evde cocugun donla gezmesine izin verirdik yasakladik. Ergenlige girerken cinsel gelisimi icin bu kadar onemli seyleri yobazlik sanmayin. Ileriki yaslarda ille sorun cikacak diye bir sey yok ama cikabilir de.. sonra uzuntusu cok yipratici olur..

Ben dahil bazi kizlar, abiler, dolayisiyla aileler, dunya uzerindeki tum karsi cinsleri cinsel bir obje olarak girmedik, oyle buyutulmedik cunku.. Bazi yorumlarda 'meshebi genis' yazilmis ne demek bu anlamadim ama iki kardes arasi samimiyeti, samimiyetten degik de cinsel yakinlik olarak gormek sapkinlik bence.

Ben abimle boyle saplaklasmam, kucagina oturmam oyle sicak kanli degilimdir ama kuzenlerimde gorurum bu tarz simarikliklari bazen, 40 yil dusunsem hicte kotu sey gelmez aklima.

Abimin, kuzenlerimim yaninda askilimi da giyyerim, sortumu da, bikinimi de, kardes gibi buyutulduk cunku. Bize kucukken abin, kuzenin ewe geldi git esifmanini giy denmedi cunku, dolayisiyla biz abilerimizi sakınılcak yabancilar gibi gormedik..

Konu sahibi aileler arasi yapisal fark var, bence iliskini gozden gecir..
sonuna kadar katılıyorum. bu tarz şeyler bizdede normal.
aileler arasındaki kültür farkından kaynaklanıyor bu düşünceler.

Yetiştirilme tarzı böyle demek ki, benim kendimden 7 yaş küçük erkek kardeşim var, öper öper dururum. Hatta gece kabus görüp uyandığında direkt gider yanına yatarım bu arada ben minyonum ablası olmama rağmen ondan küçük gösteririm. Duşa girerken boxerla gördüğüm de oldu çıta bacak diye dalga geçerim. Biz de kardeşimle, kuzenimle ayrı gayrı büyütülmedik kardeşim yaşında kuzenlerim var, onlarla da samimiiyiz, hiç böyle şeyler düşünmedik, bu şekilde büyütüldük.

tabi ki gerçeği bilemeyiz ama Türkiyede ki ensest ilişkiler de hiç azımsanmayacak boyutta...
öyle popoya şaplak filan belki cinsel bir hareket içermiyosa bile türk aile yapısına ters düşer bence...
bir aile yapımız gelenek göreneğimiz var. hooop ne oluyor demekte haklısınız bence...

Son düzenleme:
Kıskanmanın da bir sınırı olur aile bireylerinden ,kardeşten kıskanmak çok saçma geliyor kulağa ama öyle şaplak atması falan hiç hoş hareketler değil .
Kardeş olunsa bile bazı şeylerin sınırı olmalı diye düşünüyorum..

Bilip bilmeden yazmıssın burda ama benimde erkek arkadasım daha bi gece bizde kalmadı buraya her gelisinde pansiyonda kalıyor .Annemlede tanıstırdım kendisini annemde çok sevdi güvendi sevglmn annesiyle kaç kez telefonda görştüler.Ve 5-6 kerede yanıma gelince 1 günde ben gideyim ailesiyle tanısayım ailesi tanısmak istiyor benimle deyip 1 günlüğüne izin aldım.Ki orada otelde kalıcaktım ailesi kesinlikle olmaz bizde kalsın bir gece odada uyur vs deyip bırakmadılar beni oraya gittiğimdede annem annesiyle telefonda kaç kez konustu.Aileme yalan söylicek değilim çok sükr herseyi annemn haberinde annemn gözü önünde yapıyorum gizlim saklım yok. Ve cesaretlisin demissin ama cesaretle ilgiside yok bunun tamamen güvenle ilgisi var siz güvenememizsiniz demekki sevgilinize kendinizde arayın bence. Ben bu sene üni düşünüyorum (erkek arkadasımda okuyo) başba bir şehire gidicem. İyi ozaman cesaret edemeyip başka şehire gitmim kusura bakmayın ama saçma düşünüyosunuz .

Sen daha 19 yaşındasın farkında mısın hala neyi savunuyorsun hemen bir görmeyle mi güvendi de taa şehir dışına kalmaya gönderebildi yani. Telefonda görüşmek filan başka şey, başka şehire kalmaya göndermek başka şey bu zamanda insanlar çok güzel iyi insan rolü yapabiliyorlar bu ne acele bu yaşta. Sen önce söylediklerinin tazatlığına bak. Dönecektim diyorsun ama geç oldu kaldım diyorsun bir sonra otelde kalıcaktım diyorsun vs. Annen bir görüşte nasıl hemen güveniyor da kızını taa oralara gönderebiliyor etrafta olan haberleri duyuyoruz bir de bu zamanda. Bunun güvenip güvenmemekle alakası yok bir kız arada resmiyet yokken bir kere tanımayla kızını göndremez. Benim eşim kendi kalmayı istemedi uygun olmaz dedi. Annemde benim için uygun olmaz ailesi ne düşünür hakkında dedi ki çok haklıydı benim annem babam ayrılardı o yüzden annem her zaman fazla korumacı olmuştur iyi ki de öyle olmuş öyle yetiştirmiş. Ben o sevgilimle 6.5 senedir evliyim hanımefendi güven vermese evlenmezdim öyle değil mi. Benim annemde ilk tanıdığında güvendi beğendi üniversitede hoca, çevresi belli ama yine de resmi şeyler olmadan gönderecek kadar kimseye güvenilmez bu aklının bir köşesinde dursun anneniz çok rahatmış babanız yok galiba. Hiçte saçma düşünmüyorum insanların yüzünde yazmıyor karakterleri kaldı ki kameralarda boxerla konuşacak kadar da rahat. Siz ki yok açık giyinerek ağabeyinin dikkatini çekmeye çalışıyor diyorsunuz bir kardeş için bu ne demektir yahu ne çirkin bir söylemdir daha 16 yaşında bir çocuk kendisi diyelim ki kıskandı olabilir çocukça davranışları olabilir hoşgörmek lazım. Söylediğiniz sözlere bakın sonra bana laf söyleyin yarın bundan ayrılırsın başkasına da gidersin başka şehire kalmaya. Bir gün başına bir şey gelir annen hangi taşa vurur kafasını acaba.

Son düzenleme:
Benim 2 abim var canlarim ama asla bu tarz yakın olmadık. .ne akrabalarimda nede başka arkadaslarimda böyle bişey görmedim..biz bayaa yobaz mi oluyoruz anlamadım:-):-) Yakınlardan ve akrabalardan gelen sapkin davranışları televizyonlarda duyduktan sonra gayet te mantıklı. .

Back