• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

aa çok ayıp falan diyemiyecem olabilir sizin yadırgamanızda yetiştirme tarzınızdan olabilir yani kimi aileler o abin vs diye erkek ve kız çocuklarını farklı yetiştirir kimiside kardeşsiniz der benim abimde var erkek kardeşimde abim 30 erkek kardeşim 25 yaşında ama bizde enseye tokat ız yani bence birbirlerine ağız dolusu küfredip düşman gibi hırslanan kardeşlerden olsalar birbirlerine girseler sürekli dahamı iyi kardeş arasındaki bağ iyidir ne kadar samimilerse okadarda iyidir zarar gelmez kardeş en iyi dost tur

gelinler için öylesi daha makbul oluyor:51:

Valla devir öyle değişti ki ,artık yok canım olamaz demiyorum hiçbirşeye. Ben bu kadar samimi bir abi kardeş ilişkisini kabul edemiyorum,en azından bana ters,edep adap diye bişey var,abin dahi olsa ,bu tarz yaklaşımlar hoş değil.

sende onların arasına samimiyetlerine katıl bence böyle şeylere kafa yorma sen düşüncelerini direk sölemesende hissederler dışlanırsın

çoğu kişi haksız oldugunuzu söylese de bana göre haklısınız..
biraz kafa yapısıyla ilgili bi durum..
benim de iki abim var ben en küçük tek kızım..
bu zamana kadar kucagına oturmuşluğu bırak doğru düzgün sarılmışlığım yok..
onlarda aynı şekilde.. ben onları boxerla görcem de fotosunu çekicem agzımın payını verirler kii bende böyle bişiye kalkışmam..
ha kimine göre normaldir bu zaten bende anormal demiyorum fesat bi düşünceyle yaklaşmıyorum ama sadece bu kadar içli dışı olunmasına karşıyım kim olursa olsun..

benim annemler dayımlarda çok çok yakındır ama en büyük dayım çok ata erkildir sanki onu başka aile yetiştirmiş gibi ya genelde o abin o erkek kardeşin sen kızsın gibi yetiştiriliyordu ama artık anne babalar sadece çocuklarının iyi anlaşmasına önem veriyo ve erkek kız eşit yetiştiriyor örneğin önceden annelere sadece kız çocukları yardım ederdi masa kaldır topla vs aynı yaş yada daha küçük erkek çocuk otururdu öle bön bön ben karşıyım buna şimdi ama öyle deil çevremde görüyorum bizde yetiştiriyoruz ha şu da var erkek ve kız kardeş birbirinizin yanında soyunun giyinin vs gibi şeyler de yapın demiyoruz tabiki ama bence konu sahibinin sorun edeceği bir şey yok yani

Benim annem 47 en kucuk dayimsa 28 yasinda o yasta olmalarina ragmen aralarindaki bag cok degisik surekli annemi oper sakalasir bir cok Sey yapar yani demem o ki onlar kardesler yani cok normal bise kardesler sonucta el degillerki onlarin Abi kardes iliskisi daha rahat sadece fark bu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumları okudum da ağzım açık kaldı cidden. Ben mi çok bağnazım diye kendımı sorgulamaktan alıkoyamadım. benımde bir abim var ve her zaman bu konularda hassasiyetim olmuştur.giyiyimime dikkat etmişimdir yanında. Kucaga oturmak popoya şaplak atmak sütyenle dolaşmak gbi lakayıt tavırlarımzda asla olmadı. Kapıyı çalmadan birbirimizin odasına dahi girmeyiz ikimizde. Bunun adını samımıyetsızlık resmıyet diye koyabılırsınız ama bence bu saygıdır. Benım abime olan saygım onunda bana olan saygısıdır. Elbetteki art niyet düşünülmez kardeştir sonucta.bnm erkek arkdsımında ablası var ve asla öyle bişey düşünmem. bu çirkin bi düşünce ama dikkat edilmesi gerek. ben çirkin buluyorum böyle cıvık tavırları.
kim ne derse desin bnce dikkat etmeli insan.. örf adettir saygıdır bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana göre de kardeşte olsa arada bir mahremiyet olması lazım,
donla atletle gezilmesini doğru bulmuyorum.
Eeee kardeşler diye beraber duşta alsınlar, beraber yatsınlarda
eee sonra .....

Son düzenleme:
Ben dahil bazi kizlar, abiler, dolayisiyla aileler, dunya uzerindeki tum karsi cinsleri cinsel bir obje olarak girmedik, oyle buyutulmedik cunku.. Bazi yorumlarda 'meshebi genis' yazilmis ne demek bu anlamadim ama iki kardes arasi samimiyeti, samimiyetten degik de cinsel yakinlik olarak gormek sapkinlik bence.

Ben abimle boyle saplaklasmam, kucagina oturmam oyle sicak kanli degilimdir ama kuzenlerimde gorurum bu tarz simarikliklari bazen, 40 yil dusunsem hicte kotu sey gelmez aklima.

Abimin, kuzenlerimim yaninda askilimi da giyyerim, sortumu da, bikinimi de, kardes gibi buyutulduk cunku. Bize kucukken abin, kuzenin ewe geldi git esifmanini giy denmedi cunku, dolayisiyla biz abilerimizi sakınılcak yabancilar gibi gormedik..

Konu sahibi aileler arasi yapisal fark var, bence iliskini gozden gecir..

Valla kızlar kimse kusura bakmasın.
Biz konu sahibini haklı da bulsak, haksız da bulsak bu konu; konu sahibi de dahil hiç birimizi ilgilendirmiyor.

İstediğiniz kadar ben de kızarım, hoş bulmam, edep vs vs. deyin tartışmaya açık bi'konu değil.

Kimse aman sevgilim hoş bulmuyo diye 20 küsür senelik kardeşine tavrını, samimiyetini değiştirecek değil.
Kaldıki konu sahibi daha adamın sadece sevgilisi şimdiden başlamış yengeliğe yok dar giydi, bilerek giydi, dikkat çekmeye çalıştı diye.
Mantıklı biri böyle düşünebilir mi, çok seviyesiz bi'yakıştırma bu çok çirkin hatta sevgilisi duysa direk ayrılma sebebi bence.
Bazı şeylerde haddimizi bilmemiz gerek adam zaten kardeşimle nasıl bir ilişkim olsun diye sormamış zira bu tartışma konusu olacak şey değil.
Ha "sevgilim şapşup annesini öpüyooğğ", ha "sevgilimin kızkardeşi çok vıcık vıcık" tamamen kıskançlık yani edeple falan alakası yok bunun.
Madem öyle edeple ilgili, edepsiz bi'aileye gelin gitmesin bence abi de memnun, kız kardeş de öyle ee daha ne?:31:

Sarilmayi anlarim, saka yapmayi anlarim, askili giymeyi anlarim ama kucak kucaga oturmayi ve saplak atmayi anlayamam. Aralarindaki yas farki az oldugu icin ve kiz daha buyudugunu anlayamadigi icin bu sekil davranislar sergileyebilir. Insanin abisi de olsa, kardesi de olsa bir erkege oyle samimi davranilmaz. Samimiyetin de bir derecesi olmali. Yalniz tabi ki bu; onlarin arasinda bir sey oldugunun dusunuldugu ve engellemeye calisildigi anlamina da gelmez.

İlk önce, inş. erkek arkadaşınızla konuşmamışınızdır.
Üzgünüm ama üstünüze vazife değil, şu anki durumunuz itibari ile... (ve görüldüğü gibi kıskançlıkla da suçlanırsınız)
Eşiniz olmuş olsa neyse
Ki
Erkek arkadaşınızın evinde kalmanız arkadaşlarında bahsettiği gibi ayrı bir konu...

Asıl meseleye gelirsek
Bahsettiğiniz mesele birçok arkadaşında bahsettiği gibi tamamen yetiştirilme tarzı ile ilgili
Bana ters... Bazılarına gayet normal...
Denize gidiyorsun mayoyla şortla görmüyormusun diyen arkadaşlarda var da, evde sahil varda biz mi bilmiyoruz.
Herşeyin bir yeri adabı var canım.
2 erkek kardeşim var, bir de ufak kız kardeşim.
Erkek kardeşimin biri benden 1 yaş küçük, ne ben onu öyle boxerla ortalıkta dolaşırken gördüm ne de o beni sütyenle.
Ne kucağına oturdum, ne oturttum.
Boxerla resmini çekmeye girmiyorum bile, o nedir öyle yahu..

Yaşımız ufakken elbet şakalaştık, güreştik ama hepsininde zamanı var yani, kardeş bile olsa
Şimdi sevmiyormuyum kardeşimi kucağına oturmuyorum diye, ya da boxerla görmüyorum diye.
Hiç alakası yok.
Samimiyet var, düstursuzluk var yani.
İkisi arasında fark var.

bana da normal geldi
abim yok ama babam var,onun yanında dar kıyafetlerle gezmekten gocunmuyorum,hatta eskiden südyen takardım o eve gelince hiç sevmediğim halde.Üniden sonra komple yanlarına taşınınca reform yaptım,artık onu da takmıyorum.
Hala her akşam kucağına oturuyorum,babamın da yazın evde sadece şortla gezdiği olur.
Babam kadar yakın gördüğüm bir abim olsaydı bunları onunla da yapacaktım,bana çok normal geldi.
Sakın bu gereksiz kıskançlığınızı sevgilinize belli etmeyin "sen beni neyle itham ediyorsun" cevabıyla karşılaşabilirsiniz.

Degişuk bi durum..
ama daha degisigi hadi onlarn ailesi farkli diyelm(yargilamak haddime dglde) ondan böyleler,,,
peki sizin ailenizin haberi varmıydı kaldıqınızdan?
Dha 19 yasindasinz 1 yıl olmuş oda 21 yasnda(çocuk denilck yaşta bi erkek)smdi olgun ama faln demeyn 21 yani:) tanişmaya başka bi memlekete gtmk bide :)bence asil gereksiz samimiyet ve yanlslık burda;) çuvaldızı kendinize igneyi onlara:)

Anlattıklarına bakılırsa bayağı kıskançsın öz kızkardeşinden bile kıskandığına göre sorun sende gözüküyor.

Önce telefonda konuşuyırdul boxer varmış dediniz sonra kamerayla konuşuyorduk demişsiniz iyi de erkek arkadaşın üzerinde boxer varken mi kameralarda konuşuyorsunuz ayrıca onun kardeşine laf diyorsunuz da bi kendinizi sorgulayın daha 19 yaşındasınız farklı bir şehire nasıl cesaretse aynı güni dönemeyeceğinizi bile bile dönebilseniz bile zaten dönüş bileti bile almamışsınuz aranızda söz yok nilan yok tanımadığınız bir ailede kalıyorsunuz zaten kalmaya gitmişsiniz o ailede buna izin vermiş sormadılar mı kızım ailen bişi demez mi diye yaş zaten küçük ailene ne dedin ya yalan söyledin ya ailen çok geniş kusura bakma. O kız daha 16 yaşında ve kardeşi onun gözünde daha çocuktur giysisinden sütyeni belli plıyor diye sütyenle abisinin yanında dolaşıyordur ne demek. Çok cesaretlisimiz bende farklu şehire evlendim nişanlanana kadar tek başıma gelmedim buraya eşimde geldiğinde hep otelde kaldı.

Bilip bilmeden yazmıssın burda ama benimde erkek arkadasım daha bi gece bizde kalmadı buraya her gelisinde pansiyonda kalıyor .Annemlede tanıstırdım kendisini annemde çok sevdi güvendi sevglmn annesiyle kaç kez telefonda görştüler.Ve 5-6 kerede yanıma gelince 1 günde ben gideyim ailesiyle tanısayım ailesi tanısmak istiyor benimle deyip 1 günlüğüne izin aldım.Ki orada otelde kalıcaktım ailesi kesinlikle olmaz bizde kalsın bir gece odada uyur vs deyip bırakmadılar beni oraya gittiğimdede annem annesiyle telefonda kaç kez konustu.Aileme yalan söylicek değilim çok sükr herseyi annemn haberinde annemn gözü önünde yapıyorum gizlim saklım yok. Ve cesaretlisin demissin ama cesaretle ilgiside yok bunun tamamen güvenle ilgisi var siz güvenememizsiniz demekki sevgilinize kendinizde arayın bence. Ben bu sene üni düşünüyorum (erkek arkadasımda okuyo) başba bir şehire gidicem. İyi ozaman cesaret edemeyip başka şehire gitmim kusura bakmayın ama saçma düşünüyosunuz .

Son düzenleme:
Allah basimiza bu zihniyette yenge vermesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu konu daha evvelde açılmıştı bilmem sizmiydiniz ama yorumum aynı biraz dengesiz bir ilişki şahsen kardeşler arasındada bir mahremlik olur nedir ya o sakal sulak hareketler göZlemlemekte fayda var

Erkek arkadasımın evine ailesiyle tanısmak için gittim ailesiyle beraber oturduk yemek yedik film izledik sonra uyku vaktindede herkes odaya çekildi eee bunda ne kötülük var. Evim 1 mahalle otede olsa bende evime giderdim herhalde .Hem benm yasımdakiler en azından cevremde olanlar=) erkek arkadaslarıyla tatillere gidiyor sehir dısında aylarca kalıyor.Rahatlık onlara denir ben sadece ailesyle tanıstım :3:

ben burda kıskançlık göremedim kız rahatsız olduğunu dile getiriyo çok kıskançsın diyenler hangi açıdan bakıyo bilemiyorum
bizde böyle yetişmedik boxer iç çamaşırı vs ile çıkılmaz bizdede
popoya şaplak bilmem ne çok itici hareketler
haklı buluyorum seni arkadaşım sanırım aile yapıları yetişme tarzı biraz farklı

Back