• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

Kimi erkek arkadasiyla bulustu diye kizkardesini dover , kimi poposuna saplak atar. Bunun bir arasi olamiyor mu. :19:

Ben burdaki herkes gibi tarafsız yorum yapmak isterim ,abi kardeşin iletişim ve ilişkileri ( görmedik ama anlattığınız kadarı ile) çokda rahatsız etmedi şahsen okuduğumda beni rahatsız eden şey sizin orda kalmanızdı , ahlak bekçisi değilim ,ama okuduğumda dediğim gibi bu rahatsız etti abi kardeşden daha çok, he çok fazla dikkat çeken ensest'e giden bişeyler gördünüzsa o adamdan uzaklaşın derim, peki bu davranışlar normal mi? normal olmamalı aslına bakarsanız ama size yorum yapma hakkı verilmiyor şuan sonuçta onlar özbe öz kardeş siz? sadice arkadaş,benim abim falan yok ama düşünüyorum babam bana sarılır ben sarılırım an olur hadi güreşek derim :1: eşim olmadıkdan sonra bir erkeğin bundan rahatsız olması beni o kişiye karşı soğutur o benim babam yahu! senin niyetin kötü derim açıkcası ,e konuda da o onun bacısı yahu :42:

Bu tamamen aile yapisi ile ilgili bi durum ..ben de abimin yaninda gayet rahatim ama birisi askili bile giymem demis..simdi kiminki dogru gibi bi soru cok sacma olur

Benim kulturume gore bnmki dogru baskasina gore degil..burda onemli olan su bence sizin aile yapinizla sevgilinizinki hic uymuyor.ilerde onlarin abi kardes iliskisi degil ama bu durum sorun olur

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Neresi normal bunun? Hem ayrıca hiç mi dünyadan haberleri yok bu insanların seni abartmakla suçluyorlar, bir kızkardeş ve abi arasında ensest yakınlaşmalar olabiliyor, bu o tarz bir şeyse kesinlikle ilk değil dünyada olan... Hata sende ki, asıl problemi görmeyip kıskançlık üzerinde duruyorsun... Ben erkek arkadaşının kız kardeşiyle sağlıklı bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum, düşünen varsa gitsin abisinin kucağına otursun, poposuna şaplak attırsın... Erkek arkadaşına bu durumun sağlıksız olduğunu söylemeli ve şüpheli bir gözle bakmalısın. Bu kadınca bakış açısından kurtulun artık kıskançlık falan... Başka şeyler var burada...

Bana anormal gelmedi.
Benim de erkek kardeşim var.Popusuna şaplak atarım,sıkarım.
Hatta bunu erkek arkadaşıma söylediğimde başta garipsemiş sonra alışmış ve bizimle ilgili şakalar yapmıştı "git kardeşine şaplak at gerilmişsin yine" diye :))
Keza kardeşimin yanında şortla,askılıyla gezerim utanmam da.ne var bunda?
Kardeşim büyüse de omzuna çıkıp fotoğraf çektirsem diyorum artık :))
Bakış açını değiştir bence.

LG-P710 Tapatalk

bu kadar fesat olunmaz yuh diyorum,ayrıca erkek arkadaşının evinde kalmanızda ayrı bi ironi

Abartmışsın.
Kardeşinin kucağına oturmasıda normal ama bi misafir varken hoş olmamış.
Şakalaşmalarıda normal.
Boxerda normal sütyenide görünebilir normal.
Ben 19 yaşındayım abim 23 yaşında.
Beni yere yatırıp üstüme ayağını koyar tam göbek kısmıma hareket edemem kollarımı iki yana ayırır acı çektirir.:27:
Kucağına alıp tavana kadar kaldırır.:1:
Boxerlada denk geliriz.
Ben odadayken bi keresinde kapıyı açtı üstümde sütyen vardı odada duruyordum hava sıcak diye gördü yani.
Belim açılsa tutar pantolonumu kaldırır.
Kolunun altına alıp ters çevirir ayaklarım onun kafasına doğru olur kafam yere doğru o şekilde evi turlar sonrada düzeltip aniden kanepeye atar :52:
Ben o kız arkadaşıyla konuşurken abiii diğer kız kapıya dayandı çabuk gel evi başımıza yıkıcak derim:27:

Farkettimde biz ne manyakmışız :27::27:

Sevgilim bana dese abinle ne o samimiyet ?
s.çma derim açık ve net :34:

Sen anlatııgında çok tatlı geldi aslında :) şu " Ben o kız arkadaşıyla konuşurken abiii diğer kız kapıya dayandı çabuk gel evi başımıza yıkıcak derim" sahnesini birebir yaşadım... :) Biz kamerada konusuken falanda kız kardeşini tavana kaldırıp indirdiği falan oluyordu.. Sanırım bu duruma alıma gerekicek :)

Böyle düşünmene inanamadım doğrusu...
Kardeşinden bahsediyorsun, aynı anne ve babadan doğan öz be öz kardeşi...
Ben 29 yaşındayım Abi'm 34.
Her ikimizde evliyiz.
Daha bugün görüştük, abimle şakalaştık, güreştik.
Yeri geliyor kucağına oturuyorum, yanımda üzerini değiştirir bende değiştiririm aynı şekilde.Omuzuna alır beni sonra koltuğa fırlatır.Bazen sıkıştırır kolunun altına beni, ben onun poposuna vururum...Ne bileyim...
O benim kanım,canım.Biricik Abi'm.
Birbirimizin çocukluğunu biliyoruz.
Bu tip düşünceleri at kafandan.Burada okuduğum hiç bir konuda bu kadar hayrete düşmemiştim...
Kıskançlığın bir dozu vardır.
Kuzeninden,arkadaşından hatta annesine olan yakınlığından,düşkünlüğünden bile rahatsız olup kıskanabilirsin ama kardeşi deyince durup bir düşünmek lazım.
Bence sen bu düşüncelerinden vazgeç hemen.
Bir an kendi abimi düşündüm; Abi'm o benim.
Ötesi var mı?..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Yine mi kardeşi kardeşten kıskanan bir sorunlu kız diye girdim. Çünkü kardeşler arasındaki samimiyet ve sevgini yadırgayan, bunları birbirinden uzaklaştırmaya çalışan sevgililere, eşlere sinir olurum.

Ama şu durumu sevgiyle, samimiyetle bağdaştırmıyorum. Artık belli yaşa gelmişler, popoya şaplak nedir? Biz kızkardeşimle bile yapmayız bunu. Bana göre sınırların bilinmediği, laçka bir ilişki. Ama var böyle kardeşler ve akrabalar. Onların normali bu.çok tersse görüşmezsin, o ayrı.

Kıskanmak yersiz. Ama bence de tuhaf bir ilişki. Daha kimbilir neleri vardır görmediğin.

Bide uzak şehirlerde olunca katlanmak çok daha zor oluyo. kamera açıyoruz kız kardesi geliyor altında şort var kısacık abisinin kucağına oturuyor. Bana sapıkça değil ama ayıp geliyor böyle seyler . Hiç bi sekilde cinsel ya da sapıkça düşünmüyorum iğrenç düşünüyorsun diyenler olmuş ama sadece ayıp geliyor :18:

Ahaha gözümde canlandı:9:
Benim teyzemle, dayım da böyleydi. Anlatınca garip gelebiliyo ama yakından görünce hiç vıcık vıcık gelmiyo insana. Dayım da çok vururdu teyzemin poposuna falan söz dinlemeyince. Bi'arkadaşım da ne zaman fotoğraf çekinecek abisinin omuzlarına çıkıyo yaşı da 23:27: Bilmiyorum bence çok tatlı gözüküyolar, ne zaman görsem keşke abim olsaydı diyorum.

İşin içine görümce durumu girdiği için bence bu kıskançlıklar. Hayatındaki tek kadın ben olmalıyım, ailesi geride dursun, benden başkasıyla öyle içlidışlı olmasın isteği. Hani cinsiyeti kız ya her türlü kıskanırım diye bakıyolar:44::31:

Ben kuzenindende kıskanmam :)

Sen anlatııgında çok tatlı geldi aslında :) şu " Ben o kız arkadaşıyla konuşurken abiii diğer kız kapıya dayandı çabuk gel evi başımıza yıkıcak derim" sahnesini birebir yaşadım... :) Biz kamerada konusuken falanda kız kardeşini tavana kaldırıp indirdiği falan oluyordu.. Sanırım bu duruma alıma gerekicek :)

Ben çok manyağım ya abimi öperken burnumla gözüne bastırırım gözümü çıkarttın der:1:
Çok tatlı gerçekten :1:
Takılma kız kardeş sonuçta.
Bi durum söz konusu olmaz.
Dua et sadece kız kardeşine böyle davransın :34:

Bide uzak şehirlerde olunca katlanmak çok daha zor oluyo. kamera açıyoruz kız kardesi geliyor altında şort var kısacık abisinin kucağına oturuyor. Bana sapıkça değil ama ayıp geliyor böyle seyler . Hiç bi sekilde cinsel ya da sapıkça düşünmüyorum iğrenç düşünüyorsun diyenler olmuş ama sadece ayıp geliyor :18:

Neye göre kime göre ayıp canım benim?
Insanın kardeşinin yanında şortla gezmesinin,abisini iç çamaşırıyla görmesi bana göre ayıp değil.
Çünkü biz; yani Abi'm ablam ve ben;annemden kardeşler arasında ayıp diye bir şeyin olmadığını öğrendik ..
Elbette çıplak dolaşmıyoruz ama giyinirsen yada soyunurken kardeşimin görmesi beni rahatsız etmiyor.
Neticede her ailenin yapısı farklıdır.
Ben garip bir şey görmüyorum bunda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende abimle çok samimiyim abimin sevgiliside bunu biliyor ve ben onlada çok samimiyim öz ablam gibi hiç kıskançlık yaptıgını ne gördüm ne duydum hatta abimden kıskanır beni bence karışma hakkınız yok kardeşler onlar.Ben abimle güreşiyorum beni ayaklarımdan tutar kaldırır kaslarını göstermek için :D Boxerleda gördüm abimi genelde odasında değiştirir ama bende rahatsız olmam görmekten kardeşim sonuçta

Son düzenleme:
bu kadar fesat olunmaz yuh diyorum,ayrıca erkek arkadaşının evinde kalmanızda ayrı bi ironi

Yazımı nasıl okudun acaba bi fesatlığım yok aralarında cinsel bise oldugunud düşünmüyorum.Sadece ilişkilerini fazla sami bulup kısandıgımı söyledim ve bunu abartıyormuyum yoksa normalmi diye sordum. Hem ironi lik bir durumda yok uzak şehirlrdyiz ailesiyle tanışmaya yanlarına gittim ve evlerinde kalmam gerekti bi gece bu kadar.

Bana anormal gelmedi.
Benim de erkek kardeşim var.Popusuna şaplak atarım,sıkarım.
Hatta bunu erkek arkadaşıma söylediğimde başta garipsemiş sonra alışmış ve bizimle ilgili şakalar yapmıştı "git kardeşine şaplak at gerilmişsin yine" diye :))
Keza kardeşimin yanında şortla,askılıyla gezerim utanmam da.ne var bunda?
Kardeşim büyüse de omzuna çıkıp fotoğraf çektirsem diyorum artık :))
Bakış açını değiştir bence.

LG-P710 Tapatalk

Sanırım değişmem gerekicek...

Fesat düşünmüyorum , fazla rahatlar heralde...herkesin aile yaşantısı bir değil! :26:

Senin ailen ve yaşadığın çevre de bu tarz samimiyet olmadığı icin sana abarti ve yanlış gelmis olabilir ama banada normal geldi 😝

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben seni anlıyorum ama okuyunca garibime gitti böyle düşünmen
ama biz ailelerimizde görmediğimiz için tuhaf gelebilir bizim yetişme tarzımız bu ama onların değil onlara göre normal olabilir ama bize göre ayıp ben mesela abimi kucaklarım öperim herkeste olduğu gibi bunlar normaldir bizim için bilmiyorum bence sen böyle kötü düşünceleri at kafandan o onun kız kardeşi olurmu öyle şey deyip kafana DANK ettir...

Asıl oturup düşünmen gereken konu kültür farklılığı daha ilk başlarda bu tür şeylere takılmışsan olmaz şimdilik erkek arkadaşın ilerde evlenmeyi düşünürsen ailelerde devreye girecek ailende senin gibi düşünüyorsa zor çok zor ciddiyim ama :50::50: dahası Sen şimdiden kıza sinir olmuşsun ilerde kimbilir neler düşüneceksin daha hastalıklı düşüncler beynini kaplayacak ve erkek arkadaşınla aranda sorun olacak bence sen bunları bi düşün zOr :40: :50:

burada ki tek sorun erkek arkadaşınız kardeşine büyüdüğünü biraz belirtmesi gerekiyor. 17 yasındaki kız kardeste olsa abisinin kucagına oturmak ne demek. kardeşte olsa bana göre bu işler ters. aslında biraz kıskanclıkta var tabi bizde kıskanıyoruz ama kendini görümcelik yapacak zannedenler biraz belirterek bize karşı bilerek yapıyorlar. bizde onlara yengelik yaparız o hiç sorun değil. ben böyle şeylerin üstesinden geliyorum gerçi benim sevgilimin kız kardeşi küçük 15 yasında ama ben gene rahatsız olurum. hatta bazı durumlarda şakayla uyardıgım bile vardı. abisi benımle dalga gecerse, kız kardeşinin benimle dalga geçmesine hayatta izin vermem. anne babasıda olsa yanında ben gene lafımı söylerım. şimdi alttan alırsan ileride üzerine çıkarlar. bu durumda kim ne düşünüyorsa düşünsünn umurumda değil.

Bence abartıyorsun. O onun kardeşi sonuçta. Madem böyle şeyler çok önemli sen neden onların evinde kalıyorsun?

ne var bundaki kız kardeşi sonuçta sen kıskançlıgı abartmışın

kızlar lütfen bana kızmayın.fikrinize saygı duyarım
ama kız küçük değil 17 yaşında.bana normal gelmedi.

haa cinsel anlamda tabiki abisi birşey yapacak değil.onun için demiyorum
ama abide olsa bu tür şeyler bence hoş değil.EDEP HAYA HOŞ GEREK.

Bende abimle çok samimiyim abimin sevgiliside bunu biliyor ve ben onlada çok samimiyim öz ablam gibi hiç kıskançlık yaptıgını ne gördüm ne duydum hatta abimden kıskanır beni bence karışma hakkınız yok kardeşler onlar.Ben abimle güreşiyorum beni ayaklarımdan tutar kaldırır kaslarını göstermek için :D Boxerleda gördüm abimi genelde odasında değiştirir ama bende rahatsız olmam görmekten kardeşim sonuçta

Zaten bende bu konuyu hiç erkek arkadaşıma açmadım Takıntılısın yok artık kardesimdendemi kıskanıyorum der beni tersler diye söylemedim yani :) Ama gördüğün gibi şuan bu konuyu açıyorum...
Ben eminimki o kızda seni kıskanıyordur ama bir şey diyemiyordur

Ahaha gözümde canlandı:9:
Benim teyzemle, dayım da böyleydi. Anlatınca garip gelebiliyo ama yakından görünce hiç vıcık vıcık gelmiyo insana. Dayım da çok vururdu teyzemin poposuna falan söz dinlemeyince. Bi'arkadaşım da ne zaman fotoğraf çekinecek abisinin omuzlarına çıkıyo yaşı da 23:27: Bilmiyorum bence çok tatlı gözüküyolar, ne zaman görsem keşke abim olsaydı diyorum.

İşin içine görümce durumu girdiği için bence bu kıskançlıklar. Hayatındaki tek kadın ben olmalıyım, ailesi geride dursun, benden başkasıyla öyle içlidışlı olmasın isteği. Hani cinsiyeti kız ya her türlü kıskanırım diye bakıyolar:44::31:

Kesinle hayatındaki tek kadın ben olayım kız kardeşiyle ailesiyle arasında mesafe olsun falan diye düşünüp o kafada olan bir insanım ama erkek arkadaşım tam tersi evin şebeği :D annesini kız kardeşini falan güldürmek için herseyi yapar ailesi hersey onun için zaten bu yüzdende ben daha bu konuyu açacak cesareti bulamadım kendimde takıntılısın ailem onlar bilmem ne diyip tersler beni biliyorum çünkü

kızlar lütfen bana kızmayın.fikrinize saygı duyarım
ama kız küçük değil 17 yaşında.bana normal gelmedi.

haa cinsel anlamda tabiki abisi birşey yapacak değil.onun için demiyorum
ama abide olsa bu tür şeyler bence hoş değil.EDEP HAYA HOŞ GEREK.

canım bana göre de öyle ama her aile bu şekilde düşünmüyor işte bazı insanlar rahat oluyor mezhebi geniş oluyor ona normal geliyor ama hiç birart niyet yok ki

Back