• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

Geçtim kardeşi biz de kuzenler bile kardeş gibi görülür.Aklımıza asla kötü bir düşünce gelmez.Benimde benden 4 yaş küçük kardeşim var kız arkadaşı sizin gibi düşünse al kızı bir psikiyatriye götür normal değil bu derim.Dar bluz giymiş nedir ya ailesinin evi orası ne isterse giyer.Ben babamın kardeşimin yanında yazın neler giyerim.yuh artık biri kardeş biri baba.

Sizi anlamıyorum ve açıkça soruyorum:dar bluz giyince bu kız evde kimi tahrik etme tehlikesi olarak gezecek.Sütyenle görülse abisi başka gözle mi bakacak.Belini tutunca abisi kardeşine başka hisler mi duyacak.

Yani normal misiniz?

Son düzenleme:
Zaten bende bu konuyu hiç erkek arkadaşıma açmadım Takıntılısın yok artık kardesimdendemi kıskanıyorum der beni tersler diye söylemedim yani :) Ama gördüğün gibi şuan bu konuyu açıyorum...
Ben eminimki o kızda seni kıskanıyordur ama bir şey diyemiyordur

Hayır beni kıskanmıyor eminim onu cok iyi tanıyorum öyle birisi değil kıskanç ama kızkardeşinden kıskanmak kafaya takmak şüpheli bir durum bence..Keşke rosegirl benim kardeşim olsaydı birazda ben vakit geçirecegim onunla falan der..Bencede sen böyle düşünmelisin kardeşler sonuçta her anları beraber hayatındaki en yakın erkek sırlarını paylaşıyor babasından bile samimi sende samimi olabilrisin bence kızkardeşiyle yaşıda çok büyük değilmiş seninde kardeşin sayılmazmı

Açıkcası benim biraz garibime gitti ama yorumları okuyunca sanırım yetiştiriliş biçimimden dolayı değişik geldi bana.Ne biliyim benim de abilerim var iki tane ama hiç birisiyle bu kadar samimi değilim yani gidip kucağına oturmam mesela açık saçık giyinemem ama el şakaları yaparım..Neyse sanırım sen de benim gibisin arkadaşların çoğu normal bulmuş demekki ortada abartılacak bi durum yok.

hiçte normal değil...art niyetlilerde diyemem ama bence abartmışlar samimiyeti... benim üç tane abim var bunların binde birini yaşamadık.. biz kötü niyetli miyiz yanii.. kardeşte olsa aradaki çizgiyi korumak lazım.. ben askılı giydiğimde bile çekiniyorum... gidip değiştiriyorum hemen...

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Kiz 4 - 5 ya da 10-11 falan olsa neyse. Ama dinimizin koydugu kurallar var. Ikisi de yetiskin (ergenlige girmis demek istiyorum) insanlar ve birbirlerinde gormemeli gereken mahrem seyler var. Giyersin uzun bir esofman sarilirsin opersin abini. Ama sortlar boxerlar hic hos degil.
Rahatsiz olmaniz normal ve bence kibarca uyarin.
Allah yardimciniz olsun. ;)

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Kesinlikle abin olmadığı için böyle düşünüyorsun bence kuzen falan farklı ama abi gerçekten canından ötedir böyle düşünmemeni öneririm. Benimde abim var ve bizde çok çok aşırı yakınız kesinlikle düşünme böyle.

kızlar lütfen bana kızmayın.fikrinize saygı duyarım
ama kız küçük değil 17 yaşında.bana normal gelmedi.

haa cinsel anlamda tabiki abisi birşey yapacak değil.onun için demiyorum
ama abide olsa bu tür şeyler bence hoş değil.EDEP HAYA HOŞ GEREK.

Bende böyle düşünüyorum 17 yasında bi kızın bence abisiyle arasında bi mesafe olmalı.. hadi beraber uyudular sarıldılar tamam kardeşidir olur bxerlede gördü evin içinde bu da olabilir ama oyle resimlerini çekmek ne alaka ya da kucağına çıkmak nedir düşündükçe çıldırıyorum :)

burada ki tek sorun erkek arkadaşınız kardeşine büyüdüğünü biraz belirtmesi gerekiyor. 17 yasındaki kız kardeste olsa abisinin kucagına oturmak ne demek. kardeşte olsa bana göre bu işler ters. aslında biraz kıskanclıkta var tabi bizde kıskanıyoruz ama kendini görümcelik yapacak zannedenler biraz belirterek bize karşı bilerek yapıyorlar. bizde onlara yengelik yaparız o hiç sorun değil. ben böyle şeylerin üstesinden geliyorum gerçi benim sevgilimin kız kardeşi küçük 15 yasında ama ben gene rahatsız olurum. hatta bazı durumlarda şakayla uyardıgım bile vardı. abisi benımle dalga gecerse, kız kardeşinin benimle dalga geçmesine hayatta izin vermem. anne babasıda olsa yanında ben gene lafımı söylerım. şimdi alttan alırsan ileride üzerine çıkarlar. bu durumda kim ne düşünüyorsa düşünsünn umurumda değil.

Yok işte belli edemiyor ailesine çok düşkün birisi. Ben bundan rahatsız olduğumu söyleyemeye karar verdim ama

Ben buna kardeşlik ilişkisi ya da samimiyet demem. En azından laubalilik. Konu sahibinin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum. Genelde çok tuhaf, haksız bir düşünce gibi değerlendirilmiş. Bazen hoşumuza gitmeyen, kabullenemediğimiz, çirkin, kötü şeylerin yok sayıyoruz. Sanki gözümüzü kapatınca inkar edince kaybolacakmış gibi. Ama onlar hala oradalar. Ne yazık ki bu tür durumlar dünyanın her yerinde yaşanıyor belki de hemen yanınızdaki evde..

Konu sahibine sözüm.. Umarım yanılıyorsundur. Büyük ihtimalle de öyle. Ama yine de gözün açık olsun, izlemeye devam et. İnşallah diğer arkadaşların dediği gibidir. Mutlu bir gelecek sizi bekliyordur.

sanırım yetiştirlme tarzlarından kaynaklanıyor bukadar rahatlık..fazla deşme bence,yoksa her hareketleri gözüne batar.

Canım ben seni anlıyorum ama okuyunca garibime gitti böyle düşünmen
ama biz ailelerimizde görmediğimiz için tuhaf gelebilir bizim yetişme tarzımız bu ama onların değil onlara göre normal olabilir ama bize göre ayıp ben mesela abimi kucaklarım öperim herkeste olduğu gibi bunlar normaldir bizim için bilmiyorum bence sen böyle kötü düşünceleri at kafandan o onun kız kardeşi olurmu öyle şey deyip kafana DANK ettir...

Asıl oturup düşünmen gereken konu kültür farklılığı daha ilk başlarda bu tür şeylere takılmışsan olmaz şimdilik erkek arkadaşın ilerde evlenmeyi düşünürsen ailelerde devreye girecek ailende senin gibi düşünüyorsa zor çok zor ciddiyim ama :50::50: dahası Sen şimdiden kıza sinir olmuşsun ilerde kimbilir neler düşüneceksin daha hastalıklı düşüncler beynini kaplayacak ve erkek arkadaşınla aranda sorun olacak bence sen bunları bi düşün zOr :40: :50:

Güneydogulu erkek arkadaşım .. Ailsine çok düşkün.. Aslında o kısmı tutucu derler ama :) bilemiyorum... İlerdede sorun çıkarıcağına eminim bunun ama bu yüzden adamdan vazgçicek değilim ya :)

açıkçası benimde garibime gitti bu durum.
evet kardeşi olabilir oda onun abisi aynı anadan babadan doğmuşlar ikiside tamam ama 17 yaşında bir genç kız abisinin kucağına oturması birbirilerine karşı rahat tavırlar sergilemesi abisinin kardeşini sütyenli halini görünce mutlu olması tuhaf gibi.tamam bunları geçiyorum ama boxerle abisini fotoğraflamasıda mi doğru?
sonuçta bu bir telefon ve kızın arkadaşları falan fotoğraflar bölümüne bakınca abisinin boxerli resmini görecekler.peki bu akılsızca bir davranış değil mi?
hangimiz erkek kardeşimizin veya abimizi ablamızı çıplak pozisyonda veya iç çamaşırlı fotolarını çekiyoruz? yoksa benmi cahilim bu konuda? gerçekten şaşırdım özelliklede foto konusunda.
benimde erkek kardeşim veya abim yok belki konu sahibesi arkadaşım gibi bende yalnış düşünüyorumdur ama kısa ve net söyleyeyim hiç doğru bulmuyorum.:34:

bence konu sahibi sadece ayıp bulmuş , sapıkça dememiş ki. benim de abim olmadığı için bana da fazla yakın geldi ama yorumlara bakınca abi kardeşler arasında oluyomuş demekki böyle şeyler dedim

Bence önce kızla biraz yakınlık kurmaya konuşmaya çalışmalısın o zaman anlayabilirsin durumu... Bende abimle aşırı ötesi aşırı yakınım. Kız arkadaşıyla ilk tanıştığımızda beni kıskandıgını cunku tanımadıgı için kız kardeşi kavramını olusturmakta zorlandıgını söylemişti. Şu anda abimin herşeyini bana sorar biz bogusurken aramıza katılır falan filan ... yakınlaşman lazım biraz erkek arkadasına direk söylersen sapık mısın diyebilir sana bana bunu deseler cok kızarım

Bilmiyorum benim abim yok ama 19 yaşındayım babam beni hala kucağına alıp sever. Bence abi neyse baba da odur. O yüzden ben abarttığınızı düşünüyorum.

açıkçası benimde garibime gitti bu durum.
evet kardeşi olabilir oda onun abisi aynı anadan babadan doğmuşlar ikiside tamam ama 17 yaşında bir genç kız abisinin kucağına oturması birbirilerine karşı rahat tavırlar sergilemesi abisinin kardeşini sütyenli halini görünce mutlu olması tuhaf gibi.tamam bunları geçiyorum ama boxerle abisini fotoğraflamasıda mi doğru?
sonuçta bu bir telefon ve kızın arkadaşları falan fotoğraflar bölümüne bakınca abisinin boxerli resmini görecekler.peki bu akılsızca bir davranış değil mi?
hangimiz erkek kardeşimizin veya abimizi ablamızı çıplak pozisyonda veya iç çamaşırlı fotolarını çekiyoruz? yoksa benmi cahilim bu konuda? gerçekten şaşırdım özelliklede foto konusunda.
benimde erkek kardeşim veya abim yok belki konu sahibesi arkadaşım gibi bende yalnış düşünüyorumdur ama kısa ve net söyleyeyim hiç doğru bulmuyorum.:34:

Kardeşin erkeği kızı olmaz gerçekten...

Konuyla alakali aralarinda demekki mesafe yok kardesler olabilir.
Kendimce dusuncem ben birak erkek kardesimi kiz kardesimin yaninda bile rahat davranamam
Bir de arada bi yorum okudum 30 lu yaslarda abi kardes her ikiside demiski birbirimizin yaninda ustumuzu bile degistiriyoruz onada neyse bisey demiyecem

Son düzenleme:

dogru veya yanlıs bu sızın bukadar sorun edecegınız bır durum degılkı..kızkardesı sonucta..kuzen vs degıl..kıskanmayın bır zahmet kızkardesındende..

Sanırım değişmem gerekicek...
Öyle ama bunu yapabilir misin bilmiyorum.
Eski erkek arkadaşımın kızkardeşleri haşemayla girerdi denize,küçücük kızlar.
O da kardeşimle aramızdaki ilişkiyi garip karşılamıştı.
Haşema olayı da bana garip gelmişti,herkesin ailesi farklı.
Sanırım biraz muhafazakarsın.
Biraz daha gözlemle ama ensest bir ilişki olduğunu hiç sanmıyorum yine de için rahat olur.
Haa böyle devam ederse rahatsızlığın mutlu da olamazsın,konuyu açarsan onun gözüne "kardeşimi bile kıskanan kız" olarak görünürsün.
Ben tavsiye etmem hemen bu konudaki rahatsızlığını söylemeni.

LG-P710 Tapatalk

Güneydogulu erkek arkadaşım .. Ailsine çok düşkün.. Aslında o kısmı tutucu derler ama :) bilemiyorum... İlerdede sorun çıkarıcağına eminim bunun ama bu yüzden adamdan vazgçicek değilim ya :)

ilerde üzülen yine sen olursun diye demiştim ama sen bilirsin :ssz:

Kesinle hayatındaki tek kadın ben olayım kız kardeşiyle ailesiyle arasında mesafe olsun falan diye düşünüp o kafada olan bir insanım ama erkek arkadaşım tam tersi evin şebeği :D annesini kız kardeşini falan güldürmek için herseyi yapar ailesi hersey onun için zaten bu yüzdende ben daha bu konuyu açacak cesareti bulamadım kendimde takıntılısın ailem onlar bilmem ne diyip tersler beni biliyorum çünkü

Ee hatan burada zaten onlar onun ailesi. Ne olcaktı seni seviyo diye ailesini mi iteleyecekti. Kaldı ki sen bugün var yarın yoksun sevgilisisin yani. Ama ailesi hep var, hep de olacaklar hayatında. Böyle teraziye koyarsan daha çok takarsın kafaya:31:

Back