• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

canım öz kardeşi sonuçta kıskançlığın yersiz üvey değiller benimde abim var gerçi hiç okdar abartılı bi diyoloğumuz olmadı ama bu rahat davranışları ailesinin rahat yetiştirmelerinden kaynaklanıyor olabilir rahat büyümüşler anlaşılan eğer takıntı haline getirirsen üzülen sen olursn akışışına bırak derim :16:

Geçtim kardeşi biz de kuzenler bile kardeş gibi görülür.Aklımıza asla kötü bir düşünce gelmez.Benimde benden 4 yaş küçük kardeşim var kız arkadaşı sizin gibi düşünse al kızı bir psikiyatriye götür normal değil bu derim.Dar bluz giymiş nedir ya ailesinin evi orası ne isterse giyer.Ben babamın kardeşimin yanında yazın neler giyerim.yuh artık biri kardeş biri baba.

Sizi anlamıyorum ve açıkça soruyorum:dar bluz giyince bu kız evde kimi tahrik etme tehlikesi olarak gezecek.Sütyenle görülse abisi başka gözle mi bakacak.Belini tutunca abisi kardeşine başka hisler mi duyacak.

Yani normal misiniz?

Aklıma kötü düşünce geliyor demedim. Samimiyetlerini ayıp buluyorum kıskanıyorum bunu abartıyormuyum sizce dedim.

Dar bluzu giyme mevzusuda şöyle üzerinde normal bir tişört varken içeri gidip üstünü değişti ve içini gösteren dar bi tişört giydi ne alaka yani abisi ilgilensin evdekiler onunla ilgilensin diye sanırım . Zaten öylede oldu beki oda beni kıskanıyordur bilmiyorum ve

Abisi südyenlede görebilir tabi kız kardeside erkek arkadasımı boxerla görebilir aynı evdeler sonucta ama görmesi ayrı resimlerini çekmesi ayrı

Güneydogulu erkek arkadaşım .. Ailsine çok düşkün.. Aslında o kısmı tutucu derler ama :) bilemiyorum... İlerdede sorun çıkarıcağına eminim bunun ama bu yüzden adamdan vazgçicek değilim ya :)

konuyu danışan sensin ya ilerde üzülen yine sen olursun diye demiştim ama sen bilirsin :ssz:

Oha yani efedersinde
benim abim var odasına girmek istediğimde kapıyı calarım izin alırım belki musait değildir diye oda aynı şekilde yapar.
Ayıp ayıp haya kalmamış.
Şaplak atmak nedir, o nedir yahu
Abim üstsüz bile cıkmaz karşima
Bence hıc abartmiyorsun
Yerden göğe kadar haklısın...

Ohepsiyahgiyer

abartmıyosun canm haklısın..abi kardes olabılırler cokta sevebılırler ama butun bu olanları haklı cıkarmazz..buna kardeslık sevgsı dyorsanz madem bı dusunun bu devrde neler oluyorrr bu kadara yakınlık fazlaaa..asırıııı:19:

size normal gelen başkasına normal gelmeyebilir,çünkü farklı ailelerde ve farklı ortamlarda yetişiyoruz.mesela ben abimle çok yakın değildim ama halamın kızı ve oğlu birbirlerine çok yakınlardı ve ben onlara çok özenirdim,neden biz böyle değiliz diye üzülürdüm

Bence önce kızla biraz yakınlık kurmaya konuşmaya çalışmalısın o zaman anlayabilirsin durumu... Bende abimle aşırı ötesi aşırı yakınım. Kız arkadaşıyla ilk tanıştığımızda beni kıskandıgını cunku tanımadıgı için kız kardeşi kavramını olusturmakta zorlandıgını söylemişti. Şu anda abimin herşeyini bana sorar biz bogusurken aramıza katılır falan filan ... yakınlaşman lazım biraz erkek arkadasına direk söylersen sapık mısın diyebilir sana bana bunu deseler cok kızarım

İyi bir fikir aslında içlerine girersem belki bunu atlatırım ..Ama kız kardeşinin benle yakınlaşmaya pek meyili yok evin tek kızı biraz sımarık büyümüş.. hatta suan düşündümde bence beni kıskandığından yapıyor olabilir tüm bunları yani paylaşmak istemiyodur belki abisini yoksa niye hep biz kamera açmışken telefondayken yada onların yanındayken böyle seyler oluyor ? .O

Aklıma kötü düşünce geliyor demedim. Samimiyetlerini ayıp buluyorum kıskanıyorum bunu abartıyormuyum sizce dedim.

Dar bluzu giyme mevzusuda şöyle üzerinde normal bir tişört varken içeri gidip üstünü değişti ve içini gösteren dar bi tişört giydi ne alaka yani abisi ilgilensin evdekiler onunla ilgilensin diye sanırım . Zaten öylede oldu beki oda beni kıskanıyordur bilmiyorum ve

Abisi südyenlede görebilir tabi kız kardeside erkek arkadasımı boxerla görebilir aynı evdeler sonucta ama görmesi ayrı resimlerini çekmesi ayrı

Bu yoruma kadar senin de iyi niyetli olduğunu sadece garipsediğini düşünmüştüm ama saçmalıyorsun artık bence. Kız abisinin dikkatini çekmek için içini gösteren bluz mu giyicek :19:

Öyle ama bunu yapabilir misin bilmiyorum.
Eski erkek arkadaşımın kızkardeşleri haşemayla girerdi denize,küçücük kızlar.
O da kardeşimle aramızdaki ilişkiyi garip karşılamıştı.
Haşema olayı da bana garip gelmişti,herkesin ailesi farklı.
Sanırım biraz muhafazakarsın.
Biraz daha gözlemle ama ensest bir ilişki olduğunu hiç sanmıyorum yine de için rahat olur.
Haa böyle devam ederse rahatsızlığın mutlu da olamazsın,konuyu açarsan onun gözüne "kardeşimi bile kıskanan kız" olarak görünürsün.
Ben tavsiye etmem hemen bu konudaki rahatsızlığını söylemeni.

LG-P710 Tapatalk

Peki erkek arkadasın sana bunu nasıl söyledi ve ne düşündün ne hissettin gerçekten merak ettim.

Merhaba bayanlarr ablalarım bu konu hakkında sizden ve tecrübelerinizden yararlanmak için bu konuyu açtım lütfen okuyan herkes olumlu olumsuz birşeyler yazsın..

19 yasındayım 1 senedir süren bir beraberliğim var erkek arkadaşımda 21 yaşında 3 kardeşler bir kız kardeşi bir erkek kardeşi var.. Hersey çok güzel fakat sorun kız kardeşi
Ben onun ailesiyle tanıştıktan sonra başladı (en azından bende)..

Şöyle başladı hersey ailesinin evine ilk gittiğimde kız kardeşi (17 yasında) erkek arkadaşımla baya samimilerdi abisinin kucağına oturması abi abi abi demesi erkek arkadaşımın kızkardesinin poposunu şaplak atması. Sonra kız kardeşi üzerini değişip geldi dar bi tişört giymişti südyeni falan hep belli oluyordu içimden oha dedim :) sonra erkek arkadaşım bunun belini tuttu suna bak dedi güldü şakalaşıyorlardı ama garibime gitmişti rahatsızda olmuştum ama erkek arkadaşıma bunu söylemedim. o aksam da onlarda kalmıştım gece geç saat olduğu için bırakmadılar ben içeride yatak odasında yattım onlarda ikisi uyudular . Yine kadestirler olsun dedim bir şey söylemedim

Fkat simdi bir olay oldu ve sakin kalamıyorum sizce haklımıyım ? abartıyormuyum

erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk bir anda kız kardeşi girdi odaya abi abiii resimlerini çektim hep atıcam bak göstericem görürsün kikiki diye gülüyordu noldu diye sorduğumda . Erkek arkadaşım duşa giricekmis üzerinde sadece boxer varmış kız kardeside bunun resimlerini çekmiş.
Sizce bu kadarı ayıp değilmi ya ? ne demek boxerla resim çekmesi. onu öyle görünce kapıyı kapatıp pardon abi demesi gerekmiyormu ? ben sordum seni böylemi gördü b öylemi geziyosun evde niye. Nolmus kız kardeşim benim o dedi e o zaman kız kardeside bunun yanında südyen falan geziyordur değilmi ? .... SİZCE BENMİ ABARTIYORUM ? bi tepki koymalımıyım buna.

Bi abim olmadığı için bu ilişkiye gerçekten anlam veremiyorum ve kıskanıyorum...

Yuh artık:53: Ben kendime kıskanç derdim de kıskançlığın bu derece hastalıklısını hiç görmemiştim. Onlar kardeş ve samimiyet dereceleri sizi zerre alakadar etmez. Benim de erkek kardeşim var yeri gelir boğuşuruz yeri gelir bornozluyken girerim yanına. Hayır nasıl bir kafa yapınız var anlamadım ki ben, iki kardeşin birbirinden etkileneceğini düşünüp kıskanmanız hastalıklı bi düşünce farkında mısınız?

Bence abartmiyorsunuz. Benim abim yok ama babamin yaninda bile dikkat ederim giydiklerime, hareketlerime. Abisinin fotografini cekmesi falan bana cok tuhaf geldi. Benim de erkek arkadasimin annesine karsi bu tarz davranislari var mesela gogusleriyle ilgili espri yapiyordu uyardim bence hos degil falan dedim sacmalama o benim annem dedi bana. tamam kotu niyetli olmayabilir ama kim olursa olsun arada bir saygi ve seviye olmali. Hos degil. Sonucta kiz kardesi de bir genc kiz kucuk yasta olsa neyse ama ben dogru bulmadim cirkin geldi bana.

biraz abartmış resim konusunda ama sen abartıyorsun bence:34:
benimde abim var bende abimle şakalaşırım bu kadar abartılı olmasa da yada birlikte uyuruz vs yani kardeş onlar sonuçta bence çok ama çok yanlış düşünüyorsun..
kimsenin kardeşiyle olan samimiyetini kısıtlayamazsınız ayrıca ne tepkisi ya kusura bakmayın da kardeşine ne derece yakın olacağını size soracak değil :ssz:
sizin erkek arkadaşınız, sizin kardeşinizle olan davranışlarınıza bir şey dese ne dersiniz acaba sana ne dersiniz yani çok şaşırdım açıkcası:44:

hey Allahım ya.:53: iyi kardeşler de birbirine yakın olmasın artık sizin düşüncenize göre :ssz:

İyi bir fikir aslında içlerine girersem belki bunu atlatırım ..Ama kız kardeşinin benle yakınlaşmaya pek meyili yok evin tek kızı biraz sımarık büyümüş.. hatta suan düşündümde bence beni kıskandığından yapıyor olabilir tüm bunları yani paylaşmak istemiyodur belki abisini yoksa niye hep biz kamera açmışken telefondayken yada onların yanındayken böyle seyler oluyor ? .O

Hepsinin çözümü aynı kapı aslında ne olursa olsun senin yerini almayacağım diye hissettir. Kendimden biliyorum ben derdim abim evlenemez falan diye kızı tanımadan önce hediye falan alırsa tatile falan giderse abim sinirimden kudururdum açıkçası :26: Yavaş yavaş yakınlaştık ve şimdi ben diyorum abime sakın incitme diye... Ama sevgilinde önemli tabii ben abimin yanında en ufak kötü bir dedikodu yapamadım tanımadıgım dönemlerde söz söylettirmezdi

Bide uzak şehirlerde olunca katlanmak çok daha zor oluyo. kamera açıyoruz kız kardesi geliyor altında şort var kısacık abisinin kucağına oturuyor. Bana sapıkça değil ama ayıp geliyor böyle seyler . Hiç bi sekilde cinsel ya da sapıkça düşünmüyorum iğrenç düşünüyorsun diyenler olmuş ama sadece ayıp geliyor :18:

Ayıp geldiği için mi "çok kıskanıyorum" yazdınız ilk başta?

Bu yoruma kadar senin de iyi niyetli olduğunu sadece garipsediğini düşünmüştüm ama saçmalıyorsun artık bence. Kız abisinin dikkatini çekmek için içini gösteren bluz mu giyicek :19:

oda beni kıskanıyor olamazmı bu durumdan erkek arkadaşımda bahsetti bana bir kaç kez seni kıskanıyor sürekli senle ilgilenmemi kıskanıyor demişti..
Neden yani o gün herkes benle ilgilenirken üzerine dikkat çeken birsey giydi ve geldi bence ilgiyi üzerine çekmek için
hatta anneside kızıma ne kadar yakışmış giydiyi falan dedi şunun güzelliğine zayıflıgna bak dedi sevgilimde belini tuttu suna bak ya falan dedi.. aradan yarım saat geçmeden abisinin kucağına oturdu ben hiç tepki vermedim izledim sadece ama kızın da benle alıp veremediği var sanki.. İki tane abisi var diğeriyle hiç muhattab bile olmdı ben evdeyken.. Sadece benimkine böyle davrandı.

Yok artık saçmalıyorsun gerçekten.
Oldu olacak açık açık bilerek dar giydi göğüsleriyle dikkatleri üstüne toplamaya çalıştı yaz ki zaten onu ima etmişsin.
Bildiğin ayıp ediyosun, erkek arkadaşın şu yazdığını okusa asıl senin hakkında ne düşünür:53:

O kız seni kıskana da bilir çok normal bunca senelik abisi, sanırım yaşça da senden küçük azıcık anlayışlı olursak bi'şey kaybetmeyiz. Kaldıki kızın sana bi'zararı yok.

Benim de erkek kardeşimin sevgilisi kardeşimi bizden hatta benım 13 yasındaki kızkardeşimden bile kıskanıyor

evire çevire dövesim geliyor bazen vallahi. aşırı kıskanc insanlar asla samimi gelmiyor bana.

Peki erkek arkadasın sana bunu nasıl söyledi ve ne düşündün ne hissettin gerçekten merak ettim.

Pat diye söyledi şaka yollu "ne biçim bi ilişkiniz var" diye.
Bende hemen ağırlığımı koydum "ne var bunda o benim kardeşim" dedim bi daha böyle bi şey söylemedi,sanırım kabullendi ve şaka bile yaptı.
Bana çok garip gelmişti laf etmesi,eminim sevgiline de öyle gelir.

LG-P710 Tapatalk

Ne yalan söyleyeyim, en büyük fobim konu sahibi gibi bir gelin adayı.. :37:

Back