Aman bırak kızla konuşuyosa gizli gizli dicektim de araba almış deyince kızı filan unuttum ben bacım
Aynisini bende dusunuyorumEn iyisini yapıyorsun gitsin ihtiyacım var dediğine alsın arabayı.. Sülük
Hic arabada falan gözüm yok hahaAhhahaa
Bende arabayı görünce bi afalladımAman bırak kızla konuşuyosa gizli gizli dicektim de araba almış deyince kızı filan unuttum ben bacım
Adamın herkese ihtiyacı var. HERKESE. Bu hep böyle olacak. Adam bunu huy edinmiş. Kaldırabilirim diyorsan buyur.Merhabalar bayanlar.
Öncelikle ana dilim Türkce degil o yuzden kusura bakmayin. Benim bi sorunum var ve isin icinden cikamiyorum. Ben kucuklugumden beri biriyle tanisiyorum. 17 18 yasinda bir sevgililik donemimiz oldu ve o donemde kendisi beni aldattigi icin ayrildik ve 7 sene ayri devam ettik. Bu 7 senede ne bulustuk nede gorustuk. Ortak arkadaslarimizda surekli beni sordugunu ve beni halen sevdigini soyledigini duyuyordum ama ona bir şans vermek bana cok absurt geliyordu. 7 sene sonra kotu biten baska bi iliski sonrasi tekrar gorusmeye basladik ve aramizda tekrar bir ask alevlendi. Hatta evlilik teklifi bi yapti ve bende kabul ettim. Ama su an ayriyiz ve ayriligimizin sebebi konusma gorusme dedigim kiz arkadasiyla gorusmesi. Kiz cok acik bi sekilde onu kiskandigini falan soyledigibi okumustum mesajlarinda ve erkek arkadasim oyle demek istemedi diyip durdu. Neyseki ben gorusmelerini yasakladim ve bi sure sonra herhalde gorusmuyolar diye dusundum. Ama gel gelelimki bizim küs dönememizde kizla mesajlasmis. Sana ihtiyacim var demis. Bende sana ztn zar zor guvenmistim diye ayrildim ondan. 2 ay oldu ama halen pesimi birakmadi. Surekli seni seviyorum sensiz yasiyamiyorum. Araba bile almis gonlumu almak icin. Kabul etmedim istemiyorum dedim. Kac sefer agladi don diye ama donmek istemiyorum. Hatami yapiyorum.
Milletinki barışsın diye araba alıyor yazık benim gibi saflaraAman bırak kızla konuşuyosa gizli gizli dicektim de araba almış deyince kızı filan unuttum ben bacım
Aynısını yapma potansiyeli var ama. Isterse villa alsın huzur olmadiktan sonra.Milletinki barışsın diye araba alıyor yazık benim gibi saflara
Arabayı al geri ayrıl çingene gibi arabayı geri istemez herhalde dimiÖnüme altından yol serse dönüp bakmam.. (Altın almış başını gidiyor gerçi Bi daha mı düşünsem bu söylediğimi ne)şaka bi yana gelip dersini anlatmayıp özür dilememiş gitmiş araba almış.. Hangi marka bu arada Buda şakaydı
Villa almadığında da huzur yoktu en azından villalı huzursuz oluruzAynısını yapma potansiyeli var ama. Isterse villa alsın huzur olmadiktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?