Arkadaşom öncelikle Allah şifanı versin tez zamanda kurtul inşallah. Benimde bir tümörüm var ama beyinde deil ayakta. Doktorlar sürekli röntgen eeg radyasyon falan tüm işlemler oldu ama iyi huylu mu kötü huylumubanlayamadılar. Biyopsi oldum iyi huyluydu. Ama artık iyi huylununda en vahşisi haline gelmiş.bkemiğim yumurta kabuğu kadar kalmış. Ve haşk dilinde söylendiği gibi kemiğime çivi (pilayinden uzun sabitleyici ) ve çimento döktüler ( o ne bilmiyorum ). Eğernayağım pişatın varken kırılırsa benim ayağım kesilecek. Koşmamalıyım topukşu giymemeliyim üzülmemeliyim. Ve ağır kaldırmamalıyım. Hatta ben denizli liyim bu ameliyat denizlide ilk bana yapılmış. Ama ben takmıyorum. Mutluyum huzurluyum. Yani demek istediğim belkide sen bunu yapamıyosun die arkadaşın sana destek olmak için senin yerine yapıyodur. Ve sana tavsiyem. Hastalığı veren Allah , şifayı verende Allah. Kendine dikkat et ama kafana takma. Hayat senin hayatın. Bu imtihanda sana ait. Önüne çıkan emgelleri taşları üst üstüne yığ kendine bir merdiven yap ve yüksel.