erkek arkadaşımın hastalığım konusundaki ilgisizliği..

senasahin94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
41
12
3
31
merhaba arkadaşlar, başlamadan önce allah kimseyi herhangi bir hastalıkla sınamasın demek istiyorum. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşımla ilişkimiz öncesindede 3 yıllık bir flört dönemimiz olmuştu ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Astımım var küçük yaşlardan beri ve erkek arkadaşımın yanındada bi kaç kere kriz geçirmiştim hepsinde çok korkardı benim için ne yapacağını bilemezdi üzülürdü.. yine böyle bi kriz anında başımda dönmeye gözlerim kararmaya başladı ve hastaneye gittiğimde beynimde bi tümör olduğunu öğrendim. Hafıza merkezine yakın olduğu için geçici unutkanlıklar yaşamaya başladım ve erkek arkadaşıma tümörü söylemek istemedim bilse yıkılırdı çünkü ve öğrendiğindede öyle oldu. Doktorum sinir üzüntü stresin tümörü büyüteceğini ve bunun hafızada kalıcı hasarlara yol açabileceğini tümörümünde sürekli bir büyüme gösterdiğini artık kendimi böyle giderse kötüye alıştırmamı hayatımdan beni üzen her şeyi çıkarmamı istedi. Her şeyi o gün erkek arkadaşıma anlatmaya karar verdim ve hayatımda ilk defa onu ağlarken gördüm. Çok kötü şeyler atlatmıştı ama onu bu 4-5 yıl içinde 1 kere bile ağlarken görmemiştim. Öyle korktu öyle üzüldü ki.. Beni çok sevdiğini biliyorum şüphem yok fakat hastalığımla ilgili bana hiçbir şey sormuyor artık. düzenli Mr a girip çıkıyorum ve bi kez bile sormuyor büyüme veya küçülme var mı nasıl hissediyorum iyi miyim durumum ne merak dahi etmiyor , doktorumla görüştürmek istedim hastalığı ciddiyetini ondan duyması için fakat gelmek bile istemedi hep geçiştirip durdu. üzüldüğü için mi yapıyo diye düşünüyorum ama ilgisizliğini hissediyorum artık. her kavgamızda bağırıp çağırıyo bana beni kötü etkileyeceğini bilmezmiş gibi.. inanın her konuda ilgili her konuda yanımda fakat konu hastalık hastane olunca hiç önemsemiyor.. ne düşüneceğimi gerçekten bilmiyorum yol gösterin ne olur

Hastaliginizi merkeze koyup insanların da öyle size davranmasini beklemeyin. . Hatta sizde hastaliginizi çok kafanıza takmayin. . Çünkü taktikca kötü sonuçlar oluyor. Ve herkesin bir hayatı kendine göre skntlari var.. sevgilinde belki sana soyleyemedigi bi stres icerisinde olamaz mı ?

Uzuldugu için böyle davranıyor olabilir ayrıca sen yine sanslisin benim çok sevgili eski erkek arkadaşım tumorle ugrastimi bilmesine rağmen geçmiş olsun demesini bile geçtim bana o kadar kötü davrandiki hastaneye yanıma bile gelmedi ben gel dedimde ne işim olur orda dedi streste olmamam lazımdı ama en çok o strese soktu hakaretler etti vs onun yüzünden hastane köşelerinde Mr makinasinda ağladım zamanları biliyorum dedim gibi sen yinr sanslisin

Bir tanıdığım vardı, kanserdi ve bütün çevresine karşı hastalığını kullanırdı. Ne sen hastalığını hayatının merkezine koy ne de bir başkasından bunu yapmasını iste. Hayat devam ediyor neticede. Bugün ölsek ne olacak? O çok sevdiğimiz insanlar 3 gün yas tutup 4. gün hayatına devam edecek. Hepimiz için geçerli bu.

Rahman sifa versin insh
Onemsemedigini gostererek sizi de uzmek istemiyor olabilir mi

Çok geçmiş olsun.
Sevgilin de çok üzülmüş zaten ben hak verdim açıkcası o ortamda bulunmak istememesine.
Sevgisinden de şüphem yok diyorsun bnce üzüldüğü için böyle olmuştur.

Geçmiş olsun belki duymak onu kötü etkiliyor diye böyledir bilmeyince daha kolay olacagini düşünüyordur senin uzulecegini hesaba katmadan yapıyor olabilir.

ne yaparsın bilmem ama, derdinle dertlenmeyen bi adam sezdiysen karşında, bidaha düşün derim..

Sürekli sorup size hatırlatmak istemiyor belki. Normal hayatınız devam etmenizi istiyor. Size sürekli hasta biri gibi davransa daha mı iyi olur sizce.
Belki de üzüldüğü için soramıyor.

Belkide ´ hastaligin bende en ufak sorun yaratmiyor´ demesiyle birlikte diger yandanda ustunluk rahatmamasi gerektigini dusnuyordur. Ben olsam bende oyle dusunurdum.
Sen ustunluk yaratmasi gerektiginimi dusunuyosun?
Yani seni sevmese bile hasta oldgun icin hala senin yaninda kalmasi gibi?
Boyle bi olay olabilirdi, tabi varsayim.
UStunluk rahatmamali hastaliklar asla.

Hastalığın yokmuş gibi mi kendini inandırmaya çalışıyor psikolojik olarak yani belki de istemeden farkında olmadan.. aklıma bu geldi açıkçası tam emin olmamakla birlikte..

gecmis olsun. Belki üzüntüsünden soramiyordur. Benim erkek arkadasimda rahatsiz bir kac gündür. Ben ondan cok panigim. Sürekli sakin ol, üzülme bak benide panikletiyorsun diyip duruyor. Onun icinde hic kolay degildir.

Hem bana bagiriyor cagiriyor demissin hemde bana cok ilgili anlamadim
Neyse belkide seni uzmek istememistir seni hastasin diye sevsin ilgilensin istersen daha kotu edersin hasta degilmis gibi yapmasi daha iyi bence sanada unutturmaya calisiyor sen ise hastaliginin psikolojisiyle hep bi ilgi hep bi hosgoru istiyorsun
Bu arada rabbim sifa verin umarim yakinda iyesirsin

Niye ısrarla doktorla görüştürmek istiyorsun, anlamış zaten durumunu dahasına gerek var mı,sürekli bunu konuşuyorsan sıkılmıştır

Allah şifanı verdin fakat ben yazının genelinden ve özellikle isaretlediğim kısımdan hastalığını kullandığın izlenimine kapıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…