Anlayamadım ki. Tanışalım mı diye yazmış kız siz kendinizi sorguluyorsunuz. Uzun uzun düşünülecek bir konu değil. Sevgilinize söylersiniz normal bir dille. Senin sosyal medyadaki arkadaşının tanışalım mı yazması açıkça beni rahatsız etti. Onunla sosyal medya arkadaşlığını devam ettirmeni istemem aslında diyin. Yok size ters tepki veriyorsa zaten o adamın kapıları açıktır gelecek olana.
Tartışma çıkarma. Ben pek anlamıyorum ilişkilerdeki oyunları diyim. Öyle anlar, böyle anlar aslında içinden geldiğin gibi yaşadığında ilişki ona göre yönlendiginde her şey daha doğru olmaz mı. Anladığım kadarıyla yenisiniz daha. O sizi hiç kıskanmazmı mesela. Kavga çıkarmayın tabiki ama ben içimde tutamazdım herhalde konuşurdum naif bir dille. Kişiden kişiye değişecek şeyler tabi. Genel tavırlarında problem yoksa çapkınlık anlamında. Sormayın boşverin gitsin
Aslında söz konusu şu. Şuanda çok da önemli olmayan bir konuyu konuşuyoruz. Önemsememiştir silememiştir falan filan. Uzatılacak bir durum değil. Ama bu tanışma isteği hoşuna gitmiş ve o kişiyi silmeyi göze almak istememiş olabilir. Cepte dursun diye. Bunu düşün kendini üz yada git kavga et demiyorum. Tanışma aşamasındasınız yarın belki daha da ilerleyecek ilişkiniz. Sinyalleri doğru oku erkekler evlenmeden önce bize bir çok sinyal veriyor. Ben çapkınım, ben öküzüm, ben şiddet yanlısıyım gibi ama biz kadınlar bunların üzerini sürekli örttügümüz için yanlış kararlar verebiliyoruz. Ben biraz genel konuştum şu an ki konudan çıktım biraz ama seni uyarmak istedim. Baskıcı bir ailede yetişince erkekler ve erkeklerin gerçek yüzlerini zor tanıyoruz ister istemez.Haklisiniz aslinda.
O da cok kiskanc birisi degildir ama zaten benim kiskanilacak cok bir yanim yok. Yani aile faktoru yuzunden ne cok disari cikabiliyorum, ne erkek arkadaslarim var ne dogru durust bir arkadas ortamim. Ailem beni cok kisitladigi icin bunlardan mahrumum yani oyle kiskanilacak bir ortam yok.
Ne kadar düşünmüşsün üzerine.
Sevgilinden eminsen sorun yok, belki hiç takmadı o yüzden de silmedi. Ben olsam şakayla karışık "ooo kanka tanıştın mı kızla" diye laf çarparım biraz tepkisini ölçmek biraz da rahatsız olduğumu belirtmek amacıyla. Sonra da unutulur gider zaten. Siz de çok üstünde durup, kendinizi doldurmayın bence, eğer genel olarak sevgilinizin hareketlerinden şüpheniz yoksa tabii.
Aslında söz konusu şu. Şuanda çok da önemli olmayan bir konuyu konuşuyoruz. Önemsememiştir silememiştir falan filan. Uzatılacak bir durum değil. Ama bu tanışma isteği hoşuna gitmiş ve o kişiyi silmeyi göze almak istememiş olabilir. Cepte dursun diye. Bunu düşün kendini üz yada git kavga et demiyorum. Tanışma aşamasındasınız yarın belki daha da ilerleyecek ilişkiniz. Sinyalleri doğru oku erkekler evlenmeden önce bize bir çok sinyal veriyor. Ben çapkınım, ben öküzüm, ben şiddet yanlısıyım gibi ama biz kadınlar bunların üzerini sürekli örttügümüz için yanlış kararlar verebiliyoruz. Ben biraz genel konuştum şu an ki konudan çıktım biraz ama seni uyarmak istedim. Baskıcı bir ailede yetişince erkekler ve erkeklerin gerçek yüzlerini zor tanıyoruz ister istemez.
Kizi ben tanimiyorum, sevgilimle karsilikli takiplesiyorlar :) ya acikcasi yorum yazsam biraz dalga konusu olcak diye cekiniyorum. Saka yaptim kiz hemen ciddiye aldi ne kadar kiskanc bi sevgilisi varmis diye bi konusma gecebilir.Altina yorum yaz, takiplestiginize gore zaten tanisiyormussunuz...
Negüzel işte adam kızı bitarafına takmamış :) madem böyle düşünüyorsun bence boşuna düşünme bu konuyu. Kendin söylüyorsun benim kırılacagımı kızacagımı akıl edememiştir diye. Kızı çok önemsese görme diye kaldırırdı zaten.9 aydir birlikteyiz ve onu biraz olsun cozdugumu dusunuyorum. Gercekten oyle yedekte dursun erkegi falan degil kesinlikle. kibar saygili ve kiz arkadaslari cok olsa da onlarla cizgiyi asmayan birisi ben varken de baskasiyla ilgilenmeyecegini defalarca kanitlamistir. Tek sevmedigim ozelligi ise fazla umursamaz olmasi. Muhtemelen bu da onun bir sonucu. Cok ince dusunemiyor yani klasik erkeklerin duz dusunmesi sorunu. Muhtemelen o kizin yorumunun beni rahatsiz ettigini algilayamadi ya da kizin yazdigi seyin abes oldugunu dusunmedi. Aman saka yapmistir ya diyip gecmistir. Ama benim takildigim nokta da tam olarak o. Boyle bi sakayi makul gormuyorum.
Negüzel işte adam kızı bitarafına takmamış :) madem böyle düşünüyorsun bence boşuna düşünme bu konuyu. Kendin söylüyorsun benim kırılacagımı kızacagımı akıl edememiştir diye. Kızı çok önemsese görme diye kaldırırdı zaten.
Bence yaptığı yorum çok laubalice. Ben rahatsızlığımı belli ederdim sanırım yumuşak bir üslupla. Erkek arkadaşınızla fotoğrafınız falan varmı profilinde, ya da sizinle birlikte olduğunu belirten bir şey?
O zaman laubalice bi hareket bence. Tamam herkesin rahatsız olmayacağı birşey belki de kız bu tarz şeyleri kafasına takmayan, rahat birisi. Ama yorum yazdığı kişi o kadar rahat mı diye bi düşünmek gerekir illaki. Madem ki arkadaşı, asıl onun düşünmesi gerekir zaten, arkadaşı olarak.Beraber fotografimiz yokama sevgilisi oldugunu eminim biliyordur. Baya eminim bu konuda yani.