Erkek arkadasimin fotografina gelen yorum

ay bende arkadaşlarım çok şık fln olduklarında uv vov tanışalım mı fln derim ama sevgilisi varken değil. yani onlara nasıl davranıcağımı bilirim. arkadaşım rahatsız olmayabilir ama sevgilisi olabilir diye düşünürüm. hoş değil ama bence sen sevgiline bişey deme. boşver. o kişide yapsın yorumu. öyle insanların çok ta iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. kötü niyetli değilse bile düşüncesiz bence.

İnstagramda medeni durum yazıyor mu ki? Kız nerden bilsin sevgilisi olduğunu? Adam çift olarak da resminizi koymamış anladığım kadarıyla. Olsaydı konunuzda belirtirdiniz heralde.

+1

Burda erkek arkadaşınızın bir hatası yok ki. Kızın patavatsızlığı. Erkek arkadaşınıza hesapvari olmayan bir uslupla işi şakaya vurarak takılın.. verdiği tepkilere bakın çokta büyütmeyin sonra eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren siz olursunuz alimallah

Burda erkek arkadaşınızın bir kabahati yok ki. Kızın patavatsızlığı. Erkek arkadaşınıza hesapvari olmayan bir uslupla işi şakaya vurarak takılın.. verdiği tepkilere bakın çokta büyütmeyin sonra eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşüren siz olursunuz alimallah..

Listesindeyse tanışmıyorlar mıdır zaten. Belki gerçekten de kız çok iyi çıktığını söylemek için böyle bir şaka yapmıştır. Ben de eşime yapıyorum çok şık olduğunda oo artist ismin ne senin gibi... tabii ikisi kıyaslanamaz ama densiz bir şaka olabilir

E sen cevabini vermissin. Karsidaki erkegi cozmussun, suphen de yok.
Sakayi makul gormuyorsan,konusacaksin..
Herkesin Saka anlayisi farklidir

Ben sizin yerinizde olsam yorumun screenshotını alır gönderiridim sevgilinize. cunku ben de bu konularda kıskanc degilim ancak benim de sinirime dokunan seyler olmustu ben gormezden geldim ne ugrasıcam diye dusundum ama ben böyle davranınca beni umursamaz zannetti bu sefer erkek arkadasım da rahat davranmaya basladı hıc hos degil bu durumun ilerisi bence gördugunuzu belli edin mutlaka sonra sizi rahat zannedip iyice salıyorlar

kusura bakmayın baya geç cevap veriyorum ama kişisel sorunlardan dolayı ancaka girebildim kkya.

öncelikle kızın arkadaşı olduğunun ve şaka yaptığının farkındayım zaten. sorun burdaki şakanın üslubu. evet güzel çıkan fotoğrafların altına bu tarz yorumlar yapılır espirisine ama sevgilisi olan birine yapmak bence laubali bir davranış. ayrıca instagramda medeni durum yazmıyor ama kız sevgilisi olduğunu biliyor erkek arkadaşımın, erkek arkadaşım kıza fotoğrafımı bile göstermiş hatta. hani bilmiyor olsaydı yine tamam ama bile bile yazmak da ne bileyim yani. çok samimi arkadaşları bile bu tarz şakalar yapmaz.

sevgilimle de konuştum, o kızın üslübu öyle dedi yıllardır tanırım art niyeti olduğunu düşünmüyorum dedi, üslubu öyle dediğine göre kim bilir daha ne sözler söyledi kız bundan başka. ben de biri bana öyle yorum yapsa sen rahatsız olmaz mısın diye sordum, yakın bi arkadaşınsa kızmazdım sonuçta seni uzun zamandır tanıyan birinin bunu demesinde art niyet aramazdım dedi.

meselenin art niyet olmadığını bir türlü anlatamadım, yani mesela ağzı biraz bozuk bi kız yakın arkadaşı olsa gelip oo yavrum bize gelsene falan diye yorum yapsa o zaman yine kızmamam lazım aynı mantıkla, çünkü yakın arkadaşı art niyeti yoktur onun da aynı şekilde. yakın arkadaşsa üslup önemli değil. kaldı ki kız benim sevgilisi olduğumu bile bile yorum atmış, neresi art niyet değil bunun?

açıkçası bu olay beni biraz soğuttu, hem olayı normal bulması, hem kızın üslubunun öyle olmasından rahatsız olmaması hem de aynısı bana olsa hiç rahatsız olmayacak olması yüzünden biraz soğudum. bundan sonra zaten isterse biri gelip kucağına otursun ağzımı bile açmayacağım. o kadar soğudum yani.

not: bu arada soranlar olmuş beraber fotoğrafınız yok mu diye, sevgilim sosyal medyaya çok fotoğraf koymaz en son geçen yıl koymuş yani. beraber fotoğrafımız da profilinde yok. kendim koy da demek istemiyorum istese gayet koyabilir. demek ki gerek görmüyor bir de sevgilimle fotoğrafım olsun falan dememiş. bu da ayrı bi mesele ya neyse. (fotoğraf olmasa da kız beni biliyor, kıza anlatmış)

Bende ikinizin beraber hiç fotoğrafınızın olmamasına takıldım?
Neden ilişkisi yokmuş gibi davranıyor.
Konuya gelirsek gayette haklısınız,üslup önemli tabiki..iyi o zaman art niyet yok diye herşeyi söyleyelim olur mu öyle şey.

Çok abartıyorsunuz. Yorumda bir şey yok. Ayrıca bazı insanlar ilişkilerini herkese duyurmayı sevmiyor. Ben de eşimle fotoğraf yüklemezdim çünkü neden yükleyeyim. Kime ne benim özel hayatımdan, ilişki bitince rezillik oluyor bu sefer. O fotoğraflar tek tek siliniyor, saçma geliyor bana bilmiyorum. Yorumda da uff yavrum filan yazmamış kız. Tanışalım mı klasik bir espri. Bu kadar abartacak bir şey göremiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…