+1Ne kadar düşünmüşsün üzerine.
Sevgilinden eminsen sorun yok, belki hiç takmadı o yüzden de silmedi. Ben olsam şakayla karışık "ooo kanka tanıştın mı kızla" diye laf çarparım biraz tepkisini ölçmek biraz da rahatsız olduğumu belirtmek amacıyla. Sonra da unutulur gider zaten. Siz de çok üstünde durup, kendinizi doldurmayın bence, eğer genel olarak sevgilinizin hareketlerinden şüpheniz yoksa tabii.
Merhaba herkese.
Oncelikle konuya girmeden once genel olarak kiskanc bir insan olmadigimi soylemek istiyorum. oyle her gereksiz detayi bile kiskanan bir insan degilim yani.
Erkek arkadasim instagrami cok kullanmaz, toplamda 7-8 fotografi falan vardir. En son bir arkadasinin nisanina gitmisti ve o gunden tek cekildigi bi fotografini yuklemis. Bir kiz da fotografa "tanisalim mi" diye yorum yapmis. Acikcasi biraz sinir oldum, hatta biraz degil baya. ben bu tarz yorumlari hic hos bulmuyorum. Kizin profiline baktim karsilikli takiplesiyorlar. Arkadasi sanirim. Ama bana gore arkadasligin bile bu tur konularda siniri olmali. Mesela cok guzel/iyi cikmissin tarzi bir yorum olsa asla takilmazdim ama sevgilisi olan bir erkege boyle bir yorum yazmak bana gore hic hos degil. Kizla samimi olduklairni da sanmiyorum cunku samimi oldugu butun arkadaslarini taniyorum ve bu kizdan hic bahsetmemisti. Bir de kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis. Yorumu okumasam belki buna takilmazdim ama okuduktan sonra bunu farketmek biraz garip geldi.
Gereksiz yere mi takiliyorum bilmiyorum ama gercekten sinir oldumtam olarak kiskanclik da diyemem ama garip bi his iste. siz olsaniz ne hissederdiniz?
E sen cevabini vermissin. Karsidaki erkegi cozmussun, suphen de yok.9 aydir birlikteyiz ve onu biraz olsun cozdugumu dusunuyorum. Gercekten oyle yedekte dursun erkegi falan degil kesinlikle. kibar saygili ve kiz arkadaslari cok olsa da onlarla cizgiyi asmayan birisi ben varken de baskasiyla ilgilenmeyecegini defalarca kanitlamistir. Tek sevmedigim ozelligi ise fazla umursamaz olmasi. Muhtemelen bu da onun bir sonucu. Cok ince dusunemiyor yani klasik erkeklerin duz dusunmesi sorunu. Muhtemelen o kizin yorumunun beni rahatsiz ettigini algilayamadi ya da kizin yazdigi seyin abes oldugunu dusunmedi. Aman saka yapmistir ya diyip gecmistir. Ama benim takildigim nokta da tam olarak o. Boyle bi sakayi makul gormuyorum.
kusura bakmayın baya geç cevap veriyorum ama kişisel sorunlardan dolayı ancaka girebildim kkya.
öncelikle kızın arkadaşı olduğunun ve şaka yaptığının farkındayım zaten. sorun burdaki şakanın üslubu. evet güzel çıkan fotoğrafların altına bu tarz yorumlar yapılır espirisine ama sevgilisi olan birine yapmak bence laubali bir davranış. ayrıca instagramda medeni durum yazmıyor ama kız sevgilisi olduğunu biliyor erkek arkadaşımın, erkek arkadaşım kıza fotoğrafımı bile göstermiş hatta. hani bilmiyor olsaydı yine tamam ama bile bile yazmak da ne bileyim yani. çok samimi arkadaşları bile bu tarz şakalar yapmaz.
sevgilimle de konuştum, o kızın üslübu öyle dedi yıllardır tanırım art niyeti olduğunu düşünmüyorum dedi, üslubu öyle dediğine göre kim bilir daha ne sözler söyledi kız bundan başka. ben de biri bana öyle yorum yapsa sen rahatsız olmaz mısın diye sordum, yakın bi arkadaşınsa kızmazdım sonuçta seni uzun zamandır tanıyan birinin bunu demesinde art niyet aramazdım dedi.
meselenin art niyet olmadığını bir türlü anlatamadım, yani mesela ağzı biraz bozuk bi kız yakın arkadaşı olsa gelip oo yavrum bize gelsene falan diye yorum yapsa o zaman yine kızmamam lazım aynı mantıkla, çünkü yakın arkadaşı art niyeti yoktur onun da aynı şekilde. yakın arkadaşsa üslup önemli değil. kaldı ki kız benim sevgilisi olduğumu bile bile yorum atmış, neresi art niyet değil bunun?
açıkçası bu olay beni biraz soğuttu, hem olayı normal bulması, hem kızın üslubunun öyle olmasından rahatsız olmaması hem de aynısı bana olsa hiç rahatsız olmayacak olması yüzünden biraz soğudum. bundan sonra zaten isterse biri gelip kucağına otursun ağzımı bile açmayacağım. o kadar soğudum yani.
not: bu arada soranlar olmuş beraber fotoğrafınız yok mu diye, sevgilim sosyal medyaya çok fotoğraf koymaz en son geçen yıl koymuş yani. beraber fotoğrafımız da profilinde yok. kendim koy da demek istemiyorum istese gayet koyabilir. demek ki gerek görmüyor bir de sevgilimle fotoğrafım olsun falan dememiş. bu da ayrı bi mesele ya neyse. (fotoğraf olmasa da kız beni biliyor, kıza anlatmış)