Merhaba herkese.
Oncelikle konuya girmeden once genel olarak kiskanc bir insan olmadigimi soylemek istiyorum. oyle her gereksiz detayi bile kiskanan bir insan degilim yani.
Erkek arkadasim instagrami cok kullanmaz, toplamda 7-8 fotografi falan vardir. En son bir arkadasinin nisanina gitmisti ve o gunden tek cekildigi bi fotografini yuklemis. Bir kiz da fotografa "tanisalim mi" diye yorum yapmis. Acikcasi biraz sinir oldum, hatta biraz degil baya. ben bu tarz yorumlari hic hos bulmuyorum. Kizin profiline baktim karsilikli takiplesiyorlar. Arkadasi sanirim. Ama bana gore arkadasligin bile bu tur konularda siniri olmali. Mesela cok guzel/iyi cikmissin tarzi bir yorum olsa asla takilmazdim ama sevgilisi olan bir erkege boyle bir yorum yazmak bana gore hic hos degil. Kizla samimi olduklairni da sanmiyorum cunku samimi oldugu butun arkadaslarini taniyorum ve bu kizdan hic bahsetmemisti. Bir de kiz sevgilimin butun fotograflarini begenmis. Yorumu okumasam belki buna takilmazdim ama okuduktan sonra bunu farketmek biraz garip geldi.
Gereksiz yere mi takiliyorum bilmiyorum ama gercekten sinir oldum
tam olarak kiskanclik da diyemem ama garip bi his iste. siz olsaniz ne hissederdiniz?