İki yıllık bir beraberliğimiz var sevgilimle. Ailesiyle arkadaşlarıyla filan tanışıyorum. Okul bu yıl bitiyor nişanlanacağız.Sorum şu: aaramızda yüzeysel bi yakınlaşma oldu fakat ilişkiye girmek değil. 3 aydır farklı şehirlerdeyiz bana zaten seni özledim diyordu sürekli. Geldi olduğum şehre aynı gün akşam dönüş yapacak. Üç saat konuştuk hasret giderdik. Sonra yalnız kaldık dışardayız bu arada kimse yoktu. Öptü beni sonra eliyle eteğimi zorladı. Elini tuttum hareketini engelledim. Çok özledim seni 3 aydır her anlamda özledim dedi bu defa eliyle göğsüme dokunmaya çalıştı. Nefes nefese kaldı . Çok şaşırdım tamam evde aramızda bir yakınlaşma oldu daha önce fakat Dışarda böyle bir hareketi hiç olmadı.kimsenin olmayışına mı ya da 3 aydır bi kere bile görüşmediğimizden mi bilmiyorum. Hadi bi yere gidelim bi otele dedi. Ben istemedim. Ne tepki vermem gerekti o an ne düşündüm bilmiyorum şaşkındım. Hem onu istedim. Hem de kendime yediremedim otele gitmeyi.Sonra da dedi ki
“Eğer seninle konuşmadan sohbet etmeden hasret gidermeden, sana bu şekilde yaklaşmış olsaydım kendimi art niyetli görürdüm çok özledim üç aydır” dedi. Şimdi ben ne anlamalıyım? . Diğer yanım sevdiğini biliyor? Sizce? Bana bir fikir verin? Ve lütfen seviyeli yorumlar yapın
“Eğer seninle konuşmadan sohbet etmeden hasret gidermeden, sana bu şekilde yaklaşmış olsaydım kendimi art niyetli görürdüm çok özledim üç aydır” dedi. Şimdi ben ne anlamalıyım? . Diğer yanım sevdiğini biliyor? Sizce? Bana bir fikir verin? Ve lütfen seviyeli yorumlar yapın
Son düzenleme: