en sonunda delirecegim heralde

eşim aradı azönce aglamış sesinden belli onada üzülüyorum ama yoruldum yaa üzülme diyor üzülme nasıl üzülmeyeyim
üzülüyosa o da bundan sonra ona göre davransın..
onlar abi kardeşler evet ama artık aynı evde yaşamıyolar ki kasaları ortak olsun...
çok saçma..

Sen öncelikle evde olan sayılı hem de ihtiyacınız olan paradan bir habersin, eşin veriyor, alıyor, ayarlıyor senin sonra haberin oluyor.
Bu da önemli bir sorun bence.
Bir kadın eve giren paranın ne olduğunu bilmez mi?
eşime sorunca açmı bırakıyorum diyor allah var 4 5 senedir bişey almadı kendine hep bana evine harcar

defalarca yasadık buna banzer olayları deliliğe vurdum falan ama nafile arsızlar bi kere anlatılmaz yaşanır
Ynai ben olsam rızkımı kimseye yedirmezdim.Sizde var mı o dediğiniz telefondan ya da eşinizde yazık ne şartlar altında çalışıyor birde ukela elti ve kaynın borcunu öde iyimiş yazık etmeyin kendinize güzelce eşinize anlatın.Üzülme demeyle olmuyor insan ister istemez üzülür.Ben yiyemedim buyur sen yemek demek gibi bu şey iyi niyetiniz fazlasıyla kullanılıyor.

eşime sorunca açmı bırakıyorum diyor allah var 4 5 senedir bişey almadı kendine hep bana evine harcar
klasik erkek lafı yani " aç mısın, açıkta mısın?" kadın hesap sormasın evine de bakar, kardeşine de bakar.
Bunu da sen haklı gerekçe olarak görüyorsan sorun yok ama benim mantığıma ters.
Ben eşimin cebindeki parayı bilirim. Bilmek isterim.

geçen yaz kaynım eşimin hattına telefon aldı ama sonradan haberim oluyor neyse karşı çıktım tabi tartışma oldu
eşim ben kardeşime güvendim öder dedi ama anca 500 600 tl yi ödedi sonra telefonu da sattı ondan sonra yok tık kesildi
neyse telefonu kapattılar tabi ben zannediyorum ki kaynım ödeyecek ama ödememiş
abisine abi düğün falan çok masrafım oldu sen kapat ben sana öderim demiş
eşim de düğünde bişey takamadık ve hediye alamadık falan diye silmiş borcunu tabi benim yine haberim yok
6 7 aydır ses de olmayınca ödeniyor sanıyorum
bugun icradan kagıt geldi
eşimi aradım dedim iste kardeşinden dedim
ben sildim o borcu dedi kalakaldım sesim titreyerek nasıl dedim eşimin de sesi bozuldu sen takma kafana ben halledecem dedi kapattı
zaten sıkıntılıyız eşim haftalık sistemiyle çalışiıyor
geçen cumartesi komple kiraya verdik bu hafta faturalar ve ihtiyaçlar var birde kombi yaptırılacak ama şu an tek kuruş para yok
inanın yoruldum zaten kaynımın düğünde kp der 500 tl yi aldı ve geri vermedi neymiş abisiymiş o kadar yardımı olacakmış
ya inanın ailesine yedirdiği parayla bi ev peşinatı birikirdi bişey söyleyince kavga çıkıyor huzurumuz bozuluyor söylemesem içim sıkılıyor
bu adam gözükara lafını sözünü bilen adam ama ailesine bişey diyemiyor
bıktım artık gercekten bıktım sadece yazmak paylaşmak istedim yoksa delirecem yani 2850 tl lik hediye olurmu ki kendisi 1600 maas alan kira ödeyen biri
şuan kaynımın elinde 10000 tl ye yakın altın ve para var istese öderdi
eşinin ve çocuğunun rızkını kardeşinin keyfi için harcayan bir kocaya sahipsen evinize daha çok haciz gelir. eşin çok az maaş alsa bile aldığı parayı sana ve çocuğuna harcasa gül gibi geçinip gidersiniz. ama eşin aldığı az parayı bile gidip hemen kardeşine anasına babasına verirse beliniz asla doğrulmaz

Ynai ben olsam rızkımı kimseye yedirmezdim.Sizde var mı o dediğiniz telefondan ya da eşinizde yazık ne şartlar altında çalışıyor birde ukela elti ve kaynın borcunu öde iyimiş yazık etmeyin kendinize güzelce eşinize anlatın.Üzülme demeyle olmuyor insan ister istemez üzülür.Ben yiyemedim buyur sen yemek demek gibi bu şey iyi niyetiniz fazlasıyla kullanılıyor.
haklısın ama daha yeni yeni düzeliyor eşimle aramız bilmiyorum bu sefer ya tamamen kopar ipler yada ...eşimden memnunum Allah var karı kız olayı yok geziyim tozuyum da demez bi sigarası var merhametli dirde ama onunda sinirleri harap oldu ta çocuklugundan beri evin yükü eşime yüklenmiş şaşırdım inanın dedim aşkım annen baban ama az mesafe koy o zamanda yine kızıyor

Bu maddi açıdan çok manevi açıdan yıpratıcı bir sorun bence. Tartışmalar, gizler, arada kalmalar.. İkiniz için de zor.

klasik erkek lafı yani " aç mısın, açıkta mısın?" kadın hesap sormasın evine de bakar, kardeşine de bakar.
Bunu da sen haklı gerekçe olarak görüyorsan sorun yok ama benim mantığıma ters.
Ben eşimin cebindeki parayı bilirim. Bilmek isterim.
bende bilirim geliri gideri ama ama ödeniyor dedi ben de sandım ki kaynım ödüyor meger sigara parasından başkasından borç alıp ödemiş

bende bilirim geliri gideri ama ama ödeniyor dedi ben de sandım ki kaynım ödüyor meger sigara parasından başkasından borç alıp ödemiş
gözlerini kapatır, teslim olursan "aç değilim, açıkta değilim" dersen olası bir sonuç.

Gereğinden fazla yapılan iyilik, bir süre sonra iyilik olmadan çıkıp, görev halini alıyor. Kardeşte olsa iyilik yapılan kişi, bu böyle maalesef. Bundan sonrası için, eve giren çıkan her bir kuruşun hesabını isteyin eşinizden.

gözlerini kapatır, teslim olursan "aç değilim, açıkta değilim" dersen olası bir sonuç.
ne diyeyim ki çabası nı çırpınışı görüyorum 2 düğün oldu kendine değil bana aldı kaynımın düğünü ne de görümcemin düğününede günlük gömlegi pantolonuyla gitti geçen canım pizza çekti tv de görünce gitmiş getirmiş

Gereğinden fazla yapılan iyilik, bir süre sonra iyilik olmadan çıkıp, görev halini alıyor. Kardeşte olsa iyilik yapılan kişi, bu böyle maalesef. Bundan sonrası için, eve giren çıkan her bir kuruşun hesabını isteyin eşinizden.
eşim maço bide sinirli biri oldu bişey dediğime pişman oluyorum konuşmuyor günlerce zaten hap bana verir haftalıgını ben istedikçe ver diye ama inanın yetişemiyoruz 400 kira faturalar sigara mutfak çocuk bide taksitimiz var

ne diyeyim ki çabası nı çırpınışı görüyorum 2 düğün oldu kendine değil bana aldı kaynımın düğünü ne de görümcemin düğününede günlük gömlegi pantolonuyla gitti geçen canım pizza çekti tv de görünce gitmiş getirmiş
yani güzel ama yine de daha çok dikkat et evin ekonomisine. bir de zorlanıyorsunuz..

yani güzel ama yine de daha çok dikkat et evin ekonomisine. bir de zorlanıyorsunuz..
hiç destegimiz yok ki destek de beklemedik ama eşimin ailesi 10 20 ne koparsak kar diye bakıyorlar ya bıktım benim haberim yokken veriyor

eşim maço bide sinirli biri oldu bişey dediğime pişman oluyorum konuşmuyor günlerce zaten hap bana verir haftalıgını ben istedikçe ver diye ama inanın yetişemiyoruz 400 kira faturalar sigara mutfak çocuk bide taksitimiz var

Bu erkeklerin hanımlarına karşı ben maçoyum havalarına girmelerine de hastayım. Maço olan adam şu an ağlamak yerine, gider söke söke alır o parayı kardeşinden. Siz kira, fatura, çocuk masrafıyla kıt kanaat ederken, kardeşin orada bencilce bu davranışlarına ses çıkarmayan adam maço değil, pısırıktır benim gözümde. Lütfen kusura bakmayın.

Evlenince annesini babasini kardeslerini bir yana esini de bir yana koyabilen aradaki dengeyi kurabilen akilli normal diyebilecegimiz bir erkek yok muuu? Ya nedir bu aile duskunleri. Neden evlendikten sonra once esim kendi evim gecimim huzurum diyemiyorlar bizim bu egolari tavan yapmis ama pisirik erkeklerimiz. Bir maasla kendi yeni kurdugu ailesine mi yetecek yoksa annesine babasina kardeslerine mi? Nasil erkek cocuklari yetistiriyoruz toplum olarak

Bu erkeklerin hanımlarına karşı ben maçoyum havalarına girmelerine de hastayım. Maço olan adam şu an ağlamak yerine, gider söke söke alır o parayı kardeşinden. Siz kira, fatura, çocuk masrafıyla kıt kanaat ederken, kardeşin orada bencilce bu davranışlarına ses çıkarmayan adam maço değil, pısırıktır benim gözümde. Lütfen kusura bakmayın.
eşim artık isteyemem dedi inanın sıkıntıdan kötü değildir kocam çok çekmiş hep hevesi kalmış gençliği kaynımın biraz vicdanlı olması lazımda ama neyse

Evlenince annesini babasini kardeslerini bir yana esini de bir yana koyabilen aradaki dengeyi kurabilen akilli normal diyebilecegimiz bir erkek yok muuu? Ya nedir bu aile duskunleri. Neden evlendikten sonra once esim kendi evim gecimim huzurum diyemiyorlar bizim bu egolari tavan yapmis ama pisirik erkeklerimiz. Bir maasla kendi yeni kurdugu ailesine mi yetecek yoksa annesine babasina kardeslerine mi? Nasil erkek cocuklari yetistiriyoruz toplum olarak
eşimin ailesinde işler şöyle ilerlemiş kp der her yaz tatillere gider eve para bırakmazmış eşim kaynımda ortaokuldan beri çalışıp babları tarafından paralarına el konulmuş kv de dersen kadının psikoloji darlık dayak ve kp derin hovardalıkları yüzünden bozulmuş bu böyle yani kaynımdan da alıyor lar bazen ama kaynımın maaşı az ve düğünü kendi krediyle çekti yaptı ya isteslelerde kaynım vermiyor ama arada eltimin haberi yokken 10 20 tl veriyor annesine kendine harca diye görümcemde evleninceye kadar çelıştıgını verdi babasına

X