en sonunda delirecegim heralde

kaynınında yemeği yok yemeğe 3000 lira telefonla gider konuşmaya.....pes valla...şöyle durumu olmayıp sırf hava atmak için maaşının bilmem kaç katı telefon alanlara sinir oluyorum...inşallah eşin akıllanır..

kaynınında yemeği yok yemeğe 3000 lira telefonla gider konuşmaya.....pes valla...şöyle durumu olmayıp sırf hava atmak için maaşının bilmem kaç katı telefon alanlara sinir oluyorum...inşallah eşin akıllanır..
inşallah

Kaynınla konuşsan icra kağıdı geldi desen vermez mi? Eşine de yazık nasıl yetişecek :KK43: Ama artık dur demesi lazım kendi evi var çocuğu var. Allah yardımcınız olsun

Kaynınla konuşsan icra kağıdı geldi desen vermez mi? Eşine de yazık nasıl yetişecek :KK43: Ama artık dur demesi lazım kendi evi var çocuğu var. Allah yardımcınız olsun
yapamam ben kötü olurum kv de başlar hemen üzerime saldırmak için tetikte bekliyor zaten

Hov
eşimin ailesinde işler şöyle ilerlemiş kp der her yaz tatillere gider eve para bırakmazmış eşim kaynımda ortaokuldan beri çalışıp babları tarafından paralarına el konulmuş kv de dersen kadının psikoloji darlık dayak ve kp derin hovardalıkları yüzünden bozulmuş bu böyle yani kaynımdan da alıyor lar bazen ama kaynımın maaşı az ve düğünü kendi krediyle çekti yaptı ya isteslelerde kaynım vermiyor ama arada eltimin haberi yokken 10 20 tl veriyor annesine kendine harca diye görümcemde evleninceye kadar çelıştıgını verdi babasına
hovardalik yapan babaya bir de para mi veriyorlar? Ne babalardan ne evlatlar yetisiyor

yapamam ben kötü olurum kv de başlar hemen üzerime saldırmak için tetikte bekliyor zaten

Kv oğlunu bu kadar mı düşünmüyor? Ödeyebilecek durumda olsanız eve kağıt gelmez hiç düşünmüyorlar mı? Kv durumu nasıl onlar destek çıkmaz mı? Eşinede üzüldüm ama çok üstüne gitme inşallah bir daha yapmaz böyle bişey

Kv oğlunu bu kadar mı düşünmüyor? Ödeyebilecek durumda olsanız eve kağıt gelmez hiç düşünmüyorlar mı? Kv durumu nasıl onlar destek çıkmaz mı? Eşinede üzüldüm ama çok üstüne gitme inşallah bir daha yapmaz böyle bişey
kv de yarı aç yarı tok geziyor kadın alışmış kabul etmiş bide para göz olmuş yokluktan ötürü parası olsada harcamıyor saklıyor bi tuhaflar anlatılmaz yani çocukları sermaye gibi görüyorlar

ya düğün hediyesi olarak görüp geçin bence..
çok uzatmaya gerek yok bu konuyu..
ama ilerisi için konuşma yapabilirsiniz. elbette elini ailesinin üzerinden çekmesin sizde kendi ailenize destek olun ama kendiniz zorlamadan..

ya düğün hediyesi olarak görüp geçin bence..
çok uzatmaya gerek yok bu konuyu..
ama ilerisi için konuşma yapabilirsiniz. elbette elini ailesinin üzerinden çekmesin sizde kendi ailenize destek olun ama kendiniz zorlamadan..
tamam zaten eşime bişey demedim ben sildim hediye verdim diyince buraya yazıp rahatlamak istedim sadece eşime kızıp bagırıp küssem de olan olmuş yani hani durumu olsa ailesi ama

tamam zaten eşime bişey demedim ben sildim hediye verdim diyince buraya yazıp rahatlamak istedim sadece eşime kızıp bagırıp küssem de olan olmuş yani hani durumu olsa ailesi ama

ben sizi çok iyi anladım.. olan olmuş boşa kendinizi üzmeyin diye dedim bunu.. inanın dünya malı dünyada kalıyor.. artık geleceğe bakın.. inş sıkıntılarınız tez vakitte hayırlısıyla biter..

ben sizi çok iyi anladım.. olan olmuş boşa kendinizi üzmeyin diye dedim bunu.. inanın dünya malı dünyada kalıyor.. artık geleceğe bakın.. inş sıkıntılarınız tez vakitte hayırlısıyla biter..
inşallah

yokk ben eşimin ailesinden kurtulamayacam tamam ailesi silsin demiyorum ama küçük kaynım yine bize gelecekmiş hafatnın enaz 3 günü onlardan birini görmekten bizde kalmalarından bıktım aynı şehirde 30 dk lık yürüme mesafesindeyiz bıktım yaa

bugün eşim işe giderken icra dan gelen kagıdı istedi bende verirken galiba h....nin bu olaydan haberi yok geçen bana yenge siz bize düğünde bişey takmamışsınız galiba diye sordu dedim eşimde sen ne dedin dedi ben eşimle kardeşi arasında ben hiç sormam o şeyleri karışmam da dedim eşim para taktık ya dedi ama bozuldu sizce kardeşine söyler mi kız inkar ederse falan pişman oldum

kızlar eşimle bu konuyu hiç konuşmuyoruz oldukca sıkıntılı ve mahcup işe giderken sen üzülme ben halledecem telefon açacagım taksite böldürecem olan oldu artık bi daha olmasına izin vermeyecem falan dedi ama icra kagında 7 iş günü içinde ödenmesi lazım yazıyor du sizce taksite bölerler mi bu hak mı bilmem ama haksa kaynıma helal etmiyorum rızkımdan kesip onun borcunuzu ödeyecez :KK43:

X