- Konu Sahibi sassyassyy
-
çogunluk türbana mı karşı ? Herhalde kafanız güzel sizin bu çoğunluk nerde ? Hadi diyelim ki öyle o çoğunluk Allahın ayetine mi karşı ? Haram ve helal bir şeyi kıyaslayacak kafayla tartışmaya dahi girilmez. Vay halinize yaniNiye gerginsiniz bu kadar
Konu açmak demek konunun saptirilmasini milletin ahlak dersi vermesini susup izlemek anlamına gelmiyor
Siz diyorsunuz ki çoğunluk rahatsızsa siz hatalisiniz ve ona uymak zorundasınız bu bir genellemedir
Arkadaslar da diyor ki peki çoğunluk türbana da karşıysa onlarda mı haklı ve doğru
Soru net ve basit
Sinir yapmaya lüzum yok sakin
Ahahah sicak diye cikmadin ama senin gibi ilk okul mezunlari konumu tam okumadan yorum yapti yazikOnun beyni öyle çalışıyor eve erkek atmak olarak algılıyor boş ver fikir ne ise zikir de odur derler
Ya sen Allahın ayetiyle neyi kıyaslıyorsun siz nasıl insansınız kardeşimNeden hakaret edip duruyorsunuz? Az once yazdiginiz yorumlarda toplum bir hareketten rahatsiz oluyorsa bireyin o davranisi surdurmemesi gerektigini savundunuz. Baska bir toplum basortusunden ve temsil ettigi dusunce akimindan hazzetmeyebilir. Burada basortulu birey basortusunu cikarmali midir size gore? Sonucta gene bir topluluktan bahsediyoruz.
Haram ve helal size gore, konu sahibinin hangi dini tercih ettigini bilmiyoruz. Dini yorum da yasak bu arada.çogunluk türbana mı karşı ? Herhalde kafanız güzel sizin bu çoğunluk nerde ? Hadi diyelim ki öyle o çoğunluk Allahın ayetine mi karşı ? Haram ve helal bir şeyi kıyaslayacak kafayla tartışmaya dahi girilmez. Vay halinize yani
Ovv vurdu taça çıktı topAhahah sicak diye cikmadin ama senin gibi ilk okul mezunlari konumu tam okumadan yorum yapti yazik
çogunluk türbana mı karşı ? Herhalde kafanız güzel sizin bu çoğunluk nerde ? Hadi diyelim ki öyle o çoğunluk Allahın ayetine mi karşı ? Haram ve helal bir şeyi kıyaslayacak kafayla tartışmaya dahi girilmez. Vay halinize yani
valla bravo sana Allah carsina pazar versin oyleyse...Yine çomarlanmış forum.
Hele bir de burası Türkiye beğenmiyorsan başka yere git demeleri yok mu?
O zaman ben de diyorum, hala erkek arkadaşımızı eve atmamız gayet yasal, atıyoruz da çatır çatır sevişiyoruz da, çatlayın. Yasak olduğu yerde yaşamak istiyorsanız Yallah Arabistan'a.
Benim soyle bir teorim vardir , bi tarz konularda herkes kendini belli ediyor mesela bu konuya da gercekten muhafazakar dusunceli ve muhafazakar hayat suren akli basinda insanlar cok guzel yorumlar yaptilar , bana ters bir hayat ama size de kimse karisamaz dediler.. boyle uzun soluklu nefretle yazanlarin aslinda istedikleri hauat seklinin bu oldugunu ama yasayamadiklari icin bu kadar saldirdiklarini dusunuyorum
Aslinda o da boyle ozgur olmak istiyor , istedigi gibi yasasin kimse karismasin istiyor ama yapamiyor , karsisina yapan biri cikinca da korkunc bir nefretle saldiriyor
Uzucu bir durum aslinda..
Kendi konusuyla nasil celistiginin , disaridan nasil gozuktugunun farkinda bile degil
Astoria bunun psikolojide bi adi var mi?
Inandiginiz Allah'a herkes inanmiyor diyorum ben de. Konu sahibinin de inanip inanmadigini bilmiyoruz. Ayrica gene hakaret ediyorsunuz, insanligimi sorgulamak size kalmadi. Ben gayet saygili bir sekilde dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum sadece.Ya sen Allahın ayetiyle neyi kıyaslıyorsun siz nasıl insansınız kardeşim
Canim fetva durumundan çıkın sakin olun dine kimsenin bir şey dediği yok kapalıyım bençogunluk türbana mı karşı ? Herhalde kafanız güzel sizin bu çoğunluk nerde ? Hadi diyelim ki öyle o çoğunluk Allahın ayetine mi karşı ? Haram ve helal bir şeyi kıyaslayacak kafayla tartışmaya dahi girilmez. Vay halinize yani
Ya sen Allahın ayetiyle neyi kıyaslıyorsun siz nasıl insansınız kardeşim
aa öyle mi o zaman daha mantıklı konuşun. Zaten inandığımız şeyi hükmü kesin o yüzden yoruma açık bir şey yok.Inandiginiz Allah'a herkes inanmiyor diyorum ben de. Konu sahibinin de inanip inanmadigini bilmiyoruz. Ayrica gene hakaret ediyorsunuz, insanligimi sorgulamak size kalmadi. Ben gayet saygili bir sekilde dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum sadece.
Hanimefendi in hanfendi outo çoğunluk alman hanfendi haram helal ne alaka
hoş,hiçbirinin de bizimkiler gibi düşüneceğini sanmıyorum ama...varsayımdan bahsediyor arkadaşlar.
Hükümler kesin olduğu için yoruma dahi açık değil dayatılan birşey de yok!kimse allahın ayetini kıyaslamıyor "kardeşim". siz bana bir şeyi dayatmaya çalıştınız,biz de bu dayatmalar işinize geldiğinde mi oluyor diye sorduk.
Hükümler kesin olduğu için yoruma dahi açık değil dayatılan birşey de yok!
Fetvalık bir şey yok ama siz baya saçmalayıp saptırmaya başladınızCanim fetva durumundan çıkın sakin olun dine kimsenin bir şey dediği yok kapalıyım ben
Mesela diyorum mesela
Ama anlamanız niye böyle sizin
No no nooo hritiyan yahudi farketmez onlarnda dindarlari var degerleri var tek islamda yok dindarlarHanimefendi in hanfendi out
cahil olduğunuz üsluptan belli olduğu için daha fazla muhatap olamayacağam zatenkafa gitti sizde sanırım. unuttunuz neyden bahsedildiğini. daha fazla yazmayın rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?