- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.346
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Tamamen aynı fikirdeyim
Mesela o üye konularına bir bakın öyle açık ki hersey
Mutsuz gergin saldırgan nişanlı var diyor ama sadece sevgilisi bence ve çocuk bunu istemiyor bu onun peşinde
E konu sahibine saldırarak bunu bastırıyor konu sahibi mutlu çünkü
Yani siz cogunluk ne istiyorsa her seyin oyle olmasi gerektigini savunuyorsunuz, dogru mu? Bu dogru bir bakis acisi degil, ayrica cogunlugun her dedigi her zaman en dogrusu olmayabilir.üzgünüm ama bu benim yorumum burda konu açtıysanız her türlü eleştiriyi kabul edeceksiniz biri sizden rahatsız değil bir çok kişi rahatsız ayrıca kendiniz de hata arayın millette değil.
üzgünüm ama bu benim yorumum burda konu açtıysanız her türlü eleştiriyi kabul edeceksiniz biri sizden rahatsız değil bir çok kişi rahatsız ayrıca kendiniz de hata arayın millette değil.
yok yine anlamamışsınız vaktimi alıyorsunuz algılarınızı açın iyi günler.Yani bir semtte hep Almanlar ve ya basörtü takmayan insanlar var ise, basörtülü bir kadin basörtüsünü cikartmali uyum saglamak adina. Dogrumu anladim?
Ben Adler'ciyim
Hep bastırılmış şeylerin ortaya çıkması işte
üzgünüm ama bu benim yorumum burda konu açtıysanız her türlü eleştiriyi kabul edeceksiniz biri sizden rahatsız değil bir çok kişi rahatsız ayrıca kendiniz de hata arayın millette değil.
ya siz ne yobazsınız yoruma açık konu açın sonra olumsuz yorum gelince saldırmaya başlayın yazık valla yazık
Dogru bir noktaya parmak basmissiniz, bunu ben de cok merak ettim ama uye israrla yanitlamiyor.Bak halen rahatsizliktan bahs ediyorsun ve halen benim sorumu cevaplamadin. Basörtüdende rahatsiz olunabilirmi?
yok yine anlamamışsınız vaktimi alıyorsunuz algılarınızı açın iyi günler.
hanımefendi başörtüsü ve sizin konunuzun hiç bi bağlantısı yok siz iyi misiniz ?Ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz.Bak halen rahatsizliktan bahs ediyorsun ve halen benim sorumu cevaplamadin. Basörtüdende rahatsiz olunabilirmi?
Hani babanız demiş ya boş ver kızım takılma komşulara diye. Niye öyle dedigini ben bile şu an çok daha iyi anladım. Sizin de artık anlamış olmanız gerek. Babanızın dedigini dinleyin. Hiçbirşey yapmayın boşverin.hanfendi bakın sakince konuşalım,ben kimseye zarar vermedim. kötü bir şey yapmadım. sadece erkek arkadaşım geldi eve. ha merak ediyorsanız söyleyeyim o gece aramızda bir şey bile olmadı. hayvan gibi uyumuşuz afedersiniz. milleti veya sizi neden ilgilendiriyor? tam olarak neyden rahatsız oluyorsunuz? ya da eleştiri yapacağınız ne var? ben size gelip "aaa tuğba bak bugün pilav yapmışsın ama öyle olmaz bir dahakine makarna yap" diyor muyum? bir zahmet siz veya başkası da benim evime karışmasın.
Dogru bir noktaya parmak basmissiniz, bunu ben de cok merak ettim ama uye israrla yanitlamiyor.
rahatsız oluyorsan burda konu açma açtıysan da işine gelmeyen yorumlara boş yapmasoruya göre cevap verirseniz iyi olur. ben konuyu "erkek arkadaşımı çağırabilir miyim?" diye açmadım. kime yazık olduğu apaçık ortada.
Yine çomarlanmış forum.
Hele bir de burası Türkiye beğenmiyorsan başka yere git demeleri yok mu?
O zaman ben de diyorum, hala erkek arkadaşımızı eve atmamız gayet yasal, atıyoruz da çatır çatır sevişiyoruz da, çatlayın. Yasak olduğu yerde yaşamak istiyorsanız Yallah Arabistan'a.
Algı probleminizi çözün önce. Anlatmayla anlayacak cinsten değilsiniz acı şekilde tecrübe edinmeden bir şeyleri anlarsınız inşallah.O zaman anlat bakalim. Bir soruya cevap vermek niye bu kadar zor? Evet mi hayir mi? Basörtüden rahatsiz olunabilirmi?
rahatsız oluyorsan burda konu açma açtıysan da işine gelmeyen yorumlara boş yapma
Niye gerginsiniz bu kadarrahatsız oluyorsan burda konu açma açtıysan da işine gelmeyen yorumlara boş yapma
pek cok ortsk noktamiz var canim benim babamda cok taninmis biri:) ve benim babam ve annemde hic bunaltmadan buyuttuler bizi herseyimizi rahatlikla anlatip karsilikli konusabildik hamdolsun. Lakin ters canim bazi seyler bunu yasin ilerlediginde anlayacaksin.. siz yine ozorluklara katlanin ve ayri evlerde yasayin yine diyorum abla tavsiyesigenelde insanlar aynı eve çıkarken karşısındaki insanı tanımış oluyor. ilişkide sorun olsa böyle bir şey yapmam zaten. ama her şey normal. felaket tellalı da değilim,en kötüsünü düşünmek için de hayat bence çok kısa. arada bir gelip kalıyor. sürekli beraber vakit geçiriyoruz. okulda otopark sıkıntısı var araba götürmüyorum sabahları beni de alıyor. bunları birleştirince beraber yaşamak daha avantajlı. her sene başkasıyla eve çıkmam merak etmeyin :)
babamın rahatlığı konusu da burada tartışılıp duruyor ama insanlar sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil,değil mi? bizim ailemiz böyle. babam beni sıkarak bir yere gelemeyeceğinin farkında. ben de babama yalan söyleyip sokak köşelerinde evcilik oynamaktansa ona tüm şeffaflığımla yaklaşıyorum. hadi sizin gibi bitireyim mesajı ""
Neden hakaret edip duruyorsunuz? Az once yazdiginiz yorumlarda toplum bir hareketten rahatsiz oluyorsa bireyin o davranisi surdurmemesi gerektigini savundunuz. Baska bir toplum basortusunden ve temsil ettigi dusunce akimindan hazzetmeyebilir. Burada basortulu birey basortusunu cikarmali midir size gore? Sonucta gene bir topluluktan bahsediyoruz.Algı probleminizi çözün önce. Anlatmayla anlayacak cinsten değilsiniz acı şekilde tecrübe edinmeden bir şeyleri anlarsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?