erkek arkadaşımın bende kalmasından rahatsız olan komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye gerginsiniz bu kadar

Konu açmak demek konunun saptirilmasini milletin ahlak dersi vermesini susup izlemek anlamına gelmiyor

Siz diyorsunuz ki çoğunluk rahatsızsa siz hatalisiniz ve ona uymak zorundasınız bu bir genellemedir

Arkadaslar da diyor ki peki çoğunluk türbana da karşıysa onlarda mı haklı ve doğru

Soru net ve basit

Sinir yapmaya lüzum yok sakin
çogunluk türbana mı karşı ? Herhalde kafanız güzel sizin bu çoğunluk nerde ? Hadi diyelim ki öyle o çoğunluk Allahın ayetine mi karşı ? Haram ve helal bir şeyi kıyaslayacak kafayla tartışmaya dahi girilmez. Vay halinize yani

Neden hakaret edip duruyorsunuz? Az once yazdiginiz yorumlarda toplum bir hareketten rahatsiz oluyorsa bireyin o davranisi surdurmemesi gerektigini savundunuz. Baska bir toplum basortusunden ve temsil ettigi dusunce akimindan hazzetmeyebilir. Burada basortulu birey basortusunu cikarmali midir size gore? Sonucta gene bir topluluktan bahsediyoruz.
Ya sen Allahın ayetiyle neyi kıyaslıyorsun siz nasıl insansınız kardeşim

çogunluk türbana mı karşı ? Herhalde kafanız güzel sizin bu çoğunluk nerde ? Hadi diyelim ki öyle o çoğunluk Allahın ayetine mi karşı ? Haram ve helal bir şeyi kıyaslayacak kafayla tartışmaya dahi girilmez. Vay halinize yani
Haram ve helal size gore, konu sahibinin hangi dini tercih ettigini bilmiyoruz. Dini yorum da yasak bu arada.

o çoğunluk alman hanfendi haram helal ne alaka :KK70::KK70::KK70:

hoş,hiçbirinin de bizimkiler gibi düşüneceğini sanmıyorum ama...varsayımdan bahsediyor arkadaşlar.

Yine çomarlanmış forum.
Hele bir de burası Türkiye beğenmiyorsan başka yere git demeleri yok mu?
O zaman ben de diyorum, hala erkek arkadaşımızı eve atmamız gayet yasal, atıyoruz da çatır çatır sevişiyoruz da, çatlayın. Yasak olduğu yerde yaşamak istiyorsanız Yallah Arabistan'a.
valla bravo sana Allah carsina pazar versin oyleyse...

Benim soyle bir teorim vardir , bi tarz konularda herkes kendini belli ediyor mesela bu konuya da gercekten muhafazakar dusunceli ve muhafazakar hayat suren akli basinda insanlar cok guzel yorumlar yaptilar , bana ters bir hayat ama size de kimse karisamaz dediler.. boyle uzun soluklu nefretle yazanlarin aslinda istedikleri hauat seklinin bu oldugunu ama yasayamadiklari icin bu kadar saldirdiklarini dusunuyorum
Aslinda o da boyle ozgur olmak istiyor , istedigi gibi yasasin kimse karismasin istiyor ama yapamiyor , karsisina yapan biri cikinca da korkunc bir nefretle saldiriyor
Uzucu bir durum aslinda..
Kendi konusuyla nasil celistiginin , disaridan nasil gozuktugunun farkinda bile degil

Astoria Astoria bunun psikolojide bi adi var mi?

Ay beni etiketlediğinizi yeni gördüm, bildirim gelmemiş ilginç. Tam olarak emin olamamakla birlikte Freud amcanın Yansıtma adını verdiği savunma mekanizmasına dahil edilebilir diye düşünüyorum. Ha bir tanı olarak veriliyor mu diye sorarsanız, tanı kılavuzu böyle subjektif durumları içermiyor.

Inandiginiz Allah'a herkes inanmiyor diyorum ben de. Konu sahibinin de inanip inanmadigini bilmiyoruz. Ayrica gene hakaret ediyorsunuz, insanligimi sorgulamak size kalmadi. Ben gayet saygili bir sekilde dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum sadece.

Canim fetva durumundan çıkın sakin olun dine kimsenin bir şey dediği yok kapalıyım ben :KK70:

Mesela diyorum mesela

Ama anlamanız niye böyle sizin

kimse allahın ayetini kıyaslamıyor "kardeşim". siz bana bir şeyi dayatmaya çalıştınız,biz de bu dayatmalar işinize geldiğinde mi oluyor diye sorduk.

Inandiginiz Allah'a herkes inanmiyor diyorum ben de. Konu sahibinin de inanip inanmadigini bilmiyoruz. Ayrica gene hakaret ediyorsunuz, insanligimi sorgulamak size kalmadi. Ben gayet saygili bir sekilde dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum sadece.
aa öyle mi o zaman daha mantıklı konuşun. Zaten inandığımız şeyi hükmü kesin o yüzden yoruma açık bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X