- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
-
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
ben o an sinirle beceremiyorsun işte olmayacak olmuyor diye kalktım
Oda bana sende zevk ver o zaman dedi.
her gün jilet zor olmuyor muE tüylerin diken dikenken nasıl erekte olmasını bekliyosunuz anlayamadım yani.size diken diken batsa rahatsız olmuycak mısınız? Adam açık açık söylemiş batıyo diye.neden jiletle temizlemediniz bölgeyi? Ben de jilet kullanıyorum ve hergün temizliğimi yapıyorum.
Zor oluyo ama alıştım artık hergün duşta hallediyorum. Ağdaya başlamıştım 1 ay sonra korona çıktı şansımaher gün jilet zor olmuyor muagda yada lazer daha rahat sanki
Zor oluyo ama alıştım artık hergün duşta hallediyorum. Ağdaya başlamıştım 1 ay sonra korona çıktı şansımaBi daha da gidemedim
Uzatabilsem alıcam da kocam sağolsun uzamasına fırsat vermiyoKendiniz alamaz mısınız?
Tüyler biraz uzarsa ilk hali gibi diken olmuyor ya onu kast etmiş sanırımHem tüylerin batıyor deyip hem de bir daha alma diyerek ironi mi yapmış anlamadım ben?
Ama o görüntü daha kötü değil mi ya? Bence adam karşılık olsun diye eleştiri yapmak istemiş altta kalmamak için. Normal şartlarda bir erkeğin o durumdayken gözü kıl tüy görmez gibi geliyorTüyler biraz uzarsa ilk hali gibi diken olmuyor ya onu kast etmiş sanırım
Haklısınız ama öncesi sonrası var yoksa ilişki sirasinda tuye takılan erkek te bi sorun vardır mutlakaAma o görüntü daha kötü değil mi ya? Bence adam karşılık olsun diye eleştiri yapmak istemiş altta kalmamak için. Normal şartlarda bir erkeğin o durumdayken gözü kıl tüy görmez gibi geliyor
Değil. Bazı erkekler tüylü sever. Tüy de değil gerçi niye yumuşatıyoruz bilmem. İnsanda tüy olmaz kıl olur, kedinin tüyü olur.Ama o görüntü daha kötü değil mi ya? Bence adam karşılık olsun diye eleştiri yapmak istemiş altta kalmamak için. Normal şartlarda bir erkeğin o durumdayken gözü kıl tüy görmez gibi geliyor
gerçekten çok haklısınız. Tüyleri m uzasaydı ben eldiven ile alıyordum. O kadar üzüldümki bana öyle demesineErkek arkadaşınla birbirinize olan yanlış üsluplarinizdan ziyade, bence anestezik bir krem almalısın başka konuda bahsetmiştim. Senelerce jilet belasiyla uğraşan biri olarak bu şekilde kurtuldum. 5 ay falan oldu jilet yapmıyorum. Emla veya jetex kullan. Ben jetex daha uygun olduğu için onu kullandım. 15 ml boyunu al ama pms döneminde uygulama uyuşmuyor. Regl sonrası bir dönem uygula ve sonra ağda ya da epilator ile al. Ben epilator ile yaptım ilk sefer komple. Sonra sadece en üst kısmı epilator altları artık uyusturmadan eldivenle hallediyorum. Jilet konusu sende de öz güven eksikliği yaratacak böyle giderse çünkü.
Sevgilinle birbirinize olan tutumunuz da aşırı yanlış. O kadar saçma bir şekilde birlikte olmuşsunuz ki sanki sırf yapsak da kurtulsak gibi. İkinizde de ne bir istek ne bir şehvet yok gibi. Öyle olunca sen ilk sefer olmasa bile acı çekersin, ilk sefer olması ekstra acını katlamis tabii ki. Onun da bu durumda ereksiyon sorunu yaşaması normal. Biraz birbirinizi özleyin. O arada sen de epilasyon sorununu çözersin, daha güzel bir başlangıç yaparsınız