Erkek arkadaşımın bana şart koşması doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
parayla çalışıyorsun yani. sevgili mi deniliyormuş bu ilişkiye de?

ev sahibini de bir düşün derim bak kiran yaklaşıyorsa. o da herif sonuçta aynısından onda da var.
Gerçekten bu kadar geri kafalı olmak zorunda mısınız? Tamam yaptığım yanlıştır ama bu şekilde söylemek sizce doğru mu? Bu kadar yargılamamanızı tavsiye ederim hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz eminim yakınlarınız vardır.

Ben de öyle düşünüyorum, benim için çok fedakarlık yapmış biri. Ama düşünün ailenizden korkunuz var ve bu kişiyi (siyahi) aileye nasıl dahil ederim, onlara ne derim gibi korkularınız olmaz mıydı? Önerileriniz varsa dikkate almak isterim.
Sizin aileniz sizi elin memleketinde aç bilaç bırakacak kadar çok seviyor parayı, sevgilinize söyleyin 3-5 koklatsın olur bu iş.

Ben de öyle düşünüyorum, benim için çok fedakarlık yapmış biri. Ama düşünün ailenizden korkunuz var ve bu kişiyi (siyahi) aileye nasıl dahil ederim, onlara ne derim gibi korkularınız olmaz mıydı? Önerileriniz varsa dikkate almak isterim.
Siyahi olduğunu yazmışsınız ailesine kabul ettiren evlenen çokta mutlu olanlar var insta da görmüştüm ama sizin konunuz (siyahi) bu kişiyle alakalı değil kendiniz ile alakalı bu (siyahi) arkadaşınız da size nasıl güvenip evlenecek

Mideler konya ovası mubarek 🤷‍♀️

Ailenız de cok garıp
Siz de
Aılenız arknızda bıle degıl. Sevgili olmak yerıne evlenın gıtsın . Hem vatandaslık alırsınız😆 valla bravo o sevgılıye.
Tamam o da bişiler yasıyor ama evlenmeyelım demıyor
O da bişi :KK53:

Cinsellık tercıh edeceksenız evlenın de
Bu işin sonunda karlı cıkın

Son düzenleme:
Siyahi olduğunu yazmışsınız ailesine kabul ettiren evlenen çokta mutlu olanlar var insta da görmüştüm ama sizin konunuz (siyahi) bu kişiyle alakalı değil kendiniz ile alakalı bu (siyahi) arkadaşınız da size nasıl güvenip evlenecek
Aileme bahsettiğimde seni sileriz dediler ben de onlardan korkumla büyüdüm o yüzden ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim hakkında hiçbir fikrim yok

Önerinizi okuduğumda konu sahibinin tavrına baktığımda ciddiye alıp yapabilme ihtimali var gibi görünüyor. Kimsenin pişman olacağı şeyleri yapmasını istemem. Bu cevabınızı hakedıyor olsa bile. Sebebi budur.
Konu sahibinin karşına temiz kalpli bir adam adam çıkarsa, onu kullanırsa daha yazık olur diye düşündüm ben de.

Aileme bahsettiğimde seni sileriz dediler ben de onlardan korkumla büyüdüm o yüzden ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim hakkında hiçbir fikrim yok
Zaten silmişler ki böyle bi durumda kalmışsınız hiç bi destek vermemişler ne maddi ne manevi çok yanlış bi yol izlemek zorunda kalmışsınız aileniz sizi okutmaya gönderiyorsa maddi destek olmalıydı ama olmamışlar sizin seçeceğiniz birey için söz hakkı yinede vardır

Ailemin desteği olsaydı ben böyle olmazdım. Ne zaman bir derdim, sıkıntım olsa paylaşamazdım. Bile isteye düştüğüm bir durum değil

Ailenizin destegi yok, parasiz kaldiginiza gore bursunuz falan da yok ne isiniz var o zaman yabanci bir ulkede? Okulunuz da bitmis, kendinizi dusurdugunuz su duruma katlanmak yerine donun ailenizin evine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X