erkek arkadaşımın arkadaşları:((

peripella03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1
0
1
Sevgili arkadaşlar dört yıllık bi ilişkim var ve her zaman türlü sebeplerden dolayi tartisiriz. Son zamanlarda takildigim konu ise erkek arkadaşımın arkadaşları. Onlarla dışarı çıkması her seferinde sorun oluyor benim için. Onlarla birlikteyken beni unutuyor gibi hissediyorum. Evli arkadaşlarının evine gitmesi de ayrıca beni deli eden bir konu. Sürekli yemeğe gidiyor evli arkadaşının evine.ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışıp karismiycam anlayışlı olacam gibi telkinlerde bulunsam da kendi kendime, sonuç hep aynı hep tartışma. Tartıştıktan sonra gitmekten vazgeçiyor ve ben sakinlesince de pişman oluyorum öyle davrandığım için. Ne yapıcam nasıl davranicam bilmiyorum artik

Bu kadar kıskanıp sorun çıkarılacak hadiseler değil bunlar.
Davranışlarının devamında çok tartışmalar yaşarsınız, hatta iyice de bunaltırsın karşındaki adamı.
Arkadaşlarıyla birlikteyken dolu dolu muhabbet olur, şu olur, bu olur, sizinle iletişim kurmaması çok normal. İnsan arkadaşlarıyla birlikteyken vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyor çoğu zaman.
Ayrıca evli arkadaşına gitmesinin nesinden rahatsızlık duyuyorsun çok merak ettim? Adı üstünde 'evli'. Bar ya da diskoya gitmiyor bekar adamlarla.

evlende bari öyle ye adamın ömrünü böyle hoş olmuyor...

Siz hiç dışarı çıkıp arkadaşlarınızla gezmiyor musunuz ?

Arkadaşlarıyla buluşmasınsan bu denli rahatsız olmanızın altında birşeyler olmalı...

Daha evlenmeden neden sevgilileri bukadar sıkarsınız anlamıyorum.tapusunumu aldınız diyesim geliyor.
Bırakında insanlar biraz nefes alsın.sevgili olmanız demek onun bütün hayatına karışmanız anlamına gelmiyor.

Ben eşimle nişanlıyken dahi sizin sıktığınız kadar sıkmadım.Arkadaşlarıylada görüştü,dışarıda çıktı,yemeğede gitti.
Bugün bunları yapan evlenince neyapar düşünemiyorum.evden dışarı adım atmasına izin vermessiniz galiba.

Benimkde arkadaşlarıylayken daha az arar mesela baslarda sorun ederdim artik etmiyorum o da insan hem boyle anlayisli olduğumu gorunce daha çok memnun kaliyor benden

Bence cok sacma yaptığınız. Birincisi arkadaşlarının yanında beni unutuyor nedir anlamıyorum. Herkese ayrılacak vakit ayrisir. Gicik oluyorum oturduğum masada karısıyla,kocasiyla,sevgilisiyim konusan tiplerden. Arkadasım madem sevgilinle kocanla ilgilencen gelme benim yanıma boyle hayat mı olur be. Ikincisi enim esimin arkadaşları da hep bekar sık sık bize yemeğe gelirler. Yemek yeriz sonra ben onların çayını demlerim ben giderim oturma odasında kitap okurum tv izlerim onlar salonda sohbet eder,birlikte bile otursak ne var ki bunda sorun cikacak anlamıyorum ben. Ya bende bi sıkıntı var Yada sizin düşüncenizde olan insanlarda

Bir cok erkegin yaptigi normal seyler bunlar. Kiskanilacak ve kizacak bir durum yok. Hadi bir ihtimal evli olupta bekar arkadaslarinin evine gitse kizmakta haklisn diyecegm. Rahat olmani tavsiye ederm

sizi çift olarak davet etmıyorlar mı,dört yıllık sevgılısısın sonucta

Herkes sizi elistirmis cevaplarda sanki. Ama tamamen olmasa da biraz beni gordum sizde. Benimde uzun bi iliskim var sevgilim cok gezerdi arkadaslariyla bende cok rahatsiz oldum. Sonra bunun sebebinin bende oldugunu anladim bigun. Yani ben onun kadar gezmedigim icin o arkadaslariyla cikinca sanki bana vakit ayirmiyo gibi gelirdi. Ama oyle olmadigini anladim. Yani size tavsiyem sizde kiz arkadaslarinizla cikin gezin hem sonra sevgiljnizle bulustugunuz zaman ona da anlaticainiz konulariniz olur. Sizde sevgilinizde mutlu olursunuz. Boyle bi sebep yuzunden bosuna tartisip uzmeyin birbirinizi derim ben. Tabi bu benim fikrim yani yasadigim bi olay oldugu icin fikir vermek istedim

Arladaslarinin kötü aliskanliklari yoksa bi sorun yok, görüsmeyincede arkadaslik olmuYor, tek sizmi olasiniz hayatinda...

Bu adamlar ozgurlugunu kisitlayan ya da kisitlamaya calisan kizlara nasil tahammul ederler aklim almaz. Ayni sekilde sevgili oldu diye su insanlarin tapusunu almis ya da 5 yasinda cocukmus muamelesi yapan kadinlari da anlamam. Bu neyin guvensizligi, neyin sorunudur yahu?

Neymis? Adam arkadasiyla disari cikiyormus, evlere yemege gidiyormus. Bu mu sorun? Arkadaslariyla disari cikinca nasil ve niye sizinle yakindan ilgilenme geregi duysun? O an arkadas ortaminda sonucta, sizi dusunmek zorunda degil, aklinda onlar var o an. Su adamlari bu kadar bogmayin, hayattan sogutmayin. Bugun kavgalarinizdan sonra size he diyen adam, yarin sabrinin sonuna gelip patlamayi da bilir. Hakettiginiz tepkiyi alinca dumur olmayin sonra.

Bence kendinize gelin ve hareketlerinizi duzeltin. Bu sekilde ne sevgililik yurutebilirsiniz ne evlilik. Bu tavirlara bir yere kadar dayanilir, sonunda terkedilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…