- 26 Ekim 2014
- 1
- 0
- 1
- Konu Sahibi peripella03
-
evlende bari öyle ye adamın ömrünü böyle hoş olmuyor...Sevgili arkadaşlar dört yıllık bi ilişkim var ve her zaman türlü sebeplerden dolayi tartisiriz. Son zamanlarda takildigim konu ise erkek arkadaşımın arkadaşları. Onlarla dışarı çıkması her seferinde sorun oluyor benim için. Onlarla birlikteyken beni unutuyor gibi hissediyorum. Evli arkadaşlarının evine gitmesi de ayrıca beni deli eden bir konu. Sürekli yemeğe gidiyor evli arkadaşının evine.ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışıp karismiycam anlayışlı olacam gibi telkinlerde bulunsam da kendi kendime, sonuç hep aynı hep tartışma. Tartıştıktan sonra gitmekten vazgeçiyor ve ben sakinlesince de pişman oluyorum öyle davrandığım için. Ne yapıcam nasıl davranicam bilmiyorum artik
Siz hiç dışarı çıkıp arkadaşlarınızla gezmiyor musunuz ?Sevgili arkadaşlar dört yıllık bi ilişkim var ve her zaman türlü sebeplerden dolayi tartisiriz. Son zamanlarda takildigim konu ise erkek arkadaşımın arkadaşları. Onlarla dışarı çıkması her seferinde sorun oluyor benim için. Onlarla birlikteyken beni unutuyor gibi hissediyorum. Evli arkadaşlarının evine gitmesi de ayrıca beni deli eden bir konu. Sürekli yemeğe gidiyor evli arkadaşının evine.ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışıp karismiycam anlayışlı olacam gibi telkinlerde bulunsam da kendi kendime, sonuç hep aynı hep tartışma. Tartıştıktan sonra gitmekten vazgeçiyor ve ben sakinlesince de pişman oluyorum öyle davrandığım için. Ne yapıcam nasıl davranicam bilmiyorum artik
evlende bari öyle ye adamın ömrünü böyle hoş olmuyor...
Bence cok sacma yaptığınız. Birincisi arkadaşlarının yanında beni unutuyor nedir anlamıyorum. Herkese ayrılacak vakit ayrisir. Gicik oluyorum oturduğum masada karısıyla,kocasiyla,sevgilisiyim konusan tiplerden. Arkadasım madem sevgilinle kocanla ilgilencen gelme benim yanıma boyle hayat mı olur be. Ikincisi enim esimin arkadaşları da hep bekar sık sık bize yemeğe gelirler. Yemek yeriz sonra ben onların çayını demlerim ben giderim oturma odasında kitap okurum tv izlerim onlar salonda sohbet eder,birlikte bile otursak ne var ki bunda sorun cikacak anlamıyorum ben. Ya bende bi sıkıntı var Yada sizin düşüncenizde olan insanlardaSevgili arkadaşlar dört yıllık bi ilişkim var ve her zaman türlü sebeplerden dolayi tartisiriz. Son zamanlarda takildigim konu ise erkek arkadaşımın arkadaşları. Onlarla dışarı çıkması her seferinde sorun oluyor benim için. Onlarla birlikteyken beni unutuyor gibi hissediyorum. Evli arkadaşlarının evine gitmesi de ayrıca beni deli eden bir konu. Sürekli yemeğe gidiyor evli arkadaşının evine.ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışıp karismiycam anlayışlı olacam gibi telkinlerde bulunsam da kendi kendime, sonuç hep aynı hep tartışma. Tartıştıktan sonra gitmekten vazgeçiyor ve ben sakinlesince de pişman oluyorum öyle davrandığım için. Ne yapıcam nasıl davranicam bilmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?