• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşları:((

Gitmesinde sıkıntı yok fakat siz gitmesini istemediğiniz halde gidiyorsa sıkıntı var.
Sonuçta 4 yıla dayanmış bir ilişki. Karşılıklı talepleriniz olabilmeli.

Guzelim sen erkek arkadasinin annesi veya babasi degilsin oda cocuk degil yonlendirmeye calisma akli basindan bir insan kiminle ne kadar vakit gecirecegine kendi kara verir. Boyle yapmaya devam edersen bu iliski bir yerde tikanir sonra o 4 senelik iliskim bitti diye buraya konu acarsin

Sorun sende...

• Arkadaslariyla disari ciktiginda , Telefon elinde senle konusmayacak herhalde.. Aekadaslariyla ilgilenecek...

• Esimin de bekar arkdaslari bize gelir , sonrada evlerine giderler , ne var bunda ?

● Senin hic arkadasin yokmu?
hicmi disari cikmiyosun?

Eve bagla tum arkadaşlarına da omun adina mesaj at sizinle artik gorusmek istemiyorum diye. O sadece senin olsun sadece seni görsün seninle ilgilensin. Bir sure sonra da fanus alirsin ona özel. Yavaş yavaş egitir alistirirsin.

Vallahi bendede vardi ayni sorun. Bu çok sahiplenici olmamizdan kaynaklanıyor. Dünyanın en iyi sahsiyla arkadaş olsada sana hep senden onu caliyormus gibi gelecek. Bunu yaşamayan bilemez. Dogru yada yanlis umrumda bile değil bu değiştirilemeyen bir karakter yapisidir. Ben bütün arkadaslariyla arasini bozarak buldum çözümü simdi bi tek benle oh öyle mutluyumki :D a tabi onermiyorum sana :) ama çözümü nedir bu islerin bunu da bilmiyorum. Klasik şeyler iste anlayisli ol falan, yapabiliyosan :)

ya burda yorum yapanlar da sanki çok modern arkadaslari tamamen yasakla bence bu konu bi daha konusulmasin

Back