- 24 Şubat 2021
- 10
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi ckmazsokak
Merhaba sizden yardım istıyorum.benim 2 senelik düzenli bir ilişkim var.ilişkimin 5-6.aylarında erkek arkadaşımın annesi ile dışarda oturduk benimle tanışmak için ısrar kıyamet neyse tanıştık konuştuk .herşey normaldı ama erkek arkadasım aglama duzeyindeydı ne oldu die sorudgumda saçımla ilgili ileri geri olmaz demiş ilerde begenmezsin ailemize akrabalarımaza ne deriz tarzıyla konuşmuş ..erkek arkadasımda siz ne derseniz diyin ben onunla gelecek kurucam diyerek kavga etmei (bu arada benim saçlarım çok çok çok açık erkek kelligi gibi).erkek arkadasım hiçbir zman sorun etmedi..o gunden sonra ailesi beni ne aradı ne sordu üzerınden 1.5 sene gecti ama surekli beni kabul etsınler die ben görsünler die kendimi hatrlatmak istedim ..anneler günü dogum gunu vs.sürekli annen napıyor nasıl tarzında .içimde resmen yara oldu ama bu arada erkek arkadaşım benim ailemle görüşüyordu annemle ..erkek arkadasım askere gidicegi gün git ailene sor istemiyorlarsa zorlamayalım dedim oda sormus öle bişey yok o biizm canımız demişler yemege davet etmişler..bende bu zmana kadar nerdeydiler dedim ..annesi bana biz seninle hep tanışmak istedik oglum izin vermedi dedi .dedim o zman en son yemege cagırıdgınızda neden izin verdi dedim.. vallah billah dedi .. erkek aradaşıma ya sen iyi bir yalancısın yada annen çok iyi bir oyuncu dedim ..kim iki yuzlu ..sizce ne düşünmeliyım kafayımyıcem