• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesi bana mı tuhaf geliyor?

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.485
1
2.068
658
Adana
Merhaba hanımlar
Kafamı kurcalayan erkek arkadaşımın ailesinin bazı davranışları var.Çevremde böyle görmediğimden mi bana tuhaf geliyor bilemediğim için sizlere yazayım dedim.Bayramlarda vs birkaç kez görüştük ve bana nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanlar gibi geldi.Mesela biraz oturduktan sonra babası geçti koltuğa uzandı.Rahatsızlığı yok yaşlı filan değil keyiften uzandı.Konuşma tarzı filan olgun değil çocukça espriler filan yapıyor.Annesinin de gereksiz yerlerde laf söylemeleri var.Daha düğünden vs den konuşmamışken bir defasında artık herşeyi gençler kendi alıyor filan dedi yani biz karışmayız alacağınıza evlenirken vs demek istiyor.Bu da hoşuma gitmedi böyle bir laf etmesinin hiç gereği yoktu o sırada.Bir de mesela erkek arkadaşım tek yaşıyor annesi memleketten birşeyler gönderir en ufak şeyin bile parasını ister.Bu da cok garibime gidiyor.Çocukları başka şehir de oturan tanıdıklarımız özellikle kışlık hazırlıkları fazla yapar ki onlara da göndereyim yesinler diye para filan almadan.Tabi ki birşey göndermek zorunda değil fakat gönderdiği en ufak şeyin parasını istemesi bana samimi gelmiyor.Durumları da iyi bu arada yokluktan filan değil istemesi yokluktan olsa tabiki normal karşılarım.Garip garip paylaşımlar yapıyor ergen gibi fan sayfalarında geziyor sanal platformlarda.Gerekli gereksiz kardeşime bana msj gönderiyorlar oradan.Ne bileyim bi tuhaflar işte.Erkek arkadaşım ise tam aksi çok olgun nerde nasıl davranması gerektiğini bilen çok iyi anlaştığım birisi.O da onların bazı hareketleri doğru bulmuyor anlattığım gibi.En başlarda da çekincesi vardı ailesi istemeye gelince nasıl davranacaklar ne olacak filan diye bende neden çekindiğini anladım ailesini gördükçe.Yanlış anlamazsınız inşallah doğru anlatabilmişimdir sizlere.Sizce normal mi böyle olmaları? İstemeye geldikleri gün nasıl davranacaklar ailem ne düşünecek kafama takılıp duruyor😫

Bence de garip insanlar ama bosver, takma. Yani cocuk da ailesinin tuhaf oldugunun farkinda bence evlenince cok da muhattap olmazsiniz diye dusubuyorum cocuk zaten ayri yasiyormus. Belli ki kendi hayatini kurmus cocuk ailesiyle alakasi yok.
Evet aynen öyle çok doğru anlamışsınız da tek kafama takılan isteme olaylarında nasıl olacak filan işte😢

Ben zaten hiç sevmem ortada bir resmiyet yokken böyle görüşmeleri. Aradaki mesafe kayboluyor bence öyle.

Tuhaf diyemem ama benim tarzım değiller. Büyük ihtimalle sizin de tarzınız değiller ki rahatsız olmuşsunuz.
Bayram sebebiyle ve doğum günü sebebiyle görüşmüştüm bende.şuan mesafemi oldukça koruyorum

İstemeye geldikleri gün değil
Evlendikten sonrası düşündürsün seni
Aile uyumu önemli

çünkü erkek arkadaşın da o ailede büyümüş
Ve ileride onlara ne kadar benzediğini göreceksin onun da
Size katılıyorum ne kadar ailemize benzemiyoruz desek de eleştirsek de yeri geliyor kapıyoruz huyundan suyundan. Hiç benzememek söz konusu bile değil.
Mesela benim kardeşim babamı eleştiriyor bazı konularda ama bakıyorum o kadar benziyor ki çoğu davranışı babama. Yani hiç benzememek bambaşka insan olmak ütopya gibi geliyor bana

O olaydan sonra bende muhattap olmamaya başladım zaten
Komik ama gercekten
Erkekler de genelde evlenmeden once ailelerini sallamazlar
Ama evlenince de yanlarindan ayrilmazlar garip bir sekilde
Ona gore dusunmek lazim. Ne kadar seyrek de olsa siz de goreceksiniz sonucta hepsini
Ben kpimden hic hoslanmam,binde bir de olsa evimize gelir. Katlanmak gerekiyor iste ara sira

Evlerine bı daha gitmezdim
Sosyal medyada da arkadaslıktan cıkarmadan gozardı etme gibi birsey var, onu kullanır kadının yaptıklarını gormezdım.
Bunlardan sonra mesafemi korudum sürekli bende.Eskiden msjlarına filan cevap verirdim saçma da bulsam sosyal medyada.sonradan onları da görmezden geldim atmamaya başladı eskisi gibi🙏🏻

Bayram sebebiyle ve doğum günü sebebiyle görüşmüştüm bende.şuan mesafemi oldukça koruyorum
Yani kişisel algılayamayın ama korunamamış işte.
Sosyal medyadan size ve kardeşinize tuhaf mesajlar atıyorlarmış dediğinize göre.
Bu mesafeli bir ilişki değil bana göre.

Back