Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk tanışma - Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
5.254
13.270
Merhaba Sevgili Üyeler;:KK25:
Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim bu eylül ayından itibaren 6 aylık ciddi bir birlikteliğim var. Geçen hafta erkek arkadaşım, ablasıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi.Daha önce ailesinden kimseyle tanışmadım. Sadece ailesinin resimlerini gördüm. Bu Pazar günü erkek arkadaşım, ben ve ablası buluşacağız. Ablası; bekar, bir evlilik geçirmiş ve ilkokulda 1 çocuğu olan 41 yaşında eğitimli, kültürlü,kendi ayakları üstünde duran bir kadın.

Size sorularım şu:

• Nasıl bir yaklaşım benimsemeliyim?
  • Samimiyet derecem ne olmalı?
  • Yemek mi yemeliyim yoksa çay veya kahve içsem daha mı iyi olur?
  • Siz erkek arkadaşlarınızın veya eşlerinizin ailesiyle ilk tanışırken nasıl bir yaklaşım benimsediniz?
  • Tavsiye edeceğiniz veya bunu yapmamalısın diyeceğiniz bir konu var mı?
Son olarak biraz gerginim sevgili üyeler. Evet 32 yaşındayım. Şu an bunu söylemem bazılarınıza garip gelecek ama daha önce bu kadar ciddiye giden bir ilişkim olmadı. O yüzden hiç böyle bir tanışma yaşamadım. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..:KK200:

Sevgiler

Kendiniz gibi olun. Samimiyet konusunda fazla beklentiye girmeyin. Her harekete bir anlam yükleyerek kendini germeyin. Seviyeli ama sıcak bir sohbet için iki taraflı çaba gerek. Siz gereken sıcaklığı gösterirseniz karşı tarafta gösterecektir.

Ve fakat en önemlisi şu ki: Onun bir görumce adayı olduğunu unutun :KK53:

Eşimin ablalariyla teker teker tanismistim. 🙄
Özel birsey düşünmedim buluşurken nasıl davranayim diye, aç olsam yemek yerdim, yedigim de oldu.
Biraraya gelince duruma göre zaten kendiliğinden muhabbet ilerliyor o an ki enerjiye bağlı.
Ama kesinlikle abarti samimiyet gosterilerinde bulunmadim, sadece eşimin ailesi degil yeni tanistigim hic kimseye asiri samimi olmuyorum ben, hoş gelmiyor bana yapilmasini da istemem.

Daha once ciddi Ilıskınızın olmaması bana garip gelmedi. Ciddi adam vardı da biz mi ciddi olmadık😌
Ablayla gorusme ıcın de kasmayın kendinizi.
Nasılsanız oyle olun
Sohbetın gıdısatına göre gülün veya ciddi olun.
Dogal olan hersey guzeldır.
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim çok sağ olun..
Peki yemek konusunda ne yapayım?
İlkinde yemek yemek bana garip gelecek. Erkek arkadaşımla da ilk buluşmada tatlı yemiştik. Yemek olmadı.

Ya ablası beni beğenmezse diye biraz gerginim..

Kendiniz gibi olun. Samimiyet konusunda fazla beklentiye girmeyin. Her harekete bir anlam yükleyerek kendini germeyin. Seviyeli ama sıcak bir sohbet için iki taraflı çaba gerek. Siz gereken sıcaklığı gösterirseniz karşı tarafta gösterecektir.

Ve fakat en önemlisi şu ki: Onun bir görumce adayı olduğunu unutun :KK53:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Benim gergin olduğum konu şu; beni baya inceleyecek.
O konuda bunu fark edince kendimi kasarım diye çekiniyorum.

Kendim gibi olmak istiyorum, yapmacık davranmak rol kesmek hiç etik değil..

Tavsiye vermek isterdim ama o kadar tecrübem yok 😊 eşimin ailesiyle tanışırken de hiç hatırlamıyorum nasıl davrandığımı 🤦🏻‍♀️
Bol şans demek için yazıyorum umarım güzel geçer 🙂
Teşekkür ederim, çok incesiniz.. :KK66:

Teşekkür ederim çok sağ olun..
Peki yemek konusunda ne yapayım?
İlkinde yemek yemek bana garip gelecek. Erkek arkadaşımla da ilk buluşmada tatlı yemiştik. Yemek olmadı.

Ya ablası beni beğenmezse diye biraz gerginim..
rahat olun en önemlisi o. Rahat olmazsanız içtiğiniz su boğazınıza takılır, eliniz titrer çay dökülür vs. Aksilik yaşarsınız.
Yemek konusu o an oturduğunuz Mekana bağlı bence ne söyleyeceğiniz. Zaten erkek arkadaşınız eee ne söylüyoruz gibi bir laf eder zaten orda belli olur kimin ne istediği. Abla kardeş yemek yerse siz de yemek söylersiniz tabi aç değilseniz hafif şeyler söylersiniz, ki bence çok aç gitmeyin yine de :) veya çay kahve söylerler siz de o tarz söylersiniz bir uyum yakalarsınız. Şimdi bunların planını yapmayın bence boşuna stres olur.

• Muhteşem
Reactions: 000
Valla tavsiye vermek çok isterdim ama benim öyle bir hikayem Yok.ben bodoslama daldım resmen.kavga etmiştik biz sevgiliyken sabahın koruydu.ben bı hisimla evden çıktım ne bulduysam giydim üstüme evimizin arası 10 dk yürüyerek zaten.geldim evin önüne evde yokmus .evin önünde volta atıyorum ben .annesi babası camdan gormus . üzülmusler bana çağırdılar eve o_Oo halimle bile begenmisler:KK45:bu kadar doğal olmasanız da doğal olsaniz yeter.sonuc olarsk eve gelince barismistik .amma ergence demeyin zaten 20 yaşındaydım

Eşimin ablalariyla teker teker tanismistim. 🙄
Özel birsey düşünmedim buluşurken nasıl davranayim diye, aç olsam yemek yerdim, yedigim de oldu.
Biraraya gelince duruma göre zaten kendiliğinden muhabbet ilerliyor o an ki enerjiye bağlı.
Ama kesinlikle abarti samimiyet gosterilerinde bulunmadim, sadece eşimin ailesi degil yeni tanistigim hic kimseye asiri samimi olmuyorum ben, hoş gelmiyor bana yapilmasini da istemem.
Erkek arkadaşım da yemek yeriz diyor. Ben çok gönüllü değilim.Bir arkadaşıma sordum, yemek yerseniz en kolay yenen yemeği söyle tavuk şnitzel veya köfte dedi.. Pizza falan yeme dedi.
Yok çok samimi olunmaz zaten, çok çiğ durur. Bir de ben Boğa burcuyum. İnsanlarla kolay anlaşırım ama hemen samimi olup güvenemem. Umarım ablasıyla enerjimiz iyi olur..

Eşimin ablasıyla nasıl tanıştığımı yazamiciim, oldukça sıradışıydı. O yüzden benim tecrübelerim pek işe yaramaz bu konuda 😂
Bu kadar kasılmayın, onlar da normal insanlar. Buluşmanın saatine göre yemek ya da çay kahve olayına karar verirsiniz. İnsanlar yemek yerler, bu garip bir şey değil ilk tanışmada da yenebilir. Gerilecek bir şey yok rahat olun azcık.

Erkek arkadaşım da yemek yeriz diyor. Ben çok gönüllü değilim.Bir arkadaşıma sordum, yemek yerseniz en kolay yenen yemeği söyle tavuk şnitzel veya köfte dedi.. Pizza falan yeme dedi.
Yok çok samimi olunmaz zaten, çok çiğ durur. Bir de ben Boğa burcuyum. İnsanlarla kolay anlaşırım ama hemen samimi olup güvenemem. Umarım ablasıyla enerjimiz iyi olur..

Ablasi beni begenir mi? Beni inceleyecek vs yazmissin. 😂😂
Ben hiç boyle dusunmemiştim tabi her zamanki özenimle hazirlandim buluşmaya ama gerek davraniş, gerek dış gorunuş olarak beni incelemesinden çekinmedim acikcasi. Bu tanişma sizin kendinizi begendirme ve elenme veya kalma gününüz değil ki. :)
Kardeşi sizi her yonunuzle begenmiş zaten, ablasiyla da normal bir insanla nasil tanisacaksaniz o şekilde dusunerek tanismaya gidin ve rahatlayin ♥

rahat olun en önemlisi o. Rahat olmazsanız içtiğiniz su boğazınıza takılır, eliniz titrer çay dökülür vs. Aksilik yaşarsınız.
Yemek konusu o an oturduğunuz Mekana bağlı bence ne söyleyeceğiniz. Zaten erkek arkadaşınız eee ne söylüyoruz gibi bir laf eder zaten orda belli olur kimin ne istediği. Abla kardeş yemek yerse siz de yemek söylersiniz tabi aç değilseniz hafif şeyler söylersiniz, ki bence çok aç gitmeyin yine de :) veya çay kahve söylerler siz de o tarz söylersiniz bir uyum yakalarsınız. Şimdi bunların planını yapmayın bence boşuna stres olur.
Onlar büyük ihtimal yemek yerler. Çünkü öğleden sonra buluşacağız.Bende lokmalar halinde yenecek bir yemek söylerim herhalde..
Yok çok haklısınız, çok plan yaparsam kendi üstümde çok baskı kurarım iyi olmaz.
İşte karşı taraf hakkımda iyi düşünsün istiyorum ama başkasının düşüncelerini kontrol edemeyiz bunu biliyorum ama gel de uygula..

Valla tavsiye vermek çok isterdim ama benim öyle bir hikayem Yok.ben bodoslama daldım resmen.kavga etmiştik biz sevgiliyken sabahın koruydu.ben bı hisimla evden çıktım ne bulduysam giydim üstüme evimizin arası 10 dk yürüyerek zaten.geldim evin önüne evde yokmus .evin önünde volta atıyorum ben .annesi babası camdan gormus . üzülmusler bana çağırdılar eve o_Oo halimle bile begenmisler:KK45:bu kadar doğal olmasanız da doğal olsaniz yeter.sonuc olarsk eve gelince barismistik .amma ergence demeyin zaten 20 yaşındaydım
Spontane daha iyi olmuştur. Çok tatlı bir öykü..
Yok bizim planlı.. Ben 32 erkek arkadaşım 35 , ablası 41 yaşında..
Bizde spontane olacak yaşı geçtik bence.. :KK49:

Eşimin ablasıyla nasıl tanıştığımı yazamiciim, oldukça sıradışıydı. O yüzden benim tecrübelerim pek işe yaramaz bu konuda 😂
Bu kadar kasılmayın, onlar da normal insanlar. Buluşmanın saatine göre yemek ya da çay kahve olayına karar verirsiniz. İnsanlar yemek yerler, bu garip bir şey değil ilk tanışmada da yenebilir. Gerilecek bir şey yok rahat olun azcık.
Evet haklısınız, biraz gerginim..
Zaten gerginliğim gitsin diye buraya konu açayım dedim..
Bir de beklentiyi sıfırlarsam gerginlik gider.

Beklenti gerginlik yaratıyor. Bunu biliyorum ama gel de uygula işte..:KK17:

Görümceniz olacağını unutup yeni bir arkadaşla tanışıyormuşsunuz gibi olun. Yani kendiniz olun.
İlerde görümceniz olcak zaten bu kadar kasmaya gerek yok. Ben yengemle tanıştığımda ne konuştuk hatırlamıyorum bile. 🤦🏼‍♀️ Şimdi hiç konuşmuyoruz zaten 🤣

• Komik
Reactions: 000
Altı üstü ablasıyla tanışma neden bu kadar büyüttün ki ?
rahat ol ablası da sen ben gibi bir insan. onlar kız alacak onlar heyecan yapsın ayol 🤗
Ne bileyim gerginim işte..
Bende anlamadım, ki erkek arkadaşım ben kimsenin fikrinden etkilenmem dedi ama..
Bence burada çok konu okumanın dışa vurumu..
Şu ana kadar '' erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi ...'' diye kaç konu okudum.

O yüzden etkilendim sanırım..:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X