- 27 Ağustos 2024
- 4
- 3
- 27
- Konu Sahibi perimperi34
Merhaba hanımlar, erkek arkadaşımla neredeyse 1.5 yıllık bir ilişkimiz var.VÜniversitede arkadaşken kendisinin bana açılmasıyla ilişkimiz başladı. İlk başta tamamen mantık çerçevesinde ve ne yazık ki söylediğim hoş olmasada daha önce erkek arkadaşım olmadığı için artık hayatıma birini alma isteğimle başladı. Zamanla tabii ki de sevdim ama hiçbir zaman aşık olduğumu hissetmedim. Zaten arkadaşlıktan doğduğu için birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz ama bir problem ile karşılaştığımızda hep ayrılık isteğim ortaya çıkıyor. Daha sonra ise onu özlüyorum ve üzüleceğinden korktuğum için ayrılamıyorum. Çok vicdani duyguları yüksek biriyim. Karşımdaki iyi kalpli, temiz ve eğitimli birisi. Ayrılırsam ona ümit verdiğim için ahını alacağımı düşünüyorum ve bazen yoğun iş temposundan doğan ters, kırıcı davranışlarım ile onu üzdüğüm için vicdanen de ayrılamıyorum. Mantık ile başladığım bu ilişki içimde heyecan yokken beni ileriye taşıyabilir mi? Mutlu olabilir miyiz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Aynı zamanda ben çok mu hassas davranıyorum yoksa gerçekten de birini kandırıyor muyum?