erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

Adam açık olarak gay.
Bizden nasıl bir yorum beklediğini anlamadım.
Seviyorsan pişmansa ayrılma denecek bir durum değil ki bu.
Sevgilini bir erkekle yatakta basma ihtimalin var.
oyhhh

yalan soylemıs ve yemın etmıs ardından gercek ortaya cıkmıs Allah daha ne kdr gostersın kı sıze dogruyu adamın yalanı var bıde gozunuzu acın derım once ılıskım yok dedı sımdı sadece bı kere dıyor bıraz ustelersenız belkıde daha neler neler cıkacak altından :KK37:

ben yerinde olsam kesinlikle ayrılırdım ondan. Çünkü önce kimseyle birlikte olmadım demiş yemin etmiş sonra birlikteliği ortaya çıkmış.Biriyle birlikte olduğu için değil böyle yalan söylediği için ayrılırdım.yorulma yol yakınken dön derim

Bence simdi ikna olsanız bile iciniz içinizi yiyecek hep acabalariniz olacak icinde varsa bugün vazgeçse yarın bi boşluk hissetse yine meyledecek Allah yardımcınız olsun ama saygınız azalmadı mı dokunabilecek mısınız artık ona , Allah şaşırtmasın

eski karisinin fantazisi miymis:KK53::KK53:
sevgilinin gay oldugu gibi eski esi de lez flndi galiba..
boyle iliski olur mu ya tobe ya rabbim evlerden irakk

karısından gay olduğu için ayrılmadığı ne malum.belkide karısı bunu farketti ve adamı bıraktı olamaz mı,?

Benzer bir olayı yıllar önce yaşamış birisi olarak, eşimi anlamaya çalışıp ve ondaki ruh zenginliğinin altında ne gaylik ne de biseksüellik olduğunu kavradığımda birlikteliğimiz çok daha renkli ve paylaşımlarla geçti. İçindeki crossdresser'lık duygusunu keşfedene kadar pek çok insanın hayatın boyunca bir kere denediği ya da düşündüğü hemcinsleriyle ilişki deneyiminin devam etmemesi ne istediği ve kişiliğini bulmasına yardımcı olmuş olabildiğini düşünerek, eğer eşinizi anlayabilirseniz bir crossdresser ile hayatın çok daha keyifli geçebildiğinden hiç kuşkum yok doğrusu, tabii ki herkesin tercih ve görüşlerine de saygı duyarım. ( Sonuçta ben hayatımın geri kalanını yanlız geçirmeye karar vermiş birisi olarak sadece deneyim ve fikirlerimi paylaşabilirim )

erkek arkadasin cok kolay yemin ediyor hemde yalan yere.yaptigi halde yapmadm diye yeminler edip sonrada ortaya ciktiginda birdaha yapmicam diye yemin eden bir adama nasil guveniceksin tekrardan.bence buadam tekin pabuc degil.eski karisindan neden ayrildigini yani gercek sebebini bilitorusun.basina bir corap ormesin bu adam.cunku anlattiklarin hicde normal degil.

Abooo neler var yahuuu şaştım kaldım yorum yapamıyorum şuan :26:
ama 3 aylık bir ilişkiyse başlamadan bitir derim sinekte pis değil mide bulandırır :26:

ONU OLDUĞU GİBİ KABUL EDİN!..

Neden onu olduğu gibi kabul etmiyorsunuz? Değişmesini istemek haksızlık olacağına göre değişmesini istememelisiniz. Eğer onun içinde bu duygular varken sırf siz istediniz diye değişirse de içinizdeki bir kurt hep sizi kemirip duracak "Acaba bunları yeniden yaşar mıyım?" diye... O yüzden yapabiliyorsanız onu olduğu gibi kabul edin, yargılamayın... Çünkü kimse sizin değer yargılarına göre yaşayamaz. Hatta bu şekilde hayatın tadını çıkarmaya bakın... Eğer bunu yapamıyorsanız da en mantıklısı onu unutmak ve kendi değer yargılarınıza göre birini bulmak...

böyle bi erkeği sevmeyi bırak onun varlığına dahi tahammül edemezdim :KK47: içinde varmış böyle bi iğrençlik eski eşinin üzerinden prim yapmaya çalışıyo bide :KK47: sapık bu bence bir an evvel uzaklaşmaya bak midem kalktı ya

İğrenç mi değil mi onurlu mu onursuz mu siz kabul eder misiniz etmez misiniz bilemem de
Bence anlatmadığı daha bir sürü şey olabilir
Yalan söylemeden açık açık söyleseydi böyle oldu, yaptım falan diye düşünürdünüz kabul edip etmeyeceğinizi ama "seni kaybetmemek için" adı altında yapabileceği şeyleri düşününce ben göze alamazdım sanırım...

QUOTE=lisyantuskokusu;30985851]ONU OLDUĞU GİBİ KABUL EDİN!..

Neden onu olduğu gibi kabul etmiyorsunuz? Değişmesini istemek haksızlık olacağına göre değişmesini istememelisiniz. Eğer onun içinde bu duygular varken sırf siz istediniz diye değişirse de içinizdeki bir kurt hep sizi kemirip duracak "Acaba bunları yeniden yaşar mıyım?" diye... O yüzden yapabiliyorsanız onu olduğu gibi kabul edin, yargılamayın... Çünkü kimse sizin değer yargılarına göre yaşayamaz. Hatta bu şekilde hayatın tadını çıkarmaya bakın... Eğer bunu yapamıyorsanız da en mantıklısı onu unutmak ve kendi değer yargılarınıza göre birini bulmak...[/QUOTE]

Herkes beğenilmek ister, iltifat edilmek ister. CD arkadaşın bir erkek olarak yakışıklı mı iltifatlar alıyor mu. Kadın kılığı ona yakışmış mı, güzel olmuş mu. Ruhunu onun yerine koy ve tahmin et. Doğuştan gelen bir durum bu hiç bir tedavisi yok. Bence tedaviye gerek te yok. Değer yargıların kaldırmıyorsa rahat bırak çocuğu istediği gibi yaşasın. Hayatının bir parçasıdır CD lik ve Biseksüellik onu sıkarsan boğarsın. Hep öyle olacak ve değişmeyecek. Kadınlarda iltifattan beğenilmekten hoşlanır, kuaförler, ağdalar, tırnak bakımları, cilt bakımları, şık kıyafetler, saatler hatta günler süren alışverişler, face te fotoğraflar, beğenmeler, yorumlar. Bunlar ne için hiç düşündünüz mü. Erkek bedeninde olmak bunları yaşamaya ve hissetmeye engel mi sanıyorsunuz. Aldatma aldatılma konusu işin odak noktası o kadar. Sen aldatıldın doğru. Birdaha olurmu evet olur. Ömür boyu sürer. 18 yaşındada 50 yaşında CD arkadaşım var. Bu durumu kabul edemezsin çünkü Heteroseksüelsin. Bir biseksüeli tekeşli düşünemezsin. Belki bir Butch ile ortak yaşayabilir ( Butch ve femme - Vikipedi ) denemek lazım. Bütün bunları hayatının içinde yaşayan biri olarak diyeceklerim şimdilik bu kadar.

farklı şehirlerde yaşıyoruz 3 aylık bi ilişkimiz var. ancak öncesinde üniden tanışıyoruz o zamanlar bana ilgisi vardı ben istemedim 4 sene öncesiydi. sonra evlenmiş boşanmış. bizim yollarımız yine kesişti. yılbaşı için yanına gitmiştim ama cumartesi işe gitti. ben bütün gün evdeydim. laptopunda gezinirken bayan fotoları gördm açtım baktım. kendisi. ful makyaj mini etek pembe topuklu ayakkabı pembe ruj. o fotoğrafı başka bi yerde görseydim onun olduğunu anlamazdım bile perukta vardı başında. fotoğrafların bikacının üstünde bi site adı yazıodu. o siteye girdim. bunlardan dolu. kadın kıyafetleri giyen erkeklerr. çoğu gay, biseksüel olanı da var. işten geldi kıyameti koparttım. siteye dışardan girilemio. açtırdım siteyi. birsürü fotoğraf erkelre tangayla falan foto çektirmişler. benimkinin öle açık fotoları yoktu. sadece mini etekli makyajlı falan. ha birde sütyenli. bi erkekle ilişkisi olup olmadığını sordum yeminler etti yok dedi. bitmek üzere olan birşeydi zaten dedi. ama daha bi önceki gün bile girmiş siteye. bi hafta önce yeni foto yüklemiş. ne zamandan beri bölesin dedim. eski karımın fantazisiydi. bi giyinsene diye diye böle oldu dedi. senin gibilere gay demiolar demiş bi de kadın buna. Crossdresser deniyormuş. öle bi sitede zaten fotolar. sadece kadın gibi olmaktan beğenilmekten hoşlanıolarmış falan. dedim bi erkekle ilişkin oldumu yeminler etti yine ailesinin üstüne falan. bütün kıyafetlerini çıkarttırdım. iki valiz kıyafet çıktı. hepsini attım. konuştuk konuştuk bi daha böle bişey olmayacağına dair. sonra ben kendi evime gittim. o siteye girdim inceledim. bi başlık açtım söylendim ordakilere içlerinden biri mesaj attı. vazgeçmiş olabilirsin ama bu şekilde hakaretlerle gitme diye. biraz yazıştım sevgilimin ağzından. tamam dedi reelde sanalda bütün söylediklerimi sivrisinek say. mail attım sevgilime reel diyo ne demek istio die işteydi akşam konuşalım dedi. akşam sanki o adam bana anlatmış gibi doğruları söyle dedim biliyorum dedim. anlattı herşeyi. adamla birlikte olmuş bu kadın kılığında adam erkek işte. bi kereydi dio. bu kıyafetleri giyiyorum ama içimde böle bişey var mı diye merak ettm diyor. bir daha da olmamış. bu olayda biz daha görüşmeye başlamadan önce olmuş. hani olmamıştı yemin ettn dedim. seni kaybetmemek için dedi. ne yapacağımı bilmiyorum.
biliyorum siz direk iğrenç ayrıl bırak diyeceksiniz. ama bir daha böyle birşey yapmayacağına eminim. o kadar utandı o kadar kötü oldu ki. bir daha asla böyle birşy yapmaz. ama siz olsanız bu bildiklerinizle yaşayabilir miydiniz. bilmiyormuş gibi unutarak devam edebilir miydiniz. ne yapacağımı bilmiyorum. nolur bana akıl verin.

cok afedersın ama yemin ederim midem bulandı istediği kadar yemin etsin utansın aglasın ama içinde olmasa bunları giymez birlikte olmaz ki bir erkekle mide işi bu sana yemin ediyor bır gün önce siteye giriyor ok sevsemde ki 3 aylık bi ilişki gözümde olmaz ya .s

Güzel arkadaşım,bak ilk önce yeminler etmiş asla öyle birşey olmadığına dair ve ailesi üzerine üstelik.Sonra yalanı ortaya çıkınca seni kaybetmemek için öyle söyledim sadece bir kez oldu demiş.Hayır bunada inanma sadece birkez değil bence birçok kez olmuştur ve tahminime göre halen devam eden bir tutku olmalı,çünkü yakın zamanda siteye tekrar girdiğini görmüşsün.Ben olsaydım içim soğurdu aklımın almadığı kanımı donduran birşeyi kalbime geçiremezdim...Hakkında hayırlısı olsun bize sadece fikirlerimizi söylemek düşer oda sorduğun için...

Son düzenleme:
ilerde yine seni kaybetmemek için yalanlar söyleyecektir.böyle bir adama nasıl güvenebilirsin ki bence böyle sağlıksız bir ilişkiye kesinlikle devam etme.görüştüğü her erkekten şüphelenir hale gelirsin. :KK66:

X