erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

yeminle agizim acik bi halde okudum .gözlerime inanamiyorum resmen.aiiiii evlerden uzak allah kimsenin basina vermesin böyle bi durumu .kiyamet kopacak yakindir tövbe tövbe :18:

yeminle agizim acik bi halde okudum .gözlerime inanamiyorum resmen.aiiiii evlerden uzak allah kimsenin basina vermesin böyle bi durumu .kiyamet kopacak yakindir tövbe tövbe :18:

ben duyduğumdan beri bunları araştırıyorum. o kadar çok var ki bunlardann. sırf onun girdiği sitenin 9 bin küsür üyesi vardı. ki bu site daha bir buçuk yıllık bi site belki de daha az. evli olup karısından yıllardır saklayan. doluu. allahım sen uzak tut bunlardann. bundan sonra kime nasıl güvenicem bilmiyorum. bu adam benim herşyimi çaldı :KK43: güvenimi aşkımı kalbimi.

amin inşallahh. o fotoğrafları bulmam bile çok büyük bi rastlantı kendi bile dedi bunlar kilitli dosyadaydı nasıl açılmış falan diye. ama hiçte öyle değildi. şak diye karşıma çıktı. üstelik ben bişey bulur muyum diye bilgisayarını karıştırmadım bile tamamen tesadüfen çıktı karşıma. allahım görmemi sağladı. bense günlerce kendi kendimi yiyp bitirdim onun yüzünden. sinirden midir bilmiyorm dün gece sağ bacağımda bi ağrı oluştu, sonra bacağımı hissetmedim bi süre. bugün hala ağrıyor. benim hem psikolojimi hem sağlığımı bozdu. ama yinede ona beddua etmiyorm. allahım onu bu durumdan kurtarsın istiyorum.

Bende öyle düşünüyorum
Allah erken önünüze çıkardığı için çok çok şükredin
Her ayrılıkta yaşanır bunlar sizin ki olağanüstü durumlardan biri ve tek ilaç zaman
Başka şeylerle meşgul olmaya çalışın
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah

bence kadınlarla aldatacağına erkeklerle aldatmış olması daha iyi, en azından acaba onda olup da bende olmayan ne var diye düşünmez insan :KK9::KK9:

şaka bir yana bence affedilecek birşey değil. :KK31: hep bu şüpheyle yaşamak zor.

Valla sasirmam diyordum artik kolay kolay ama bu konu bana pes dedirtti. Ayrilik karari almissin hayirlisi olsun..

allahım pişman etmez inşallahh. onu yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum. ama güzelce konuştum aileni düşün anneni babanı kardeşini seni bu halde görseler suratına bakmazlar dedimm. allahım onu kurtarsınn. beni de bu acıdan kurtarsın inşallah.

Ilk olarak, Allah yardimcin olsun diyorum. Ayrilik karari inan senin icin cok iyi olmus. Zor bi durum, asik oldugun kisi bir crossdresser ve sen ne yapsanda, o hic bir zaman bundan vazgecmiyecek.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla biseksuel, Allah onunda yardimcisi olsun. Bizler cok kolay oyle insanlari kiniyoruz, ayipliyoruz ama sunu unutmuyalimki, bu davranis onlarin elinde degil. Hastalik diyorlar, psikolojik diyorlar, peki neden hicbir escinseli simdiye kadar iyilestiremediler?
Benim bir kac arkadasim escinsel, birtaneside biseksuel. Inanin onlar icinde zor bi durum. Bazen dusunuyorum, olurda ilerde benimde bi evladim olursa ve escinsel olursa, ne yaparim diye.

Cok sevdigim bir arkadasim escinsel, ailenin tek erkek cocugu ve 4 kiz kardesi var. Ailesi cok dindar, annesi camide dini dersler veren bi bayan. Arkadasim escinsel oldugunu bile bile, bi bayanla nisanlandi (birazda ailesinin istedigi bir nisandi bu), belki hastaliktir benimki belki asik olurum diye dusundu ama nafile. Sonunda kizada haksizlik olmasin diye kizdan ayrildi ve ailesine escinsel oldugunu anlatmaya karar verdi. Ailesi cok tepki gosterdi, cok siddet gordu ve hep horlandi ve evlatliktan reddedildi. Arkadasim pes etmedi, siz ne derseniz onu yaparim, yeterki sizleri kaybetmiyeyim dedi. Annesi hoca'ya git dedi gitti, namaza basladi, gece gunduz namaz kildi, ailesi psikologa git dedi gitti. Ama sonunda depresif oldu, ilac kullanmaya basladi. Tamam Sevgi, artik kurtuldum dedi. Her gordugumde onu dahada mutsuz goruyordum, hala o kurtuldugunu soyluyordu. Kiz arkadasi olmadi onca zaman. En son bir kac ay once gordum, aglayarak yapamiyorum dedi, elimde degil, herseyi denedim, kendimi kandirdim ama yapamiyorum, bir kiza asik olamiyorum dedi. "Sen nasil bir bayana asik olamiyorsan, bende oyle olamiyorum, keske bir ilac uretseler ve sabah kalktigimda bir hetero olabilsem" dedi
Sonunda anladimki, bu bi hastalik degil, arkadasim cok denedi, cok istedi hetero olmayi ama olamadi. Demekki elinde olan birsey degil.

Anlatmak istedigim, bu insanlarin secimi degil, onlari hor gormuyelim. Allahim onlari affetsin. Insanlari yargilamak bize dusmez, sonucta her koyun kendi bacagindan asilir.

Canim turkiye cinsel konularda cok fazla bastirilmis bir ulke. Dogal olarak cinsel konularda konusmayi ayip igrenc sayiyoruz kendimize. sonra da sasirip kaliyoruz bagiriyoruz bu konularda sorun cikinca.erkek arkadasinin durumuna gelelim. Biseksuel ya da homoseksuel olmak bazen hormonlarla bazen sadece tercihlerle alakali bir durum olabilir. belliki erkek arkadasin bir arayisa girmis.erkeklerden hoslanip hoslanmayacagini sorgulamis. sen bu ogrendiklerinle hemen panik yapip igrenc olarak yorumlama.eger gercekten seni sevdigine inaniyorsan ona destek ol. bir uzmanla gorusmesinin dogru olacagini soyle. hatta sevginize inandigi ve inandigin icin onun elinden tut. zira senin ogrenmen, seni kaybetme korkusu zaten ona buyuk bir korku yasatmistir ve zor bir donemden geciyordur. onyargili insanlarin dediklerine de kulak asma. Moralini bozup panik de yapma. nacizane tavsiyelerim bunlardir, umarim yararli olur.

Sonunda anladimki, bu bi hastalik degil, arkadasim cok denedi, cok istedi hetero olmayi ama olamadi. Demekki elinde olan birsey degil.

Anlatmak istedigim, bu insanlarin secimi degil, onlari hor gormuyelim. Allahim onlari affetsin. Insanlari yargilamak bize dusmez, sonucta her koyun kendi bacagindan asilir.

Çok haklısın Sevgi1980, Allahım onları affetsin ve ben çok şaşırsamda böyle hassas konularda yorum yada fikir beyan ederken ağzımdan çıkan yada kalbimden geçenlere hep dikkat ederim (dikkat etmeyi banada öğretti hayat) ve bu durumlarda şu iki söz gelir aklıma;

"Her insan yadırgadığı hayatı ölmeden önce bir kez yaşar"

ve;

"Sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır"

Asla "Asla" dememek lazım... İnsanız yarın neler gelecek başımıza bilmeden yaşıyoruz. Hepimizin çocuğu, çocuğu olmasa yiğenleri kardeşleri var. Büyük konuşmamak lazım ve böyle hassaslık gerektiren konularda biraz daha düşünerek empati yaparak yorumlamak lazım.

Son düzenleme:
çok ilginç gerçekten okuyunca şaşırdım. Şanssızmışsın gerçekten sana böyle biri denk geldiği için... Erkek arkadaşının böyle bi yaşamı var, duygularını da değiştiremez tabi... ikiniz için de zor bi durum ama arkadaşının işi çok daha zor, ben ona daha çok üzüldüm rahat bi hayatı olmayacak, hep gizlemez zorunda kalacak.

Kesinlikle ayrılmalısın bunun sonunda her türlü ayrılık olur ya da o adamn yaptığı şeyleri senden bekler

canım sana abla tavsiyesi dicem de sen zaten kararını vermişsin ilk olarak erkek arkadaşının tedaviye ihtiyacı var ve tedavisini sen yapamazsın biliyorsun ki bunlar normal davranışlar değil
yemin ettiğini ve bir daha yapmıyacağını söylemişsin sen onu sevdiğin için ve ona inanmak istediğin için objektif olamazsın gerçekleri göremeyebilirsin senin yaşadığın ilişki de normal sağlıklı bir ilişki değil mutlaka bir uzmana gitmelisin iyi bi psikiyatr olması lazım işin zor tabi allah sana yardımcın olsun ilk önce kendini düşün yoksa sonra sen daha çok üzülür ve de yıpranırsın

kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.

Çarpık giyinme hastalığıdır erkek arkadasnın hastalıgı.Aynı durum benım kuzenımde vardı psıkologlarda cok gezdik ama hersey hastanın kafasında bitiyor. erkek arkadasınla mutlaka kons yanında olmak istiyorsan beraber çözebilecegınızı soyle. Bu degısmesı ıcın yararlı olabılır ( tabı kurtulmak istiyorsa ) ama bu hastalıgın cocukluktan geldıgını unutma kurtulmak zordur ve hasta kız arkadasına asırı maco davrandgı drumlar olr yanı ınanman ve kabullenmen zor olr. Ama bana sahsı fıkrımı sorcak olursan asla devam etme. bn kuzenımn neler yasadıgını ve erkeklere karsı neler hıssettıgını bılıyorm bunları duyman gormen senı daha cok uzebılır neyapet uzak dur.

yıllar sonra eve geldiğinde eşini bir erkekle basma olasılığın yüksek gibi görünüyor bence ileride olası yaşayacaklarını düşün zaten sende bırakacaksın bu adamı

ağzım açık kaldııı :26::26::26: tabi kalbe söz geçmiyo ama bu insan basbaya biseksüel bu bi içgüdü sonuçta sana ne kadar yeminde etse yapmıycağına sözde verse içinde o erkeklere karşı ilgi hep kalıcak belki seninle birlikte olurken bile erkekleri düşünücek bunları miden kaldırıcaksa ne ala ama benim olsa kaldırmaz... seninde psikolojin bozulur koşarak uzaklaşman en mantıklısı aslında... vay bee hayatta neler oluyomuş :44:

eşcinsellik dünyanın önde gelen tıp ve psikoloji kurumlarının kabulune göre bir hastalık değil, doğuştan gelen bir şey.

ne kadar yapmayacağım dese de bu onun doğasında var, siz engel olamazsınız.
biseksüellik toplum baskısından, olduğun durumu kabul edip edememe arasında sıkışma sonucu olan bir şey bence. bu konuda bilgim yok sadece benim fikrim.

çoğu kişi kullanmış ama iğrenme tabiri bana çok ağır geliyor.
eşcinselliği zaten hastalık değil ama karşı cinsin kıyafetlerini giymekten zevk alması bir hastalıksa doktora gidebilir. eşcinsel olması ise yine de değişmeyecektir.
insanları bizim gibi değiller diye yargılama hakkımız yok. ben olsam ne kadar zor olsa da durumu kabul eder ve kendi yoluma giderdim.

dinimize göre bir erkeğin kendini bayan ,ya da bir bayanın kendini erkek gibi hissetmesi diye bir şey yoktur.Bu insanların psikolojik sorunlarının bir nevi dışa yansımasıdır.Herşey kafada başlar ve biter.Eğer çok seviyorum diyorsan bir uzman doktor ile görüşüp bu durumu ortadan kaldırmanız gerek diye düşünüyorum.Bu süreçte hem onun yanında olarak destek olabilirsin hem de aşamaları yakından görmüş olursun.Gerçekten o da bu durumun sona ermesini istiyorsa herşeyi yapacaktır.hemen sonuç almayı bekleme ayrıca.biraz sabırlı olman gerekebilir.İçinde bitmek tükenmek bilmeye şüpheler de devam edecektir.Sen de böyle durumlarda bir uzmanla görüşerek en az yara ile atlatabilirsin.allah yardımcın olsun.

Şoka girdim:KK53::KK53::KK53:
Devam etmek büyük risk..
Ben olsam yapamazdım..
Pişman olmamanı,mutlu olmanı dilerim..

o günden sonra aradı beni sevdiğini söyledi. ayrılmak istemediğni söyledi. kendine acımıosan bana acı dedim, ben bunları hakediyor muyum, bütün bu acıları hakediyor muyum. bitti bi daha böyle birşey olmayacak dedi. bitti demeekle olmaz kendinden en ufak bi şüphen varsa küçücük bi şüphe bana bu kötülüğü yapabilecek misn dedim. yok hiç bir şüphem dedi. eminim kendimden, sapkınlıktı geçti gitti. saçma sapan birşey yaptığımı sen gösterdin bana falan dedi. şimdi yüzyüze görüşmüyoruz telefonda görüşüyoruz sadece bilmiyorum ne olacak nasıl olacak. zaten şu an sevgili giibi değiliz. uzak soğuk bi ilişkimiz var. allah yardımcım olsun, tek isteğim bu.

X