- 25 Nisan 2012
- 160
- 1
- Konu Sahibi ayyildiz8920
yeminle agizim acik bi halde okudum .gözlerime inanamiyorum resmen.aiiiii evlerden uzak allah kimsenin basina vermesin böyle bi durumu .kiyamet kopacak yakindir tövbe tövbe :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeminle agizim acik bi halde okudum .gözlerime inanamiyorum resmen.aiiiii evlerden uzak allah kimsenin basina vermesin böyle bi durumu .kiyamet kopacak yakindir tövbe tövbe :18:
amin inşallahh. o fotoğrafları bulmam bile çok büyük bi rastlantı kendi bile dedi bunlar kilitli dosyadaydı nasıl açılmış falan diye. ama hiçte öyle değildi. şak diye karşıma çıktı. üstelik ben bişey bulur muyum diye bilgisayarını karıştırmadım bile tamamen tesadüfen çıktı karşıma. allahım görmemi sağladı. bense günlerce kendi kendimi yiyp bitirdim onun yüzünden. sinirden midir bilmiyorm dün gece sağ bacağımda bi ağrı oluştu, sonra bacağımı hissetmedim bi süre. bugün hala ağrıyor. benim hem psikolojimi hem sağlığımı bozdu. ama yinede ona beddua etmiyorm. allahım onu bu durumdan kurtarsın istiyorum.
Sonunda anladimki, bu bi hastalik degil, arkadasim cok denedi, cok istedi hetero olmayi ama olamadi. Demekki elinde olan birsey degil.
Anlatmak istedigim, bu insanlarin secimi degil, onlari hor gormuyelim. Allahim onlari affetsin. Insanlari yargilamak bize dusmez, sonucta her koyun kendi bacagindan asilir.
kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.