erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

gercekten kabul edilir hic bir yani yok, merakini daha ileri boyuta tasiyip tasimayacagini bilemezsin. Insan kendinden bile emin olamiyorken sen onun icin eminim bir daha yapmaz deme. iyi düsün karar ver ve düsünürken lürfen kalbini dinleme.

Sevgilin biseksüel .hayır gidip bi kadınla beraber olsa sonra tövbe etse bi daha yapımıcam dese yine affetme derdim.Ne yazık ki senin beraber olduğun kişinin kimseyle duygusal bağı yok tamamen cinsel amaçlı görüşüyor cok tehlikeli bi durum bu.biseksüellik tercih falan değil SAPKINLIKTIR. Arkadaşınızın tercihi biseksüellik değil SAPKINLIKTIR.Ne dinde ne toplumumuzda buna yer yoktur. Hayatınızda nasıl bir sıkıntı ve yalnızlık içindesiniz ki kimbilir böyle birine bağlanacak kadar boşlukta kalmışsın.

Bak canım her ne tür bi hayatın olursa olsun, her ne hata yapmış olursan ol bundan sonra artık iradeni kullan aklını başına al, hayatını bu insandan arındır. Kendine gelmen için psikolojik destek mutlaka almalısın. Eğer istanbuldaysan ücretsiz belediyenin de var. Bir erkeğin koynuna girmiş , iğrenç bir ilişki yaşanmış miden kaldırıyor diyelim ruhun kaldırıyor mu peki?

Lütfen bizi dinle .. Yalnız değilsin Allah'a emanet ol

Tabi hormonal bozukluğu olup tedavi görmeyi gerektiren hastalıklarda var. Onları tenzih ederek söylüyorum. Onlar tedavisini olur cerrahi yada psikolojik destekle doğruya yönlendirilirler. Ve bu durumda olan insanlar durumunu fanteziye dökmez.. O tür sitelerde sapıklık peşinde olmaz, olmamalı.

Son düzenleme:
sonunu merak ettim ayrıldınız mı, birlikte misiniz 1 yıl olmuş. kendi adıma konuşayım open-minded dedikleri cinsten olsam bile beynim ve midem kaldırmazdı bunu (allah korusun zamanın ne göstereceği bilinmez ama). üstelik benimkine de hiç yakışmaz diyerek yersiz bir espri yapayım.

pea,konuyla alakasız ama ablan ne ne yaptı merak ettim, sen kapatmışsın konuyu

Kusura bakma ama şuan harbi harbi midem bulandı tiksindim ne demek sevgilim benim sevgilim kız gibi seyler yapacak üstelik bir erkekle beraber olcak gay denır resmen buna bır sanıye yanında olmam herseyı gçtim belkı bınlerce yalanı var yerınde olsam bır dakıka düşünmez kaçardım gidebildiğin kadar uzağa git

böylesinide ilk defa duydum :26: başıma geldiğini düşünüyorumda aman allahım :KK53:

şimdi pişman , bir yıl yapmaz iki yıl yapmaz 5 10 20 yıl yapmaz.. ama adamın içinde biyerlerde mutlaka kalır bu yaşadıkları.. ki fotoğraflar çektirmiş gitmiş bi erkekle beraber olmuş :KK53: haddini baya aşmış..

kendinize yazık etmeyin..

Başlığı okurken epey güldüm ama sonra empati yaptım , oldum olası adam gibi adam olması gerektiğini savundum evleneceğim adam ,

hayat kolay değil zayıf noktalar çekilmiyor , bir bakmışsın ,yıllar sonra emek verdiğin adam seni terk etmiş, sen yalnız kalmışsın,

bundan dolayı güvenim sarılırdı ve kendimi 2 planda his edip bu adamı o beni terk etmeden ben onu terk ederdim

Başlığı okurken epey güldüm ama sonra empati yaptım , oldum olası adam gibi adam olması gerektiğini savundum evleneceğim adam ,

hayat kolay değil zayıf noktalar çekilmiyor , bir bakmışsın ,yıllar sonra emek verdiğin adam seni terk etmiş, sen yalnız kalmışsın,

bundan dolayı güvenim sarılırdı ve kendimi 2 planda his edip bu adamı o beni terk etmeden ben onu terk ederdim

Bilmiyorum sevdim,mantığım devre dışı kaldı,hala da devre dışı :KK43:

Amanın bu nedir..
bir erkek kadın gibi görünmekten beğenilmekten nasıl hoşlanmış...

Kınamak ya da bir şey söylemek istemem ama içinde var gibi bunu gün yüzüne çıkaramamış gibi. Sonuçta sen yine üzüleceksin... zaten geçmiş konu...

canım bizim şirkette de var öyle biz ona xxx bey diyoruz tesadufen fake hesabını bulduk aynı senin dediğin gibi ful makyaj mini elbise topuklu ayakkabı bacaklar alınmış falan yuh dedim rahat 10 dk baka kaldım

canım bizim şirkette de var öyle biz ona xxx bey diyoruz tesadufen fake hesabını bulduk aynı senin dediğin gibi ful makyaj mini elbise topuklu ayakkabı bacaklar alınmış falan yuh dedim rahat 10 dk baka kaldım

Benimki sissymaiddi ve sadece kadınlardan hoşlanıyordu.Dominant kadınlardan hoşlanıyordu..Bisexüel değildi yani

3 yıldır yurtdışında yaşıyordu,ben de senede 2-3 defa onun yanına gidiyordum,planlarımızda evlenip hayatımıza yurtdışında devam edecektik..sıkıldığını vazgeçtiğini söyledi :KK43: 35 yaşımda yapayalnız kaldım :KK43:

7 sene uzun süre gerçekten sevmiş olsaydı seni bırakmazdı.

Hayat zor o adamdan da koca olmazmış. Yazık olmamış sana... Ne yanlızlığı zaten 3 senedir sen yanlızmışın...

X