Tüm yorumları okumadım ama anladığım kadarıyla bu kişiyle devam etmeye karar vermişsin.Tercih senin tercihin tabi ki ama şunu bil birbirinizi asla tatmin edemeyeceksiniz,beklentileriniz çok başka olucak ve birbirinizi anlayamayacaksınız.
Normal bir ilişkide kadın erkeğinden ilgi görmek,şımartılmak,o erkek tarafından korunduğunu görmek ister.Ama sizin durumunuzda ikiniz de aynı şeyleri isteyeceksiniz,ve bu istekleriniz karşılanmayacak.
Cinsellikse tam anlamıyla bir kabus olacak ikiniz için de.Seks sırasında insan zevk almak ister.Ama erkek arkadaşınızın tercihleri farklı,size o zevki veremez ve siz de onun istediği zevki veremeyeceksiniz.Açık açık yazmayacağım ama günün birinde sizden farklı cinsel taleplerde bulunursa o zaman ne yapıcaksınız?
Bir de bu işin sağlıksal durumu söz konusu.Erkek arkadaşınız kendi itirafına göre bir kere bu tarz bir ilişki yaşamış.Belki de birden çok.Bu ilişki en çok hastalık kapılan ilişki türüdür.O sitede birlikte olduğu insanların da kim bilir nasıl bir seks hayatları vardır.Şuanda erkek arkadaşınızda da herhangi bir cinsel hastalık olabilir.Bu hastalıklar öpüşmeyle bile bulaşabilir,nasıl içiniz rahat eder bilmiyorum...
Ve erkek arkadaşınız bu eğilimlerinden dolayı utanıyor ve kendisiyle savaşıyor.Ama gün gelicek cesaretini toplayıp kendisini olduğu gibi kabullenicek.Eğer o gün siz evlenmiş ve çocuk sahibi olursanız çocuğunuza ne diyeceksiniz düşündünüz mü?İnsanı maffetmez mi çocuğuna babanız bizi başka bir adam yüzünden terketti demek?
Ve erkek arkadaşınızı suçlamıyorum,herkesin farklı cinsel eğilimleri olabilir.Böyle insanları da kabul etmeliyiz,dışlamamalıyız.Ama bile bile ilişkinizi sürdürecekseniz ileride hiç üzülüp,ağlamayın çünkü suçlu sizsiniz.Hayatta bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur,zorlamamak lazım...
Bence çok geç olmadan onu kendi haline bırakın,kendi seçimlerini yaşasın,ne siz onu mutlu edebilirsiniz ne de o sizi...