erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.

unutmaya calıs ve sogu lutfen bende ofıstekı enyakın arkadasımın gay oldugunu ogrendıgımde boyle yıkılmıstım kı arkadasımdı sevgılım olsa nolurdum bılmıyorum ama bu tıplerde cınsel hastalık falan oluyor bence uzak durmalısın

Bir daha yapmaz çok utandı diyorsunuz da, neden yapmayacak?
Yapmayacak olan adam hiç yapmaz zaten böyle bir şeyi.
Yapıyor ve yaşıyorsa elbette devamı gelecektir.
Koşarak uzaklaşın ve kendinize kadınları tercih eden birini bulun diyorum

bı demiş ki konu sahıbı arkadas bı daha yapmayacagına emınım. emın olsan ne fayda daha evvel baska erkeklerle ilişki yasamış olması yetmezmı. artık yapmayacak olsa sen emın olsan bıle o yaptıkları gördüğün fotograflar aklına gelmıycek mı çok afedersın sen cınsel anlamda bi şeyler yaşayabılirmısın bu adamla ilerde çünkü hala ilerıyi düşünür gibi bi halin var...

Tercih sizin, mide sizin bize de saygı duymak düşer sanırım. Kadın kıyafeti giyen, gidip başka erkekle -ki siz sadece birini biliyorsunuz- olan birini eş olarak erkek? olarak yanınıza almayı kabul ediyorsanız siz bilirsiniz.

Kusura bakma arkadaşım ama benim midem kaldırmadı.. Sen nasıl sindirebilirsin ki? Başına bela bulma.

bir kadınla dahi aldatsaydı karar vermek daha zor olurdu... bu şekilde bir 'adamsı' dan anında soğumamak elde değil ben tiksinirdim. bir kadınla beraber olsa daha iyiymiş... erkek değil ki bi kere... biseksüel bildiğin.....

cok kotu bir durum ya insan dumura ugrar gercektende sen simdi tamam dedin gecti gitti ama sizin özel anlarınızda aklına gelmiycekmi bu durum zaman gectikce surekli bunu dusunur olucaksın kolay birsey degilki bu sevdigin adam onceden bir erkekle birlikte olmus

Yok arkadaş kadınlar kulübüne üye olduğumdan beri okuduğum pek çok konudan sonra artık beni bir şey şaşırtmaz diyordum her seferinde yine şaşırıyorum. Aynen böyle devam sapkın sevgilinizden sakın ayrılmayın ne de olsa seviyorsunuz aşk her şeyden önemli.

Tüm yorumları okumadım ama anladığım kadarıyla bu kişiyle devam etmeye karar vermişsin.Tercih senin tercihin tabi ki ama şunu bil birbirinizi asla tatmin edemeyeceksiniz,beklentileriniz çok başka olucak ve birbirinizi anlayamayacaksınız.

Normal bir ilişkide kadın erkeğinden ilgi görmek,şımartılmak,o erkek tarafından korunduğunu görmek ister.Ama sizin durumunuzda ikiniz de aynı şeyleri isteyeceksiniz,ve bu istekleriniz karşılanmayacak.

Cinsellikse tam anlamıyla bir kabus olacak ikiniz için de.Seks sırasında insan zevk almak ister.Ama erkek arkadaşınızın tercihleri farklı,size o zevki veremez ve siz de onun istediği zevki veremeyeceksiniz.Açık açık yazmayacağım ama günün birinde sizden farklı cinsel taleplerde bulunursa o zaman ne yapıcaksınız?

Bir de bu işin sağlıksal durumu söz konusu.Erkek arkadaşınız kendi itirafına göre bir kere bu tarz bir ilişki yaşamış.Belki de birden çok.Bu ilişki en çok hastalık kapılan ilişki türüdür.O sitede birlikte olduğu insanların da kim bilir nasıl bir seks hayatları vardır.Şuanda erkek arkadaşınızda da herhangi bir cinsel hastalık olabilir.Bu hastalıklar öpüşmeyle bile bulaşabilir,nasıl içiniz rahat eder bilmiyorum...

Ve erkek arkadaşınız bu eğilimlerinden dolayı utanıyor ve kendisiyle savaşıyor.Ama gün gelicek cesaretini toplayıp kendisini olduğu gibi kabullenicek.Eğer o gün siz evlenmiş ve çocuk sahibi olursanız çocuğunuza ne diyeceksiniz düşündünüz mü?İnsanı maffetmez mi çocuğuna babanız bizi başka bir adam yüzünden terketti demek?

Ve erkek arkadaşınızı suçlamıyorum,herkesin farklı cinsel eğilimleri olabilir.Böyle insanları da kabul etmeliyiz,dışlamamalıyız.Ama bile bile ilişkinizi sürdürecekseniz ileride hiç üzülüp,ağlamayın çünkü suçlu sizsiniz.Hayatta bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur,zorlamamak lazım...

Bence çok geç olmadan onu kendi haline bırakın,kendi seçimlerini yaşasın,ne siz onu mutlu edebilirsiniz ne de o sizi...

kendimi denedim ne demek..

gay ya da biskesüel olmadigini denemeden anlamiyormus..

iyi bende lezbiyen miyim diye deneyim,insan bilmez mi neye egilimli oldugunu

denemek ne demek

çiçeği burnunda eski sevgilime 'erkek or..pusu' derdim hep,
onla ilgili kötü ne düşündüysem başıma geldi
sitenin adı ne demiştin??
benimkinin de belki bikaç resmi vardır

şaka bir yana seni çok iyi anlıyorum
yalanların seyri sen her yeni şey öğrendiğinde değişir böyle:-/
eğer affettiysen daha fazla kurcalama,fazla yüzgöz olmayın bu konuda.Unutmaya çalış...

işin zor,ne deyim
kolay gelsin ...

ben nete iş yerinden girebiliyorum sadece haftasonu o yüzden yazamadım. adamakıllı düşündümm. ben böle bi adamla evlenemem, böle bi adamı çocuğumun babası yapamam. herşeyi geçtim ben böle bi adama saygı duyamam. ilk başta anlamaya çalıştım. ben gidersem o napar diye düşündüm. ama şu hayattaki hiçbir şey benden önemli değil. hele ki bana bunları yaşatmış birisi. ondan ayrılıcam. güzel bi işim var, capcanlı cıvıl cıvıl bi insanım,kimseye ihtiyacım yok. onunla devam edip de hayatımı şüphe ile geçirmiycem. miğdem almıyor zaten. ben bununla başedebilecek birisi değilim. o kadar geniş miğdeli değilim. herkese çok teşekkür ediyorum. beni kendime getirdiğiniz için. benim için dua edin lütfen. bundan kurtulabileyim.

Sevindim sizin adınıza
Doğru karar vermişsiniz
Allah hayırlısını versin

Sevindim sizin adınıza
Doğru karar vermişsiniz
Allah hayırlısını versin

amin inşallahh. o fotoğrafları bulmam bile çok büyük bi rastlantı kendi bile dedi bunlar kilitli dosyadaydı nasıl açılmış falan diye. ama hiçte öyle değildi. şak diye karşıma çıktı. üstelik ben bişey bulur muyum diye bilgisayarını karıştırmadım bile tamamen tesadüfen çıktı karşıma. allahım görmemi sağladı. bense günlerce kendi kendimi yiyp bitirdim onun yüzünden. sinirden midir bilmiyorm dün gece sağ bacağımda bi ağrı oluştu, sonra bacağımı hissetmedim bi süre. bugün hala ağrıyor. benim hem psikolojimi hem sağlığımı bozdu. ama yinede ona beddua etmiyorm. allahım onu bu durumdan kurtarsın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…