erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

yalnızca kadın kıyafeti giyip makyaj yapıyorsa eşcinsel filan değil sevgiliniz, bu fetiş gibi bişi. ha ama cinsel birliktelik de olduysa başka bir erkekler, bir defalık bile olsa eşcinseldir demek ki. ya da biseksüel.

İlk sayfadaki yorumlari okuyunca sok oldun. Adama, neler denmis.

Yahu, herkes kendisinde mesuldur. Adam, kalkip da birine mi tecavuz etmis? Kimsenin karisina mi coluguna cocuguna mi sarkmis? Asil adamsizlik bu oluyor. Herkesin, kendi cinsel yonelimleri ayni olmayabiliyor. yeri geliyor biz kadinlar da, bi kadina bakip "oha cok guzelmis, cok seksiymis" diye dusunuyoruz. Biz de mi karsimizdaki kadin icin bi seyler dusunuyor oluyoruz?

Cahilce dusunmeyin lutfen. Bi cok travesti, biseksuel, aseksuel su dunyada adam diye erkek diye gordugunuz, algiladiniz adamdan daha cok adamdir. Cok sasirdim yorumlara, neler denmis ya.

Sevgilinin icinde bastirdigi duygulari olabilir. Bunu birilerine aciklamak da zorlaniyor ve toplum baskisiyla (yorumlardan da anlasilacagi gibi neler denmemis) karsilasacagi icin, seninle sevgili de olabilir. Ama boyle bi olayi, merak edip denemek icin de yasamis olabilir.

Yalan soylemesi, olmamis. Ben birakirsam, yalan soyledigi icin birakirdim. Guven vermiyor cunku. Eger sen inaniyorsan bi sans vermelisin. İstemiyorsan da sil gitsin.

Böyle sevgi olmaz...Madem seviyorsunuz buraya konu acip fikir istiyorsunuz...Rahatsız olmayacaksanız devam edin....Napacagını bilmemek de ne demek..Tabiki arkanıza bakmadan gitmeniz gerekti...Hem yalan da söylemiş aynı şeyi tekrar yapmayacagından nasıl bu kadar eminsiniz...O kadar yemin etmişken??? Hala nasıl kafanız karısık ki?? Cevab bu kadar netken..

Çok sevindim, Allah kimsenin karşısına böyle şeyler çıkarmasın bu gibi konularla sınamasın. İhanete uğramaktan daha beter bir his. Bir erkek seviyorsun kalbin onun için küt küt atıyor ama sonra bir bakıyorsun sevdiğin erkek erkek değil. (Yani istenildiği kadar eşcinsel değil bu crossdresser vs. denilsin normal değil işte) ALLAH'ım sen koru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…