- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
-
- Konu Sahibi ayyildiz8920
evet o iyi biri. bu olaydan sonra bi tartışmamızda kendisini resmen dövdüm tek bişey demedi bana. beraber ağladık. sevmese senle mi uğraşcam be derdi. bende ilk gün cross dresser olduğu için sadece kendimi sakinleştirmiştim ama sonra o erkekle cinsel anlamda bi ilişki yaşadığını öğrenince yıkıldım. kendimi denedim dio. bi daha olmadı dio. olmazda biliyorum. ama yine aklımdan çıkaramıyorum. biliyorum başınıza gelmeden beni anlamanız pek kolay değil. ama şu an öyle bi psikoloji içindeyim ki. onu ne bu hale getirdi bi daha olur mu olmaz mı. nasıl kurtulur. biz nasıl başa çıkarız bunların derdindeyim.
İnsanlar bu yüzdne kocasını boşuyor, yuvalarını dağıtıyor
Sen sevgilinden vazgeçemiyorsun
Merakmış diyorsun
Yemin ettiği halde yalanı da ortaya çıkmış
Hala güvenebiliyorsan ve onu için alabilecekse ayrılma, evlen ilerde de
Ama inşallah pişman olmazsın..
Biz seni de tanımıyoruz onu da, sadece duygularında düşünüp yanlış karar verme diye tarafsız biri olarak yazıyoruz
Tercih senin tabi ama sadece duygu ile olmaz bence mantığına da uymalı o kişi, tercihleri ve sadakati
utandım daha fazla küçülmek istemedim dedi gözünde o yüzden söylememiş ilk başta bana. ama sonra herşeyi anlattı. kendimi onun yerine koyuyorumda biraz gerçekçi olmak gerekirse kim olsa bu durumda yalan söylerdi. bunları kendimi rahatlatmak için sölemiyorum. ama bütün bunları anlatmak kolay değil.
Hiç inandırıcı bi konu değil ortalık karışacak yine
peki şunu düşünmez miydiniz hiç ya gerçekten vazgeçtiyse, ya birdaha böle bişey gerçekten yapmazsa. benim düşündüğüm şey onunla olan geçmişimizi mi silmek (yani bu kötü olayı) yoksa geleceğimizi mi? hangisini silmek daha zor olur. bizim bu olay dışında çok güzel bi ilişkimiz vardı. çok güzel hayallerimiz vardı. hepsinide yapardık bilmiyorum. ama karar veremiyorum yaptıklarını mı unutayım onu mu
Hiç inandırıcı bi konu değil ortalık karışacak yine
allahım inşallah benim doğru karar vermem için bana bi yol açar birşey yapar. inanın seviyorsanız gerçekten seviyorsanız karşınızdaki insanı silip atmak hiçte kolay değil. ne yaparsa yapsın. aşk bu yaa. ben bu kadar sevmeme rağmen ayrılmayı düşündüm söyledim hatta ayrılmak istiyorum diye. yüzüne bakacak halim yok. sana dur diyemem ama beklerim dedi. belki başedersin unutursun unuturuz dedi. inanın o kadar kolay değil.