erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

Bunun büyük konuşmakla alakası yok ki.
Dinen bile caiz olmayan birşey...

Niye Allah bizi Kadın - Erkek olarak yaratmış?
Tek cins olarak yaratılamaz mıydık??

Herkesin hayatı, ameli, günahı, sevabı elbetteki kendine.
Önce herkes bir kendisine bakmalı bunda hem fikirim.
Fakat var olan bir yanlışa da "doğru" demek saçmalık.

Ortada bir yanlış, naturel olmayan, doğala aykırı bir durum var.
Eğer konu sahibi bundan rahatsızlık duymuyorsa zaten bizden bir icazet almasına gerek yok.
Eğer duyduğu bir rahatsızlığı sorguluyorsa da bu fikirleri duymaya açık olmalı.

Bana göre yanlış birşey.
Gay tanıdıklarım da oldu, asla hayatlarına müdahale etmem.
Kendi seçimleri kendi fikirleri kendi hayat tarzları, beni ilgilendirmez.
Beni ilgilendiren tek nokta hayatımda aldıkları yer... O kadar...

Konu sahibi de bundan rahatsız, yer almalı mı hayatında, yoksa almamalı mı?
Bana göre almamalı... İlerde daha da can yakıcı sorunlar yaşayabilir...

YOOOKKK ARTIK DİYORUM!!!.....

ve şunu ekliyorum hiçkimse merak ettim dıyerek boyle seylerı denemezzz mesela ben nıye erkek olmak nasıl bırsey bır deneyeyımm ddemıyorum yada sen yada ne bılm bır baskası

ben olsam kısmınada soyle bır cevap vermek ıstıyorum allah karsılastırmaz ıns boyle bır durmlama suankı psıkolojıme bakarakkk dırek sılerdım dıye dusnuyorum....

ha ama sen dıyorsankı cok sevıyorum ,ozamn bacım bunla basetmeyı ogrenceksın soz verdı dıye asla bırakmaz ztn basta gızlemıs bırkerede yalan solemıs arkası gelır ha tedavı olmasını

saglarım vs bununla basedebılıyorum dersen allah yardımcın olsun inş istedigin gıbı olur erkek arkadasın ....

allahım inşallah benim doğru karar vermem için bana bi yol açar birşey yapar. inanın seviyorsanız gerçekten seviyorsanız karşınızdaki insanı silip atmak hiçte kolay değil. ne yaparsa yapsın. aşk bu yaa. ben bu kadar sevmeme rağmen ayrılmayı düşündüm söyledim hatta ayrılmak istiyorum diye. yüzüne bakacak halim yok. sana dur diyemem ama beklerim dedi. belki başedersin unutursun unuturuz dedi. inanın o kadar kolay değil.

kimse sırf merak için gidip böyle bişey yapmaz emin olun..
büyük ihtimalle biseksüel ve şu aralar size ilgi duyduyğu için pişmanım ayrılamaylım diyor..
ama ilerde emin olun o ''merak''duygusu tekrar edecek..
hiçbişey yapmasa bile ömür boyu şüpheyle takiple yaşayabilecekmisiniz..
ayrıca size ilişki yaşamadım diye yem,n edip inandırmış .bir daha olmayacak demesine de inanmışsınız ne malum yalan söylemediği..
bence bu ilişkiyi bitirin düşünmeyin bile..
oda pişmansa sırf meraktansa bu yaptıkları gitsin psikolojik yardım alsın ne bileyim değişirmi durumu bilmem ..
bu sapkınlıklara rağmen dünya başımıza yıkılımıyo ya hayert

Son düzenleme:
İnsanlar bu yüzdne kocasını boşuyor, yuvalarını dağıtıyor
Sen sevgilinden vazgeçemiyorsun
Merakmış diyorsun
Yemin ettiği halde yalanı da ortaya çıkmış
Hala güvenebiliyorsan ve onu için alabilecekse ayrılma, evlen ilerde de

Ama inşallah pişman olmazsın..

Biz seni de tanımıyoruz onu da, sadece duygularında düşünüp yanlış karar verme diye tarafsız biri olarak yazıyoruz
Tercih senin tabi ama sadece duygu ile olmaz bence mantığına da uymalı o kişi, tercihleri ve sadakati

kocamla boşanmak üzereyim ama şu anda bikez daha aşık oldum kocama (
çok üzüldüm. bence bi anönce vazgeç. evliykende yaparsa napıcaksın kime neyi anlatabileceksin..ya eski karısıda bu sebeple ayrıldıysa. unut gitsin.

utandım daha fazla küçülmek istemedim dedi gözünde o yüzden söylememiş ilk başta bana. ama sonra herşeyi anlattı. kendimi onun yerine koyuyorumda biraz gerçekçi olmak gerekirse kim olsa bu durumda yalan söylerdi. bunları kendimi rahatlatmak için sölemiyorum. ama bütün bunları anlatmak kolay değil.

Söyleyemeyecek insan yapmasın
Yapıyosa da utanmıyordur, sadece senden saklıyor
Görmesen de saklamaya devam edecekti

Kim bilir şu an cidden pişman ama yarın birgün yine aynı hislere meyil ederse
Yine kaçak göçek yapar böyle aynı şekilde
Bundan emin olabilmek mümkün değil

Ancak başka bi konu olsa da bu konu dinen bile caiz değil
Bu sebepten lanetlenmiş Lut kavmi var, istersen onları bi oku
Körü körüne seviyorum diye karar verme, önce bil herşeyi öyle karar ver
Ama olumlu ama olumsuz, orası sana kalmış

Hiç inandırıcı bi konu değil ortalık karışacak yine

inandırıcı bi konu değil mi. kusura bakma ama herkesin hayatı toz pembe değil. ben kaç gündür bunları inceliyorum. karısının asla olmaz deyip inanamayacağı üst düzey görevlerde çalışan adamlar bile bunları yapıyor. biz kadınlar çok safız sadece. ben öle cahil herşeye tamam diyebilecek birisi de değilim ayrıca. kestirip atmak yerine anlamaya çalışıyorum. sadece kendimi de düşünmüyorum. ya onu bırakırsam yine onlara sararsa diye düşünüyorum. her yerden bakmaya çalışıyorum duruma. psikoloğa da gidicem. ama sadece burdaki insanların da neler düşündüğünü öğrenmek istedim. inandırıcı değil demeniz çok anlamsız.

Anlattıklarınıza siz inandınızmı?

İlk mesajınızda size yakalanmadan 1 gün önce bile bu sitye girdiğini yazmışsınız,bir kerelik cinsel ilişki deneyip bundan nefret etse bir daha o sitenin adını duymaya tahammül edemezdi.Ama hala sitede dolanıyor.

Bence kendinizi kandırmayın artık.

Burda bu konulara rağbet çok olduğu için insanlar eğlenmek adına böyle konular açıyorlar tüm kk üyeleri bunu bilir
sizin için yorumumu yapıyım aşkından öleceğimi bilsem bi daha yüzüne bakmam

Hiç bir erkek içinden gelmeden öyle giyinipte fotolar çektirip İnternet'e koymaz ki evdeki kıyafet bavulla çıktı diyosun 😎herşey apaçık ortada ki böyle biriyle gelecek düşünmek sözkonusu değil bence erkek mi kalmadı yol ver gitsin

arkadaş seni hiçbir şekilde tanımıyorum ama normal bir kadın bunu bırak millete sormayı direk tekmeyi koyar..Sen ondan vazgeçemeyecek birşey yaşadın mı ki bu kadar vazgeçilmez..Bavul dolusu elbise diyorsun öte yandan bir kez yaptı demişin tövbe tövbe..İnsan böyle bişeyi bile bile nasıl devam eder ve güvenir karşısındakine be..Bence geleceğin için vazgeçmelisin bunu kimseye danışmana gerek yok ki..Ne diyeyim allah ne kadını ne erkeği doğru yoldan şaşırtmasın..İnancın ne doğrultuda onu bilmiyorum ama efendimiz kadına benzemeye çalışan erkeğe ve erkeğe benzemeyen kadına lanet ediyor..Allah ıslah etsin

her derdi bitmiş işi gücü kalmamış bu tuhaf işlerle uğraşıyorsa zaten ne denirki bi oyun denesin bi film izlesin bi kitap okusun adamın denediği şeye bak

bende çekip gidenelrden olurdum çünkkü bu kabul edilesi bir durum değil ve sana defalarca yemin etmiş sen ispatlayana kadar yapmadım dye ama sonra sıkışınca itiraf etmiş...yine yapmıyorum der belki yapar yani

Sevgi duymak aşık olmak onu affetmek demek değildir..

İlişkiniz sıranızda bir kadınla beraber olsaydı,belki bir şansı olabilirdi affedilebilirdi..

Ama bu çok farklı bir olay..

Konu sahibi burdasın ama yazmıyorsun?
Duymak istemiyorsan yazmayız, konu kapattır olsun bitsin

Ama dediğim gibi burda kimse ne seni ne sevgilini tanımıyor
Tarafsız olarak sana doğruları göstermeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…