erkek arkadaşımı kadn kıyafetleryle ve makyaj yapmış haliyle fotoğraflarını yakaladım

Konu sahibi burdasın ama yazmıyorsun?
Duymak istemiyorsan yazmayız, konu kapattır olsun bitsin

Ama dediğim gibi burda kimse ne seni ne sevgilini tanımıyor
Tarafsız olarak sana doğruları göstermeye çalışıyor

ya ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. her insan hata yapar diye bir söz var. biliyorum bu hata bambaşka birşey kolay rastlanır değil. ama bunu duyup araştırdıktan sonra aslında bunlardan ne kadar da çok olduğunu gördüm. asla normal birşey olarak karşılamıyorum bu durumu. ama eğer bu sapkınlık bi hastalıksa ya da bi hataysa ya da adı neyse bunun bi tedavisi varsa ona yardım etmek istiyorum. sırtımı dönüp gidersem içim rahat etmiycek. gözüm arkada kalacak. yine girdi mi o yola diye düşünücem. kaç gündür ağlamaktan helak oldum. gözyaşımla doydum yutkundukça gırtlağıma birşey takılıyor. bu acı tarif edilemez. başka erkek mi yok diyen var. evet erkek çok. istesem çok. ama onu nasıl bırakıcam bu halde. bi tedavisi varsa olsun istiyorum. ben kurtarabileceksem onu bu sapkınlıktan kurtarmak istiyorum. peygamber efendimiz s.a.v. bunları lanetlemiş evet ama düşeni kaldırmak yoldan çıkanı yola sokmak yok mu bizim dinimizde. bilmiyorum napıcam. allahım sen yardım et.

insanlar şiddet ,aldatılma yaşadığı zaman çoluk çocuk demeden bi kalemde yuvalarını bırakıp farklı hayata yelken açıyorlar.

sen ise 3 aylık sevgilinin farklı cinsel tercihlerini bildiğin halde onu seviyorum diyorsun.peki bu adamın karısıyla sırf bu yüzden boşanmadığını nerden biliyorsun.

sana tavsiyem benimde ayrıl ondan olucak.ha yok farklı bi görüş daha lazım diyorsan bence ANNE ne bi sor bakalım o ne diyecek:nazar:

Dediğine göre...

Bunun doğru olduğuna inanıyormusun peki...

Kadın evlenirlen bu kişinin maddi durumu nasıldı hiç araştırmadan mı evlendi yoksa ...

o zamanda aynıydı maddi durumu. bi ev aldırmış krediyle kredinin bi kısmı ödendikten sonra da boşanmışlar. evi de karısına vermiş ayrıca. eşyalar bunda kalmış. neden verdin evi dediğimde. uzayacaktı boşanma süreci dedi. anlaşmalı olunca bir celsede boşanmışlar.

ya ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. her insan hata yapar diye bir söz var. biliyorum bu hata bambaşka birşey kolay rastlanır değil. ama bunu duyup araştırdıktan sonra aslında bunlardan ne kadar da çok olduğunu gördüm. asla normal birşey olarak karşılamıyorum bu durumu. ama eğer bu sapkınlık bi hastalıksa ya da bi hataysa ya da adı neyse bunun bi tedavisi varsa ona yardım etmek istiyorum. sırtımı dönüp gidersem içim rahat etmiycek. gözüm arkada kalacak. yine girdi mi o yola diye düşünücem. kaç gündür ağlamaktan helak oldum. gözyaşımla doydum yutkundukça gırtlağıma birşey takılıyor. bu acı tarif edilemez. başka erkek mi yok diyen var. evet erkek çok. istesem çok. ama onu nasıl bırakıcam bu halde. bi tedavisi varsa olsun istiyorum. ben kurtarabileceksem onu bu sapkınlıktan kurtarmak istiyorum. peygamber efendimiz s.a.v. bunları lanetlemiş evet ama düşeni kaldırmak yoldan çıkanı yola sokmak yok mu bizim dinimizde. bilmiyorum napıcam. allahım sen yardım et.

Sen çok iyi niyetlisin
Dilerim iyi niyetlerinin karşılığını alırsın
Tüm bunlara gücün varsa problem yok
Ama tedavisi var mı bilmiyorum, varsa bile önce kendi istemeli her kötü bağımlılıkta olduğu gibi

Kurtulmak istiyorsa cidden sen onu terkettin diye bile gider tedavisini olur sonra gerçek bi adam gibi gelir
Şimdi sen beraber aşalım destek olayım filan diyorsun ama senin ısrarınla filan bi yola girişir de sonra yine aynı pisliğe meyil ederse bu halinden çok daha beter yıkılırsın

İyi düşün tart bence
Ayrılırsan neler olur ? Bi süre acı çekersin, bu olayın şokunu yaşarsın ama bir süre sonra mutlaka geçer.. Hemen hemen herkesin ayrılık hikayesi var ama sonradan doğru kişiler çıkınca karşısına çok mutlu olup 'iyi ki de o olmamış' diyen evlenen insanlar var

Ayrılmazsan ne olur ? Tedavi varsa olmayı dener, senin desteğinle senin ısrarınla senin çabanla.. Ama işe yarar ama yaramaz.. Ve ileri ki zamanlar da da tekerrür edebilecek birşey bu.. Hem dinen hem ahlaken kabul edilemez birşey ayrıca.. Düzelirse ne ala, düzelmezse sen şu an ki yıkımdan çok daha beterini yaşayacaksın...

o zamanda aynıydı maddi durumu. bi ev aldırmış krediyle kredinin bi kısmı ödendikten sonra da boşanmışlar. evi de karısına vermiş ayrıca. eşyalar bunda kalmış. neden verdin evi dediğimde. uzayacaktı boşanma süreci dedi. anlaşmalı olunca bir celsede boşanmışlar.

Kadın durumu biliyordu belkide,onun için evi istemiş olabilir...

Adamda sus payı olarak evi vermiştir..

Tahmin sadece benşmki ...

sevgilin crossdresser bunların sonu genelde travesti ya da transseksüel oluyor çünkü sadece giyinmek bir süre sonra onları tatmin etmiyor. kadın kıyafetlerini giyip giydiği sırada orgazm olanlar ve alışkanlık haline getirenler var ve genelde birçoğu biseksüel.

eğer ayrılmayı düşünmüyorsan aranızda cinsel bir yakınlaşma olduysa gidip bir aids testi yaptırmanı tavsiye ederim her ihtimale karşı.

ayşe arman' ın bir crossdreeser la röportajı vardı tqbii ki herzamanki ayşe arman bunu da normalleştirmeye çalışarak yazmıştı yazısını da. tedaviyle düzelir mi bilmem ama edaviyi kabul edecek mi bakalım ?

o siteye girip o yazılanları o erkeklerin halini bi görseydiniz o kadar çok varki. evli olan karısının haberi olmayan. karım yakaladı diye başlıklar açan. benimkinin görüştüğü adamda evliymiş mesela. ama sürekli böle erkeklere gidiyormuş. allahım nasıl biir ahlaksızlık nasıl bir utanç. o adamın yazdıklarını okudum. travestiye aşık olduğunu falan yazmış. üstelik evliyken. en çok korktuğum acaba bi erkekten hoşlanmış mıdır. bunu da sordum asla öle bişey olmadı dedi. sapkınlık olduğunun o da farkında. hala nasıl seversin diyen olmuş ama sevgi bu nasıl birden kalpten sökülüp atılır ki. iğrenmedim mi iğrendim. ama biraz soğuyunca olay. sevginle aklın arasında gidip geliosunn. ki ben bi daha böle bişey yapmayacağına eminim. çünkü benimki ordaki erkekler kadar abartmamıştı durumu. of bilmiyorumm. siz olsanız birden kestirip atar mıydınız.

Kişilik çatışması ile ilgili bir sorunmuş bu.
Bir daha yapmayacağına eminim demek çok iddialı olur.
Nasıl sorunu çözmeden bırakabilir ki bu durumu!
Diğerleri kadar ileri gitmemiş olması durumunu hafifletmez.
Doktora gitmesi gerekiyor muhakkak.

Erkek arkadşaın tabi kendine göre anlatır
Bence bu tarz durumda iki tarafta dinlenmeli
Ama eski eşi olduğundan sizinle konuşur mu bilemiyorum da

Belki de aynı sebepten yani bu kılığını yakaladığından boşanmıştır kadın, adam da durduk yerde gel sana ev vereyim demez hatalı ki evi vermiş.. Bi nevi sus payı bile olabilir bu

yol yakınken vazgeç kardeşim

ileride çocugunuz hanginiz annesi karıştırmasın kıyafetlerini paylaşmak zorunda kalmayasın Allah muhafaza

ki o siteye girdiğimde adamlar karılarının tepkilerinden bahsettiğinde benimki karısının kendisini bu duruma soktuğunu ve desteklediğni yazmış. taa bi yıl önceki yazısıydı bu.

kendisi istemese kadın zorla mı giydirecek bunu ? ben kocama kadın kıyafeti giy desem neler olur bilemiyorum ölse giymez yahu. kimsenin zoruyla bu hale gelmemiştir emin ol kendisini inandırmak istiyo bu yalana sadece.

Kadın durumu biliyordu belkide,onun için evi istemiş olabilir...

Adamda sus payı olarak evi vermiştir..

Tahmin sadece benşmki ...

Görmeden aynısını yazmışım ablacım
Aklın yolu bir :KK34:

Konu sahibi sen bence bi araştır, boşanma sebebi bile büyük ihtimalle bu..
Zaten sana olmadı diye yemin etmiş biri, kalkıpta ben bu sebepten boşandım diyemez
Eski eşini suçlamış ama daire vermekten de alıkoyamamış kendini

ki o siteye girdiğimde adamlar karılarının tepkilerinden bahsettiğinde benimki karısının kendisini bu duruma soktuğunu ve desteklediğni yazmış. taa bi yıl önceki yazısıydı bu.

Aklı selim hangi kadın kocasına kalkıpta kadın kıyafetleri giydirir..

Ya bu kadının sapkınlığı vardır haz alıyordur,yada bunu kabul eden erkeğin tercihi farklıdır..

Görmeden aynısını yazmışım ablacım
Aklın yolu bir :KK34:

Konu sahibi sen bence bi araştır, boşanma sebebi bile büyük ihtimalle bu..
Zaten sana olmadı diye yemin etmiş biri, kalkıpta ben bu sebepten boşandım diyemez
Eski eşini suçlamış ama daire vermekten de alıkoyamamış kendini

Hiç bir erkek bu durumda ev filan vermez ama vermiş sus payı diyorum sadece :KK14:

selam. belliki arkadaşınız biseksüel. Önceden yapılmış birşey alışkanlık haline gelecektir. Sizi kaybetmemek için yine bu tür beyaz yalanlar söyleyecektir.
Sizin olduğunuz durumu internette okumuştum, bir manken eve gittiğinde sevgilisini bu tür kıyafetlerle yakalamıştı. Bir çocuklu manken açıklamasını bile dinlemeden nışanlasının, ondan ayrılmıştı.
Sanıyorum ki, sizde kendinize bunu yediremezsiniz. Anca kendinize zarar verirsiniz bunu düşündükçe. İsterseniz bir psikoloğa gidin durumu izah edin ve
ona göre sağlıklı bir şekilde karar verin derim ben.
Allah islah eylesin! Allah yardımcın olsun!

Hiç bir erkek bu durumda ev filan vermez ama vermiş sus payı diyorum sadece :KK14:

Bence de öyle
Ama sabahtan beri hiç bir yorum etkili olmadığından bunun da etkili olacağını sanmıyorum
Mümkün olsa da eski eşe sorsa ve birinci ağızdan öğrense

Belki o zaman büyük bir yanlıştan dönüm noktası olur kendisi için

X